Какво представляват Bitcoin Batteries? | Bulgarian.lamareschale.org

Какво представляват Bitcoin Batteries?

Какво представляват Bitcoin Batteries?

Светът на Bitcoin е изпълнен с много термини, които биха могли да изглеждат объркващо на пръв поглед. "Миньорите", "блокове", "блок верига" -да непосветените тези условия може да изглежда объркващо на пръв поглед. Друга все по-популярен и важен инструмент е така наречения "Bitcoin кранче", което е уебсайт, който възнаграждава хората с bitcoins в замяна на изпълнението на една проста задача.

С други думи, потребителят получава заплащане за завършване на определен вид дейност, като се регистрирате за информационния бюлетин, играете игра или гледане на реклами. Уебсайтове отдавна предлагат пари в брой в замяна на изпълнението на дейности и задачи, но с Bitcoin плащането е бърз, сигурен и дава възможност на двете страни да поддържат високо ниво на автономия.

В крайна сметка, който иска да сподели важна финансова информация, като номера на банкови сметки и Paypal адреси, с произволни страни? С Bitcoin кранове ти се да се плаща за вашите усилия на всички, докато се наслаждавате на анонимността и сигурността на Bitcoin себе си. Поради тази причина все по-голям брой уебсайтове са приводняване пари и кредитни карти в замяна на Bitcoin.

Има много различни видове Bitcoin кранове. Някои кранове ще ви възнагради за извършване на дейност еднократно, като предоставяне на вашия имейл адрес. Много кранове, обаче, ще ви възнагради за продължиха усилията си, като играете игра или вземане проучвания.

Bitcoin Кранове: Те ще ви спечелят малко пари, но няма да плащат ипотеката

Нека да изясним нещо, преди да се копае по-дълбоко в някоя Bitcoin кранове: те няма да ви направи богати. Печалбите обикновено са доста малки и те са обвързани с пазарните цени. Често, Bitcoin кранче само ще бъде ли по няколко цента на стойност satoshis. А Сатоши, между другото, е най-малката в момента се използва наименованието на Bitcoin и е равна на 0.00000001 БТК.

Освен това, колкото повече получавате заплатата си, толкова повече ще трябва да работят, за да печелят своите satoshis. Ако сте само предоставяне на е-мейл адрес е, вероятно тепърва ще се малко количество satoshis. Ако попълните дълъг и по-задълбочено проучване, най-вероятно ще се изправи, за да направят повече.

Независимо, най-вероятно няма да се печелят огромни суми пари чрез Bitcoin кранове, така че не трябва да излизат отказване от работата си ден, просто все още. Това се каза, с течение на времето парите да добавите и можете да откриете себе си, което значително количество допълнителни пари, без да се налага да правя всичко, което много работа.

Не винаги трябва да "работят" за да печелят Bitcoin

Един от начините да се увеличи максимално приходите си Bitcoin чрез кран е да се намери дейности, които бихте правят във всеки случай. С други думи, получават награда, за теб е. В някои случаи, всъщност можете да печелите Bitcoin за играене на игри, в които можете да убие чужденци и това, което имате. Ако се случи да се насладите на тези видове игри, защо да не играе този, на който се плаща? Разбира се, че ще трябва да прекарат известно време в търсене на реклами, но в интернет е пълен с реклами, така че най-малко този път ще бъде да се плаща да ги гледаш.

Когато правиш нещо, което ще направя така или иначе, не сте наистина работи. Ти просто си вършиш нещо. Тези видове Bitcoin кранове са може би най-доброто, дори ако плащането не е най-добрият.

В крайна сметка, ако правиш нещо, което да правя, да печелите малко допълнителни пари със сигурност не боли, нали? По този начин, дори и да не печелят огромна сума пари от вашите усилия, няма да губите времето си, но вместо да правиш нещо, което ще направя безплатно, просто защото ти харесва.

Също така, Bitcoin се е доказал като един от най-надеждни инвестиции в света, постоянно набира стойност. Благодарение на факта, че доставката и производството на валутата е строго ограничено, Bitcoin досега доказа, че е един от най-инфлация, устойчиви инвестиции в света.

Ако вие печелите $ 100 долара струва на bitcoins тази година чрез кранове, тя може много добре да си струва хиляда долара или повече, по-нататък надолу по линията. Благодарение на това, печелите някои допълнителни пари чрез Bitcoin кранче може да се окаже една много разумна инвестиция на време и усилия.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Country! Топ 10 нации, които обичат БТК

Post Bitcoin

Пробивът на Bitcoin захранва невъзможните бъдещи платформи, част 1

Post Bitcoin

Европейските държави се сриват в борбата срещу бавното терористично финансиране

Post Bitcoin

Bitstamp Депозити в задържане: НЕ депозирайте Bitcoin точно сега

Post Bitcoin

Arbitraging Bitcoin - Как постигнах ROI за 12,12% за 1 час

Post Bitcoin

2 април 2015 г

Post Bitcoin

Разработване на история: Слуховете за USMS и Федералната търговска кампания за будилни лаборатории

Post Bitcoin

Онлайн търговец на дребно ShopJoy въвежда метода за плащане Bitcoin

Post Bitcoin

Прогнози за 2015 г. - Файненшъл таймс

Post Bitcoin

Записващ изпълнител 50 Cent приема Bitcoins за новоизлезлия албум

Post Bitcoin

Ежедневния отчет на Bitcoin: Time Inc. приема Bitcoin, Overstock Falls Short за Bitcoin Sales и др

Post Bitcoin

Как да приемете Bitcoin дарения в блога си