Какво представлява DarkSend? | Bulgarian.lamareschale.org

Какво представлява DarkSend?

Какво представлява DarkSend?

Така че това, което е DarkSend +? DarkSend + е най-новият прилагането на технологията зад Darkcoin, но какво всъщност правим? Вероятно сте чували, че тя е в основата на изпълнението на CoinJoin, процес на смесване първоначално предложен от Г. Максуел. Въпреки това, през последните 6 месеца, Евън Duffield, основният разработчик на Darkcoin, се е опитал няколко вариации на смесване монети и най-накрая излезе с един прост, но елегантен система, която наистина се крие всички аспекти на сделка.

И така, как той направи Darksend Darkcoin е наистина анонимен?

Е, все пак идеята изглежда достатъчно проста, Евън пристигна в тази последна изпълнение само след дълъг процес, с много масажиране и няколко неравности по пътя. DarkSend, в това е окончателната форма, трябва да:

1. Микс монети, така че да не е възможно да се каже, техния произход, следователно портфейла, към която е.

2. Скрий всички следи от където монетата дойде от, например IP адреси и портфейла адреси и т.н.

3. Направете по-горе в децентрализирана, доверието-малко мода.

4. Направете по-горе, така че сделките на потребителя могат да се обработват веднага.

Защо е Darkcoin се развива, за да бъде напълно анонимна?

В самото начало, господин Дъфилд планирано, за да направим монета му е трудно, но не и невъзможно да се проследят. Обществото скоро го накара да осъзнае, че не е достатъчно. Ако имаше начин да се прекъсне уединението, неприкосновеността на личния живот ще бъде счупен. Винаги има много се говори за държавни институции декодиращи нашата лична информация.

Въпреки това, истинският въпрос, и хората с най-мотивацията да се прекъсне личния ни живот не са правителства, но по-скоро хакерски частни информационни крадци, монети крадци и маркетинг. Това са хората, с времето, мотивацията и таланта да съсипе чувство на неприкосновеност на личния живот и сигурността на друг човек, далеч повече, отколкото държавна институция, въпреки че аз не искам да ги отстъпка от двамата. Във всеки случай, НСА на Съединените щати е стандартен заплахата, представял или не, че ние държим всяко решение против да се види дали решение на г-н Дъфилд е достатъчно добър.

Също така е на входа и на предизвикателствата на монета общност потайно, че г-н изтласкани Дъфилд за подобряване Darkcoin докато имаме ток DarkSend, а според г-н Duffield, краен вид. В момента в тестване, DarkSend + успешно постига по-горе условия. Това се постига просто чрез преминаване на "смесването" през няколко възли, наречена "masternodes", където дори и ако masternode е слаб играч и вписване на информация за сделките е обработено, то няма да може да се установи някаква реална информация. Тя не може да знае дали сделките вече са обработени два пъти, четири пъти или осем. Ако те са първите, които получават сделка портфейл (което може да се съди, както е очевидно, че не идва от един изследовател masternode), те все още не знаят, че е окончателен вид (или номер на сметка на blockchain), когато е завършена преработка.

Това прави всеки опит за влизане безсмислено, и разбира се на доверие по-малко. Шансовете, че група от повредени masternodes в контрола на един лош играч ще бъде в състояние да събере информация за монета от началото до края е експоненциално намалени чрез броя на смесване слоеве. Също така, броят на masternodes изисква да бъде в ръцете на едно лице е финансово невероятно. Това прави системата на практика невъзможно да се справи и със сигурност е невъзможно да се справи редовно.

Най-новото брилянтен реализацията н Дъфилд имаше, беше, че ако той е на монетите, деноминирани и се смесва, докато те седяха на празен ход в портфейла, винаги ще има наличните монети да се смесват с и новите предварително деноминирани монети ще бъдат в готовност за когато човек иска да ги изпрати. Това решава досадно и вероятно голям недостатък се налага да чакат, понякога много дълго време, за да извършите плащане, тъй като има никой друг наоколо извършване на плащания, да се смесят с. Монетите чакат в готовност са вече направени непроследими и промяната от сделката ще, във времето, да бъдат изпратени за смесване отново преди да бъдат изпратени в друго плащане. По този начин, дори и промяна не може да бъде свързана с него предишната сделка.

Как ще се изплащат masternodes Darkcoin е?

Останалата част от подобренията DarkSend + включва плащанията към masternodes. Това е подобрение по най-предния капак, които променят системата за гласуване и отхвърляне системата така, че миньорите, които са се доказали като ненадеждни играчи в отбора, вече няма да отговаря за гласуване, за което му плащат masternode, а когато те отказват да плащат на masternode, техният блок е отхвърлено. Това се оказва в тестове за решаване на проблемите на разклоняващите рано с опит от мрежата, когато мрежата се опита да ъпгрейд да плати masternodes за тяхната работа.

Следващия път: Как masternodes променили криптирания свят.

Свързани новини


Post Dogecoin

Интервю: Бъдете чули на Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

12 най-важни публикации на Bitcoin

Post Dogecoin

8 Умът издухва Bitcoin heists

Post Dogecoin

Каква е сделката с Peercoin? Infographic

Post Dogecoin

Топ 25 уебсайтове Bitcoin и Cryptocurrency Worldwide

Post Dogecoin

8 Лекари, които ще ви накарат да се чувствате по-добре в замяна на Bitcoins

Post Dogecoin

Ден на бащата в Австралия: идеи за подаръци за всеки баща на Bitcoiner

Post Dogecoin

Разработчик на видеоигри, използващ технологията Blockchain, повишава $ 1 мм

Post Dogecoin

Тази гигантска китайска мина Bitcoin разкрива всичките й тайни

Post Dogecoin

Седмица на лудото вълнение Infographic

Post Dogecoin

Segwit срещу Bitcoin Unlimited и Bitcoins Fork обяснено просто

Post Dogecoin

Зад батериите