Издаване на услугата Nxt Multigateway: търговия БТК и LTC в рамките на Nxt! | Bulgarian.lamareschale.org

Издаване на услугата Nxt Multigateway: търговия БТК и LTC в рамките на Nxt!

Издаване на услугата Nxt Multigateway: търговия БТК и LTC в рамките на Nxt!

Докато основната софтуера NXT продължава да се развива и да се включат нови функции, предприемчиви програмисти са изграждане на функции и инструменти, които използват съществуващите функционалност. Един от най-вълнуващите от тях е на услугата Multigateway (или MGW): автоматична система, която ви позволява автоматично да прехвърляте други cryptocurrencies в blockchain NXT, където те могат да бъдат търгувани на напълно децентрализирана обмен на активи NXT е.

Няколко cryptocurrencies - NXT, Mastercoin и контрагента, например - са създали децентрализирани обмен на активи на техните платформи. Този обмен позволяват на потребителите да издават активи, които могат да бъдат търгувани на недоверчив, напълно децентрализирана система. Функционалността е вълнуващо, но всеки изпълнение е изправена пред същите основни проблема: потребителите на системите трябва да имат доверие, че активите търгуват, са подкрепени от нещо реално, тъй като няма начин да се докаже, че лице, което издава "Bitcoin" на друг cryptocurrency на система за търговия действително има, че Bitcoin. На NXT Multigateway решава този проблем, елегантно.

На NXT Multigateway е създаден от jl777 nxtforum.org му (известен също като Джеймс), с графичен потребителски интерфейс, създаден от longzai. Три сигурни, независимо контролирани сървъри са създадени за всяка валута, която трябва да се търгуват на борсата на активите NXT. За да може една монета, за да бъде издадена като актив на blockchain NXT, монети трябва да бъдат депозирани в уникален адрес, който се генерира за вас от системата. Депозитите на този адрес се проверяват с помощта на мулти-подпис сделки, и се издават NXT Асет борса само когато две от трите сървъра се съгласявате, че монетите са истински. Тегленията се обработват през същия механизъм, както и всяко действие се обработват от сделка NXT за цената на ниска такса за транзакция NXT е. Ето как става това, като се използват Bitcoin като пример:

  1. Достъп до интерфейса MGW в рамките на клиента NXT, както и генериране на уникален адрес Bitcoin депозит.
  2. Използването на любимата си портфейл Bitcoin, изпратете bitcoins да си депозит адрес
  3. След като сделката се потвърждава от blockchain Bitcoin и потвърден от две от трите шлюзови сървъри, вашите Bitcoins ще бъдат издадени и се добавят към сметката си като активи "mgwBTC"
  4. Използвайте NXT Асет борса да поставите поръчките купува и продава с вашите bitcoins, или да ги прехвърлят в други сметки NXT.
  5. Когато искате да се оттегли вашите Bitcoins, просто укажете дестинация Bitcoin адрес в секцията "оттегляне" на интерфейса MGW и изчакайте сделката да бъде потвърдена.

В нито един момент по време на този процес са вашите монети, изложени на всяко човешко същество или централизиран сървър. За първи път в историята на cryptocurrency, общността NXT е създал почти-ненадежден метод за преместване от едно cryptocurrencies blockchain към друг, така че те могат да бъдат използвани и търгувани на напълно децентрализирана платформа. Тя ви позволява да се запази пълен контрол на Вашия Bitcoin или Litecoin, и това премахва възможността, че те ще бъдат загубени в резултат на разпадането на централизиран обмен или атака хакер.

Ядро MGW Услугата в момента поддържа Bitcoin и Litecoin, но новата "универсален multigateway" софтуер ви позволява да създадете свой собствен сервиз MGW за всеки друг, който поддържа cryptocurrency multisignature сделки. Всичко, което трябва да направите е да се създаде три сигурни, независимо контролирани сървъри за подкрепа на вашата врата.

Обслужване Multigateway NXT сега се живее, а потребителите могат да търгуват NXT Bitcoin и Litecoin на Асет Exchange NXT след следвате инструкциите за инсталиране в тази тема във форума. Ако сте нов в NXT и се нуждаят от няколко монети, за да помогне за покриване на таксите за генериране на адрес, и да се създаде, след това тук, за да получите някои безплатни монети, за да започнете.

На NXT Multigateway представлява част от по-големи NxtServices platformbeing построени от jl777. Тази платформа е основата за редица добавена стойност NXT услуги, включително криптиран чат в реално време, изчисляване автоматична дивидент и изплащане на NXT активи, услуги монета неприкосновеността на личния живот и др. Останете на линия, както нови функции са освободени!

Свързани новини


Post Dogecoin

Конан, BigFoot, специален памфлет и символ на революцията

Post Dogecoin

Bitcoin ATM fever: списък на 8 различни машини

Post Dogecoin

Най-странни обекти, които можете да купите с Bitcoins

Post Dogecoin

21 страхотни Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

7 Трябва да гледате видеоклипове с Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

7 страхотни ASIC Bitcoin миньори

Post Dogecoin

Основите на Dogecoin

Post Dogecoin

Как да стартирате печеливша Bitcoin минна ферма

Post Dogecoin

Становища относно криптопосочеността от 6 политически кандидати, които са приятелски настроени към Битко

Post Dogecoin

Топ 25 уебсайтове Bitcoin и Cryptocurrency Worldwide

Post Dogecoin

Трети Crypto станция CryptRadio стартира на 1 октомври

Post Dogecoin

Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic