Търговия с Bitcoin двоични опции без получаване на Scammed - 88% ROI? | Bulgarian.lamareschale.org

Търговия с Bitcoin двоични опции без получаване на Scammed - 88% ROI?

Търговия с Bitcoin двоични опции без получаване на Scammed - 88% ROI?

Ако търсите в Bitcoin търговия вероятно сте се сблъскали компании като търговска Rushwhich предоставят Bitcoin двоичен опции за търговия.

Какви са Bitcoin двоичен опции?

Bitcoin двоичен опции е форма на търговия, в която се предскаже, ако цената на Bitcoin ще се повиши или понижи в определен период от време. Ако сте правилно вие печелите финал на опцията, ако сте неправилно загубите вашата инвестиция. Всяка опция двоичен Bitcoin има конкретна дата на валидност, на която опцията е отметната, за да видите дали това е "в пари" (ти беше вярна) или "извън пари" (сте били неправилно). Всяка опция двоичен Bitcoin също има специфична финал, че можете да спечелите. Те се наричат ​​"двоичен опции", защото резултатът е или печелят или губят, няма нищо между тях.

Един пример за Bitcoin Binary Option Trading

Например, нека кажем, че това е 10 часа, а БТК Цената е $ 575,505. Ти вярваш, че от 17:10 на 17 март цената ще бъде по-висока от $ 575,505, така че да си купят "Позвънете" опция. Ако в 16:00 на БТК цената е по-висока от $ 575,505, вие печелите изплащане на 73% от инвестициите си, ако тя е по-ниска, губите. Друг пример е, ако си мислите, че БТК цената ще се понижат. След това си купи "Сложете" опция. Ако цената в момента на изтичане е по-ниска от първоначалната цена, вие печелите изплащане на опцията.

Укротяване на Bitcoin двоичен опции

  • Не е нужно да се знае точната стойност на Bitcoin, когато опцията изтича, само ако то се увеличава или намалява.
  • Вие не трябва да имат широки познания в търговията да участват в Bitcoin двоични опции.
  • Изплащане може да достигне до 88% възвръщаемост на инвестициите.

Недостатъкът на Bitcoin двоичен опции

Както може би сте забелязали, Bitcoin двоичен опции имат голямо сходство в обикновен хазарта. Ако учите двоичен optionsin подробно ще видите, че платформата за търговия винаги ще има предимство пред инвеститора (което трябва да спечели над 50% от времето, само за да достигне дори). Поради непредвидим характер на Bitcoin двоичен опции много страни имат стриктни разпоредби по отношение на които е разрешено да извършват такива бизнес, е препоръчително да проверите дали обмена бяха желаете да търгувате Bitcoin двоичен опции е в регулация. Също Bitcoin опции могат да станат силно пристрастяване (точно като хазарт), и без значение колко е знаещ и да сте, че е невъзможно да се предскаже какво последователно Bitcoin цени ще направят в рамките на кратък период от време.

Bitcoin двоичен опции борси

Днес, две фирми са взели предимството на нарастващата нестабилност на Bitcoin и позволяват на клиентите да търгуват в Bitcoin двоичен опции: TradeRush- приема клиенти от цял ​​свят. Топ Option- не приема клиенти от САЩ.

Бъди внимателен! Ти си капитал е в риск

Ако не бях достатъчно ясен до сега, а след това да се има предвид, че търговията с двоичен опции е силно спекулативни и включва значителен риск от загуба. Такава търговия не е подходящ за всички инвеститори, така че трябва да се гарантира, че напълно разбирате рисковете пред търговията.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Какво представлява портфейла BitSoft за MultiSig и защо трябва да го използвате?

Post Bitcoin

Списък на държавите, които са забранили Bitcoin!

Post Bitcoin

USPS Bitcoin Exchange? Те изследват добавянето на Bitcoin!

Post Bitcoin

Преглед: BTCRock

Post Bitcoin

Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити

Post Bitcoin

За Bitcoin Faucets

Post Bitcoin

Купете неща с Bitcoin

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin Lightning Network? Обяснение за начинаещи

Post Bitcoin

Къде отиват парите - AlephBlog

Post Bitcoin

Bitcoin Актуализиране на цените: Американските маршалци актуализират търга за копринен път

Post Bitcoin

Приятелско напомняне за анкетата на Bitcoin Influencer

Post Bitcoin

Bitcoin кредит Bubble част 1: Bitcoin Маржин търговия