Основите на Dogecoin | Bulgarian.lamareschale.org

Основите на Dogecoin

Основите на Dogecoin

Dogecoinhas най-висока пазарна шапката на всеки шега в историята на човечеството, но защо? Какво държи дожите отива, и това, което го прави достоен инвестиция?

Dogecoin е на второ място Line

Няма съмнение, че Bitcoinis първи по ред за фирми и организации, които искат да се потопи пръсти в cryptocurrency басейна, но има три важни атрибути на Dogecoin, които гарантират неговото широко разпространение и да го направи най-атрактивната cryptocurrency за всяка страна е да достигне до нов хора:

Дожите има дълга, за продължителен период от безполезност

Dogecoin е имал, с голямо постоянство, най-голям брой на двете активни addressesand ежедневно уникални сделки, без дори при отчитане на масивен обем на съвета за начало на движението на веригата. Това е функция от стойността си. Точно сега, Dogecoin е интернет смешно пари, така че хората да се придържат към техните толкова плътно, тъй като те се придържат към своите "харесвания" или ретуитовете.

Dogecoin има пълната липса на политическа идеология или подтекст

Bitcoin, е децентрализирана, дефлационна и под псевдоним валута, естествено привлича в голяма степен либертарианец потребителското basefrom самото начало. Dogecoin, въпреки че е също толкова децентрализиран и под псевдоним, достига много по-разнообразен и ясно средна аудитория. Тук Dogecoin ползи от двете е, че е следният акт (Bitcoin като вече спечелиха преданост на феновете на ненамеса) и лишен от изрично политически или икономически цели. Dogecoin обслужва голяма част от същите икономически функции на всяка друга cryptocurrency, но тези функции не са причината за нея. Това не е за всеки един група- това е за всеки. Вашите деца, родители си, можете.


Кучето. Да, кучето

В шиба ину, лицето на Dogecoin, прави две неща на много личен план:

  1. Тя насърчава хората да приемат на дожите те са дадени от тях разоръжаването на скептицизма в противен случай те могат да имат за странно, нежелана, дигитален пари. Никой не би посмял обвини дожите, че е престъпен измама (подобно на много хора направиха и абсурдно, да продължи да прави с Bitcoin), защото тя носи неговото лекомислие на ръкава си. Това значително увеличава вероятността, че някой, който току-що беше предадена портфейла на хартия или да отклони онлайн действително ще приеме на дожите.
  2. Това кара хората да се усмихват, независимо от паричната стойност на монетата. Това може да звучи като тривиален въпрос, но вродената хумор и капацитет Dogecoin да направи своите потребители щастлив поражда преданост и обич. Той гарантира, че, независимо от цената Dogecoin си, хората ще искат все пак, дори и само като новост. Dogecoin е глупав, а хората reallylike глупави.

Подкрепа Dogecoin си - The Human Factor

Dogecoin има Proactive Общността

Всеки, който някога е поискал "Това, което прави Dogecoin специален?", Със сигурност е имал повече от няколко Dogecoin фанатици откровено отговоря "на Общността." Те не са наред. Вследствие на въпросите, посочени по-горе, Dogecoin се застъпи за по-голям, по-страстна и по-предан на общността, отколкото всеки друг altcoin. Това може да изглежда като маловажен постижение, но Dogecoin на общността е един от действие. Той е винаги да приемате драматични стъпки за насърчаване на Dogecoin и постоянно настоява за търговците и доставчиците на услуги да приемат валутата като начин на плащане. Обществото, не е доволен от броя на начини да прекарате своята дожите, организирана усилията си за изграждане и насърчаване на собствената си икономика услуга. Обществото е самоуправляваща се таран, търсейки пречки да се съборят.

Дожите Mind Share е огромен

Dogecoin получава лъвския дял от altcoin, свързани с пресата от основните медии, отчасти заради общността често прави новина неща, и отчасти защото собственото си съществуване е история в себе си. Абсурд и устойчивост Dogecoin му привлече вниманието.

Дожите е било лицето на Tipping от доста време

Това е технически полза на ума дял Dogecoin, но тя е особено важна. Dogecoin е cryptocurrency най неразривно свързана с идеята за хвърляне пари на хора по интернет, най-вече благодарение на общността, която се занимава с обръщане с голям ентусиазъм и редовност. The Chicago Sun-Times, след като стана първият голям вестник в САЩ да приемат Bitcoin, се оре още по-далеч в полето за шифроване. Плановете на Sun-Times Media Group не включват само приемането Dogecoin като начин на плащане, но за прилагане Dogecoin tippingfor неговите автори. По същия начин, Twitch Interactive работи за monthsto дълбоко интегриране Dogecoin избивайки в своята услуга за стрийминг. Нищо не се спира на тези групи да правят същото и с всеки друг cryptocurrency, но подбора им показва, първи по ред статус Dogecoin за организации, които искат да приложат повратна в своите продукти / услуги.

Гайки и болтове на Dogecoin, на Cryptocurrency

Dogecoin има Незначителни, практически ползи

Дожите има изключително кратко време за блокиране и незначителни такси за транзакции. Бързи и евтини сделки са точно това, което се нуждае от пари, както и техните ползи за потребителите не се нуждаят от обяснение. Но има също и финес на масивна доставки Dogecoin му. Доставка Dogecoin е такова, че който и да е реалистично ниво на успех ще продължат да виждат по-голямата част от сделки с използване на цели числа, за разлика от кошмара на знака след десетичната запетая и нули, които характеризират средното Bitcoin сделката. Това са малки ползи, но всички те по-нататъшно улесняване на използването на дожите като валута правилно.

Dogecoin е Инфлационно

Дефлационна cryptocurrencies са предназначени да, след като те са изкопани, престане да бъде жизнеспособен валута. На практика те не са валутите на всички, но спекулативни инвестиции. Те съществуват, за да бъде пазено и се оставя да расте в стойност. Dogecoin, след като достигне мека шапка, ще изпитате парична инфлация от пет милиарда дожите годишно. Уверете се, че след като е било постигнато потенциална стойност на валутата, стопанства на даден човек не е задължително да се увеличи в стойност дава на хората причина да се действително да го харчат, а не просто да го трупат, докато слънцето изгаря. Това е от решаващо значение за функционирането на валута.

Дожите има славна Cycle

Това, което за всички тези неща е, че те се хранят един от друг. Почти всеки атрибут изброени тук е следствие от друг, и катализатор за друг все още. Хуморът кара общността и обществото кара осиновяване. Ниската първоначална стойност кара преобръщане, както и повратна расте общността. Това е многообразно цикъл, който се е доказал като самоподдържаща се и непоклатим в лицето на доста драматични корекции на цените и вътрешна драма. Dogecoin беше напълно случайно, проектирана да издържи.

Свързани новини


Post Dogecoin

Как да стартирате печеливша Bitcoin минна ферма

Post Dogecoin

Кой е Сатоши Накамото? Infographic

Post Dogecoin

Крайният списък за Коледа за истински Bitcoiners Infographic

Post Dogecoin

Смачкване на БТК Китай Инфограф

Post Dogecoin

Какво представляват знаменитостите за Bitcoin? Тук са 6 съобщения, които искате да прочетете

Post Dogecoin

6 места, където можете да купите автомобили с Bitcoin

Post Dogecoin

SEC разследване на миньори GAW в ход

Post Dogecoin

15 места, където можете да си купите бира с Bitcoins

Post Dogecoin

Какво представлява Такокоин? Урок по Tacocoin и Merge Mining

Post Dogecoin

8 Лекари, които ще ви накарат да се чувствате по-добре в замяна на Bitcoins

Post Dogecoin

10 Симптомите на партньорство, обсебен от Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Coin Brief има нужда от повече представители на монети!