Защо фирмите трябва да изберат Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Защо фирмите трябва да изберат Bitcoin

Защо фирмите трябва да изберат Bitcoin

Един от ключовете за да се позволи на устойчив растеж на Bitcoin на валутните пазари е наличието на силни канали за търговия. С това искам да кажа имаме нужда от повече търговци, които приемат БТК за своите стоки и услуги.

Защо един търговец, който има солиден бизнес ще реши да започне приемането на Bitcoins?

На първо място, Bitcoins елиминират няколко досадни функции на съвременните платежни процесори. Една от тях е оспорвано плащане. Търговците губят огромни части от приходите всяка година да оспорвано плащане поради откраднати карти или трудни клиенти. В повечето случаи стоките не подлежат на възстановяване в тези ситуации. С Bitcoin, обаче, собственици на бизнес могат да бъдете сигурни, че след като те виждат няколко потвърждения по веригата на блок, парите е тяхно, за добро.

Друг раздразнение е високият процент на такси, които за обработка на плащанията, като компании за кредитни карти или Paypal такса за продажба на вашия продукт. Таксите, платени на Bitcoin сделки от всякакъв значителни размери са незначителни най-много. Тези такси не са с цел забогатяване банки, но да плаща сметките за електроенергия на връстници в мрежата, които прикрепят Bitcoin плащания. Лично аз виждам това като по-малко от справедливата цена за услугата, която предоставят (0.0001 до 0.0005 БТК).

Сред най-атрактивните причината да приеме Bitcoins е сила на пазара има. Обществото Bitcoin е силно ангажирана и в подкрепа на нови търговци. Бизнесът като WordPress и Namecheap са направили вълни с приемането на bitcoins за съответните продукти, с очевидни финансови възнаграждения. Bitcoiners са любопитни порода, защото те са толкова развълнуван да плати със своя виртуална валута. В действителност, повечето от тях се разбере колко важно е да има фирми, които ще приемат тяхната БТК и биха могли да бъдат готови да платят премия за награди такова решение.

Bitcoins не са без недостатъци, разбира се. На първо място, те се нуждаят от високо ниво на технологична грамотност да се използва ефективно. Сигурност за вашите лични ключове е постижимо, но новаците могат да се окажат прави скъпо струващи грешки. Вторият недостатък е, че валутата е все още изключително летлив, което не е оптимално за повечето фирми с доста стегнат паричния поток. За щастие, има начини за ограничаване на двете от тези фактори. Най-очевидната от тях е да приложи онлайн търговец, който взима такса, за да приемете Bitcoin плащания от ваше име и ще ви предостави спот цената на Fiat в банковата си сметка.

Друго предимство на използването на Bitcoin и други cryptocurrencies е високата анонимността участва, например Komodo Currenciesprovides Secure & анонимни разплащания (прочетете тяхната бяла paperfor повече информация).

Във всеки случай, ако сте търговец от всякакъв вид и не са проучени Bitcoin за вашия бизнес все още, бих ви предлагам да го направят.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

2018 Прогнози: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

5 Методи за закупуване на Bitcoin С PayPal Мигновено през 2018 г

Post Bitcoin

Антонопулос оставя Bitcoin фондация над Mgmt

Post Bitcoin

Раковите пациенти са принудени да използват незаконни онлайн пазари, задвижвани от Bitcoin, за да купуват наркотици

Post Bitcoin

Как върви Bitcoin Car Tour?

Post Bitcoin

Как да прочетете транзакция от

Post Bitcoin

Как да използвате вашия Bitcoin Wallet, за да получите безплатни монети

Post Bitcoin

Сенатор Манчин изпрати писмо до Конгреса, поискало за забрана на Bitcoin в САЩ!

Post Bitcoin

USMS Търг на спечелил търг

Post Bitcoin

BitPay съобщава Copay: Multi-Sig Bitcoin Портфейл за групи

Post Bitcoin

Кайл Александър и Дилън Симингтън за класация срещу лабораториите на BF искат глас

Post Bitcoin

Bitcoin преподава на либералистите всичко, което не знаят за икономиката - The Washington Post