Монетен обзор на сайта: Големи промени идват | Bulgarian.lamareschale.org

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Здравейте на всички,

Знам, че нещата се бавят тук напоследък, но ние сме в процес на работа по няколко много големи неща. Бъдете готови за много промени в монети Кратко през следващите няколко седмици! Някои от вас може би сте забелязали някои, които ние тестваме вече, но те са само върхът на айсберга. Ние ще предоставим малко подробности сега, но това е далеч от изчерпателен списък.

Сайт и Flow Редизайн

Докато ние работим на много нови функции, секции, инструменти и страници за доста време, сега, голяма част от които се губи за по-голямата част от нашите потребители. Нашите начална страница, или страниците им, не правят всичко, което можем да предложим много ясно, и това понякога може да бъде трудно да се намери точно това, което търсите.

Навигация в сайта и Нова лента

За да се отстрани този проблем, ние сме започнали да прилагат и изпробват нови инструменти за навигация. Някои от вас може би сте забелязали стрелката оранжево в горния ляв ъгъл на екрана. Кликвайки, че или тази връзка, ще се отвори отделящ лента с множество начини, за да се ориентират в нашия сайт, включително следното:

  календар за Придвижване статии по дата

Това е искане, което сме имали от няколко потребители малко назад, и тя изглежда да е малко по-популярен до този момент. Ако искате да прегледате последните съобщения, това е един лесен начин да го направя.

Лента за търсене, за да търсите всеки термин на монети Кратко

Да, това е вярно. Ние не предостави лентата за търсене, преди сега. Надявахме се да се направи навигация лесно достатъчно, че би било необходимо, но тъй като сайтът продължава да расте, то е станало ясно, че не е надежден. Ако искате да се търси някакъв определен срок на монети Кратко, лентата за търсене е мястото, където трябва да отидете.

А "пълен" карта на сайта на монети Кратко

Казвам "пълен", тъй като тя не се отразява пряко се изброят всички наши монети Pages, тъй като те ще се претрупва на страницата, а предоставя линк към този списък. Страниците, които все още не са готови за обществеността, или се нуждаят от един потребител да се подписват, за да ги използват, не са включени. Въпреки това, отвъд това, вие трябва да намерите всички страници, категория, а изделие на монети Кратко.

Съдържание за монети Кратки статии

Тази лента съдържа също Съдържание за двете статия разглеждате в момента.

Тази нова странична лента все още не е съвършен, и ние все още работим върху няколко други функции, които ще бъдат добавени към нея, както и тестване на различни цветови схеми, големина на шрифта, стилове и др. Моля, не се колебайте да ни оставите коментар в долната част, или ни пишете на адрес [имейл защитена], ако имате предложение.

Сайт Редизайн и Отвъд

Имаме планове за осигуряване на цялостен ремонт на структурата на монети Кратко, но по начин, който трябва да се чувства познати на потребителите, които изберат да използват нашите момента наличните инструменти и информация, а оптимизиране на начина, по който нови и завърнали се потребители, така достъп до съдържанието на сайта, В този момент, ние не може да предостави прекалено много подробности за това, но това ще бъде голямо подобрение след като е бил!

Coin Portfolio (БЕТА) и Допълнителни Персонализирани Инструменти

Това беше споменато преди, но нашият монети PortfolioBeta е в ход. Тя може да бъде достъпен чрез отделящ страничната лента, или в падащото меню сметка в горния десен ъгъл на екрана.

Как монети Портфолио комбинат

Нашата монети портфейл ви позволява ръчно да добавите публичния ключ и общата сума в различните си портфейли, и портфейла ще следи на индивида, както и общите ценности по отношение на БТК и щатски долари. В момента този процес все още се изисква да се актуализира ръчно всяка промяна в стойността на монетите, които имате във всеки портфейл. Въпреки това, в близко бъдеще, той ще бъде променен, за да се даде възможност за автоматично актуализиране на портфейлите, която ни искате да проследявате.

За съжаление, това не винаги е възможно с монети, които са в онлайн портфейл, или замяна, поради преобладава използването на хладилни складове и консолидация на средствата от тези услуги. След като автоматично актуализиране е на разположение, потребителите ще имат възможност да избират автоматично или ръчно за всеки портфейл влезе, като по този начин дава възможност за максимална използваемост.

Какво следва?

Монетата портфолио е все още в това е началото на етапа. На този ток точка не може да бъде изключително полезен за всеки потребител, особено ако използвате само няколко cryptocurrencies (или само един).

Все пак, това е само първата стъпка в много по-голям пакет от инструменти, които ще бъдат персонализирани за всеки потребител, който реши да използва нашите услуги. Искаме да предоставим на нашите потребители по начин наистина да копаят надолу в своите финанси, както и незабавно да бъде информиран за всяка промяна, която се случва. Имаме много идеи за това как да се постигне това, и вече се работи по някои от тях, но както съм казвал и преди, монети Кратко е създаден, за да се управлява от общността, и да се развиват в краудсорсинг. Ако има някакви инструменти, които бихте искали да видите, обратна връзка, която искате да ни даде, или общи предложения, моля не се колебайте да споделите с нас!

Coin Представители и се управлява от общността съдържание

Нашата монети представител програма е била успешна досега, и е довело до някои силно мотивирани членове на различните digitial валута общности пристъпи напред, за да представят своята общност и валута. Ние ще продължим да се движим напред с тази програма, и по-нататъшно рационализиране на процеса на сприятеляване за физически лица, които са заинтересовани от участие.

Въпреки това, програмата за монети представител е само една част от ангажимента ни за предоставяне на достъп до висококачествена информация, предоставена от общността, за общността. Следете за нова обява в близко бъдеще за една система, която ще бъде по-малко под наш контрол, и ще направи по-забавен и интригуващ, а може би дори и печеливши, за физически лица, които биха искали да помагат на другите.

Възможности за работа

Има връзка "Работа" в нашата долния вече, но в момента, ние имаме някои специфични краткосрочни и потенциално дългосрочен план, се нуждае. Ако това се отнася за вас, а вие сте заинтересовани да работят с нас, моля, свържете се с монети Briefvia всеки метод, изброени.

Сайт за развитие / Дизайн

Клей върши страхотна работа с развитието ни, но ние ще се радваме да го снабди с малко помощ. Новият дизайн в момента провеждаме ще изисква много работа, а ако имате опит с HTML, PHP, CSS, UI / UX, графичен дизайн, или други свързани с умения, и би искал да помогне, моля да ни уведомите.

Писатели / Автори

Coin Кратко разполага с екип от автори, които произвеждат голямо съдържание, и са много опитен в това, което правят. Въпреки това, ние винаги търсим нови, качествени автори да работят с нас. Ако имате опит в тази област, и биха искали да работят с нас, моля, изпратете ни пример за миналото си работа, както и всички уникални умения, образование или познания притежавате, както и прогноза за това колко често можете да пишете. Ако не разполагате с примери за предварителна работа, моля пишете статия проба 600+ дума за преглед.

Свързани новини


Post Dogecoin

Прессъобщение от BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

12 страхотни Bitcoin регистрационни номера

Post Dogecoin

11 Популярни защитници на Bitcoin

Post Dogecoin

5 неща, които съм научил от Амазон, като ми отказваше $ 21 000 от филиалните комисии

Post Dogecoin

Bitcoin: модерна златна треска? Infographic

Post Dogecoin

Къде получавате новините си за Bitcoin? 10 Bitcoin блога, които може би знаете

Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

12 най-важни публикации на Bitcoin

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

13-те най-обещаващи cryptocurrencies

Post Dogecoin

21 страхотни Litecoin Mining Rigs