SEC разследване на миньори GAW в ход | Bulgarian.lamareschale.org

SEC разследване на миньори GAW в ход

SEC разследване на миньори GAW в ход

UPDATE 08.18.15

Първоначалното отчитане на разследването SEC монети Пожар е е било публично потвърдена с SEC издаване публично изявление, потвърждаващо активно разследване е в ход.

Като част от разследването, служителите в Регионалния офис на Бостън на Комисията по ценни книжа сервира Гарса с призовка, изискваща показанията му през юли 2015 г., след съгласуване с няколко разширения на дата показанията си, Гарса се появи в офиса на Комисията на 12 август 2015 г., но отказа да предоставят на всеки материалното свидетелство. Искът на Комисията по ценни книжа търси поръчка от Федералния окръжен съд убедителна Гарса да дават показания в отговор на призовката. Съдът одобри заповед за удовлетворяване на заявлението Комисията по ценни книжа на 17 август 2015 г. - SEC изявление

Брат на г-н Garza Карлос ключов член на дружеството "екип по продажбите" бе призован от SEC и не е кооперация с агенцията. Пълни подробности могат да бъдат прочетени в CoinDeskor чрез уебсайта SEC.gov.

Coin пожар е бил в състояние да потвърди единствено, че "активен" разследване на GAW миньори, Джош Garza, Paybase, Paycoin, както и няколко други "оперативни имена" за г-н Гарса е в ход от САЩ Комисията по ценните книжа и фондовите борси.

Coin Пожар е получил над 1000 страници на следствено досие от потвърдено от служител на Комисията, че има и бомба проект за потенциален съдебен спор изпълнение действия срещу компанията. Документите, предоставени на монети Пожарна редактори съдържат няколкостотин препратки към изтрити публикации във форуми на компанията, собственост-и експлоатирани Hashtalk форуми, имейли от потенциалните жертви на измами с ценни книжа, новинарски истории от различни сайтове, множество социални медийни публикации, запечатан призовка потърсили IP адреси, свързани с някои профили на добре известен сайт, където Гарса и потенциални чорап кукли са работили, както и няколко сценарии от видеоклипове, качени от разклатената компанията, която адвокатите за прилагане посочват, съдържат много потвърждения за потенциален закононарушение.

Документите, предоставени на монети Fire са суровите бележки за разследване, използвани за да реши дали принудителни действия срещу компанията ще се проведе. Много от елементите в нея якето на разследване са извън обхвата на стандарт разследване SEC.

Комисията е на бюрото на правителството, посветен на финансови измами или финансови престъпления, за разлика от измама на потребителите. Докато документите съдържат твърдения срещу компанията от потребителите на злоупотреби или други потенциални измами, единствените секции подчертани или цитирани в други места на документа са секции, съдържащи подробности относно предлагането на незаконни ценни книжа.

Един от крайъгълните камъни за действията по разследване и проект за изпълнение е свързано с три изявления на г-н Garza правят онлайн, че Комисията се чувства квалифицирани продажбите н Гарса като незаконно предлагане на ценни книжа. Съдебни адвокати прекараха няколко седмици, събиране на данни, че г-н Garza направени няколко опита за "скраб" от Интернет.

Първата голяма твърдението, че нашият редакционен екип е виждал подчертава в тези документи е изявление на г-н Garza през август 2014 г. Г-н Garza заяви, че определен процент от печалбата за ZenPool дойде от "ден за търговия." Фактът, че той заяви, че е от ден за търговия създаде ситуация, в която, според законодателство за ценните книжа, го прави за сигурност. Това е първият голям крайъгълен камък, че SEC възнамерява относно използването в потенциален принудителни действия.

Coin Пожар не е в състояние да даде на другите две твърдения в този момент, поради потенциално компрометиране на сигурността на текущото разследване; Въпреки това, и двете изявления, направени от г-н Garza са големи части от разследването.

Комисията също така е описано подробно във времето Онлайн стил на отчитане на събитията работи до още по-скорошни събития, като не успя "етаж" от изявленията, направени от г-н Garza, но по-късно редактирана на сайта на Hashtalk и други cryptocurrency новинарски сайтове.

Изпълнително адвокатите на Комисията също така изготвят отчети за потенциални бъдещи съдебни спорове се посочва,

"[.] Наше убеждение е, че г-н Гарса е систематично с помощта на неговите служители и" умереност отбор "е премахване на големи части от потенциален доказателства от уебсайтовете си и наемането на адвокати, използвани за сплашване на други сайтове, за да се отстранят потенциал доказателства от общественото досие ".

Якето съдържа повече от просто доказателства за потенциални нередности от компанията. Той също така има обширни проект съдебни документи, които по-късно могат да бъдат заведени срещу дружеството и принципите на компанията.

Един документ има информация за Стюарт Фрейзър Cantor Fitzgerald и участието му в продължаващата сага. Документът потвърждава, че г-н Фрейзър участва като инвеститор (декларация, която монети Fire и много други сайтове не са успели да се провери, докато този документ) и показва, че някои нежелани SEC внимание може да идва пътя си, както добре.

Якето на Комисията, съдържа също и огромен брой доказателства, архивирани от жертви в интернет и има проекти на документи, които търсят призовки в бъдеще, които искат копия от съответната информация, предоставена от потребителите и жертви, за да ги сертифицират за потенциална употреба бъдеще съда.

Други раздели на якето на разследване са подходящи за по-скорошни събития с стартирането на платформи за търговия, или за закупуване на търговски платформи, върху които компанията позволява на клиентите да купуват, продават или търгуват Paycoin. Комисията счита, че директното манипулиране на пазара също е извършено.

Тъй като нашата редакционен екип и адвокати са отсети чрез страниците на якето, тя става все по-ясно, че се движи н Гарса да премахнем информация от интернет и ще ограничат другите от споделяне на информация показва, че агенцията е станало по-окуражен да се търси допълнително извън информация.

Coin Fire работи усърдно с нашия редакционен екип и юридически екип, за да реши кои части на якето могат да бъдат споделени, без да попречи на разследването, нашите източници в рамките на SEC, или потенциални трети лица, от унищожаване на допълнителни доказателства. Ние ще се споделянето на тези документи и информация през следващите няколко месеца в поредица, посветена на тази продължаваща история, тъй като ние сме в състояние да го направят.

Докато SEC тепърва трябва да подаде или да започне активни действия по правоприлагане срещу г-н Garza или свързаните с тях дружества, те са започнали да трупа потенциал доказателства за тези действия и търсят допълнителна информация от тези в обществото, които чувстват, че са жертва на измама с ценни книжа,

Нашият източник сподели следната информация с нашия екип посочва,

Тези, които се чувстват са потенциална жертва на измама с ценни книжа трябва да се свържете незабавно с Комисията по ценните книжа и фондовите борси с най-уместната информация, която те имат. Правилното сайта за това е:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Докато акта на постигане на точка разследване може да отнеме няколко месеца или дори потенциално години, колкото повече информация, Агенцията има потенциал неправомерни действия, толкова повече ресурси могат да бъдат посветени на разследването и потенциал изпълнение.

Този пост и серия е резултат от работата на Лео, Майк, и Кристина от екипа на монети Fire.

Изображение предоставена от Scott S.

Свързани новини


Post Dogecoin

10 Футуристични или извън обичайните проекти, които приемат Bitcoin

Post Dogecoin

8 Лекари, които ще ви накарат да се чувствате по-добре в замяна на Bitcoins

Post Dogecoin

Как да стартирате печеливша Bitcoin минна ферма

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!

Post Dogecoin

Syndicoin ви позволява да финансирате онлайн съдържание

Post Dogecoin

10 най-скъпи елемента, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

9 от най-добрите и най-популярните квартали Сатоши

Post Dogecoin

Пълната и окончателна история на Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Какво представлява Такокоин? Урок по Tacocoin и Merge Mining