Прес съобщение: Trucoin обявява разпадането на партньорството си с NCC и Presto Financial заедно с плановете за официално стартиране, което почти ще удвои обхвата на старото партньорство на САЩ | Bulgarian.lamareschale.org

Днес TrucoinGlobal Holdings обяви, че ще се прекрати партньорството си в Флорида филиал на базата Trucoin САЩ, което е създадено с NCC и Presto Financial. Trucoin Global, компанията-майка на марката Trucoin и нейните технологии, също обяви, че официалното стартиране ще се проведе през следващите седмици да се похвали с почти тридесет поддържаните държави.

Атланта, Джорджия на 24 юли 2014 г. В -Trucoinhas обявиха, че се е разтворил, отношенията си с Националния Осребряване на чекове и валути и Presto Financial, собственост на Лари Коен. В опит да се увеличи зоната на покритие, както в САЩ, така и в международен, Trucoin ще прекарат следващите няколко седмици завършване на споразумение с друго лицензиран бизнес парични услуги, които ще доведат до почти четворна покритието, че старата партньорството е предложила потребителите.

Крис Brunner, председателят на Trucoin Global Holdings заяви: "Ние ще се приключена бета период, в по-рано, подкрепени от осем държави, обаче настоящи клиенти ще имат абсолютно никакъв проблем при оттеглянето всеки Bitcoin те могат да имат в своя профил и ще бъде в състояние да влезете в и преглед на профила си по всяко време. Ние сме посветени поддръжка по телефона и онлайн, за да помогне с всички хора, които могат да имат въпроси или нужда от помощ с профила си. "

Той продължи да се осигури на обществеността, че "Докато този ход може да представлява временно неудобство за няколко, в движение идва в опит да донесе достъп до много по-широка група потребители. Чувствахме, че трябва да направим това сега, така че бихме могли да се осигури значително по-голяма група от потребители имат достъп до бърз и лесен начин за закупуване на Bitcoin. Trucoin Global винаги ще бъде благодарен на бившите нашите партньори, че ни помагате да стигнем до този момент, но това е време, за да вдигне летвата и да доведе този продукт на колкото се може повече потребители, като е възможно. Почти всеки, който е използван нашия продукт, докато той е бил в бета версия ще бъде в състояние да продължи закупуване Bitcoin непрекъснат веднъж обявяваме нашия официален старт. "

След успешно две от седмица бета период, който включва една вихрушка от интерес и коментари от клиенти - с помощта на "най-бързият начин да се купи Bitcoin в света" - компанията вече е готова да разшири клиентската си база с официалния старт, след като останалите парчета на новата сделка са завършени. "Ние сме развълнувани и се чувстват, че нашата бета кръг бе изключително успешна. Получихме няколко положителни коментари онлайн от хора, които използват продукта, през първите осем поддържаните държави. Някои отбеляза, че те са били в действителност "издухан", че те биха могли да придобият Bitcoin толкова бързо и лесно, така че ние се чувстваме като сме постигнали това, което сме тръгнали да правим по време на планираното бета период. Стана ясно също, че за нас, че е време да се разшири обхвата, така че повече са имали достъп до него, за да отговори на огромното търсене за нашата услуга ", коментира Джеймс Brent, вицепрезидент на отдела за маркетинг и комуникации.

"Друг обявяване ще бъде идва скоро, което ще направи много хора изключително щастлив. Тези, които са използвали нашите услуги по време на бета ще може да продължите да използвате нашите услуги, за да продължат да купуват bitcoins веднъж обявяваме официалното стартиране; Въпреки това, в същото време, те все още ще бъде в състояние да влезете и да се оттегли или да видите в профила си всеки път, когато те желаят. Скоро, много повече ще бъде в състояние да купуват Bitcoin след няколко минути онлайн за първи път ". Дружеството не е освободен официално датата на стартиране от днес, но съобщение се очаква през следващите няколко седмици.

За Trucoin Global

Trucoin Global е водещ доставчик на финансови технологии и услуги в пионерски решения валута сектор цифрова за съответствие, предотвратяване на измами, и лекота на използване.

За повече информация, натиснете само:

Брент Джеймс

VP Маркетинг и Комуникация

[Имейл защитен]

За повече информация:

Www.trucoin.com

Свързани новини

Прессъобщение от BitcoinExpo 2014

Monero Преглед

10 най-скъпи елемента, които можете да купите с Bitcoins

8 Умът издухва Bitcoin heists

21 страхотни Litecoin Mining Rigs