Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда | Bulgarian.lamareschale.org

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Днес беше бавен, но ето какво да очакваме през уикенда

Здравейте на всички,

Исках да гарантира, че имаме най-малко един пост за днес, дори и ако ние изглежда по друг начин мълчание днес. Нашият нормален екип от писатели бяха изравни работи по различни проекти, други членове на екипа са работили усилено върху бутане напред, а аз в крайна сметка се занимават с много повече от "бизнес" страна на обекта, отколкото би ми се искало. Въпреки това, трябва да има финал за това в края на краищата! Ето какво да гледате през уикенда:

Рационализиране Digital валути "Coin представител" Onboarding процес

Нашите монети Представителни projecthas постигна значителен успех до този момент, и ние се готвят да го отведе до следващото ниво. Ние често чуруликане за ITTO нашите последователи, или публикувате в различни цифрови валутни subreddits, както и че е работил в продължение на съдебната фаза на процеса. Този метод е довело до някои зрелищни представители, както и интересни герои. Някои от тях са добре познати от цифрови валути, а други от неизвестни ниши (виж Tacocoin)!

През уикенда ще се пуска по-очевидна процес за членове на валутните общности цифрови да станат монети представители и осигуряват по-добра видимост за всички наши потребители за самия проект. Това ще включва това, какво означава да бъдеш "Coin представител", и защо все повече общности трябва да простря най-малко един член да представлява техните coincommunity. Въпреки това, до този момент, не се колебайте да се провери някои от последните статии от Potcoin, Myriadcoin, Litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT и Monerocommunities!

Седмичен обзор на монети Кратко е, да се обхване цялата на Bitcoin и цифрови валути новини от предходната седмица

Кристи, който много от вас са взаимодействали с нашия Twitter акаунт, е туитва кратък обзор на членове на монети Кратки за последните няколко седмици. Мисля, че това е фантастична идея, и би искал да го направим стъпка по-далеч. Ще започнем да публикуваме седмичен обзор статия, която не само ще бонусите събития, които сме писали за, но включват и много други свързани истории, свързани с Bitcoinor други цифрови валути.

Нетърпение очакваме да видим, че публикувано утре по някое време, или от неделя най-късно. В бъдеще ние ще се опитаме да се създаде специален ден от седмицата, в който да се освободи тези прегледи.

Coin Последни Podcast Кратко, а Shorts, от Евън и Шон

Evanand Шон

Две от нашите редовни автори, са публикуване на подкаст от доста време вече. Те са получили полезна обратна връзка, както и нашата YouTube channelis започва да се вдигне пара (особено след интервюто с Ерик Ворхийс). Последният им работа трябва да бъде на разположение утре. Също така, през следващите седмици ще бъде освобождаването на серия от допълнителни интервюта, че вече са официално насрочени, и трябва да бъдат записани най-скоро.

Валутният портфолио Digital, събрано за вас от глина

Докато повечето от вас вероятно нямате представа кой е Клей (и той изглежда харесва този начин), аз отивам да се го сега. Той е моят съосновател и е част от развитието на монети Кратко. Той работи по множество интересни инструменти за доста време, сега, както и един от най-полезните е пред завършване. Без да навлизаме в прекалено много подробности, нашата монети Портфолио ще го направи много по-лесно да наблюдавате какво се случва на всички различни цифровите си валути и общото им стойност, без да има нужда да ни се доверите, или всяка друга трета страна, с вашите лични данни, или самите монети.

Digital валути Конкурси и подаръци!

Ние, която планирате да домакин на повече състезания от доста време, тъй като първоначалната ни слоган contestwent изключително добре. Докато ние не може официално да започне конкурс или Подарявам през уикенда, очаквам съобщение за това, което ще бъде следващият конкурс или Подарявам, и как да се присъединят към!

Bitcoin и цифрови валути новини

Разбира се, това все още е централната ни цел, а успоредно с останалите събития, съобщения, както и подобрения, обявени тук, очаквайте да видите много от нашите нормални доклади, анализи, коментари и мнения появяват. Отново се извиняваме за липсата в него днес. Перфектната буря трудоемки, реалния живот, както и други разсейващи доведе до това надолу ден.

Като редактор и един от съоснователите, аз поеме пълната отговорност за това. Трябваше да го забелязах на по-ранен етап от деня, когато все още имаше време да се направи нещо по въпроса, и намерили начин да се измъкнем поне няколко статии. Ще се погрижа да бъдат по-бдителни и в бъдеще, и изработи система, за да се справят с този вид ситуация, ако евентуално възникне отново.

Както и да е, надявам се всички вие имате прекрасна уикенд! Не забравяйте да проверите в нас.

Много уважение,

Дъстин O'Bryant

Съосновател и редактор на монети Кратко

Свързани новини


Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

20 Странни неща, които можете да закупите на Пътя на коприната

Post Dogecoin

Честване на петия рожден ден на Bitcoin по света и в интернет

Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

10 Малки или отдалечени места, които са прегърнали Bitcoin

Post Dogecoin

7 Мислите на известните хора за Bitcoin

Post Dogecoin

Къде получавате новините си за Bitcoin? 10 Bitcoin блога, които може би знаете

Post Dogecoin

Монетен обзор на сайта: Големи промени идват

Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

Най-странни обекти, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

Криптопроменливостта, която е живяла два пъти: Coinye е обратно Infographic

Post Dogecoin

Как Bitcoin се използва в цяла Азия