Търговия с Bitcoin Договори за разлика (CFDs) | Bulgarian.lamareschale.org

Търговия с Bitcoin Договори за разлика (CFDs)

Търговия с Bitcoin Договори за разлика (CFDs)

Фючърсите са особен вид инвестиционен актив, който ви позволява да се инвестира в различни стоки. От злато до добитък, и всичко между тях, фючърси разшири сферата на наличните възможности за инвестиции в почти всяка стока на стойност. Фючърсите са от съществено значение за определяне на световните цени на важни суровини, като петрол, и поддържат сложни глобални пазари, като пазарите на земеделски стоки.

При покупка на един бъдещ Ethereum или Bitcoin, вие сте основно подписване на договор за закупуване на нещо, по-късна дата, на определена цена. Така че, ако си купите например Ethereum бъдеще за 1000 Ethereum знак, вие всъщност закупуване на договор за доставка на 1000 Ethereum знак, след влизане на договора в резултат. Повечето търговци обаче продават фючърси договор преди да се дължи и белезите са доставени.

Един от начините търговци могат да избегнат да се налага физически приеме доставката на стоката е чрез "договор за разлика". В този случай, купувачът и продавачът се съгласи да плати някаква разлика, тъй като цените се покачва или спада в брой, вместо чрез доставката на физически стоки. Един договор Ethereum или Bitcoin за разлика позволява на инвеститора да се включи в ползите и рисковете от Bitcoin / Ethereum търговия без да се налага физически да притежават самата монета.

Да се ​​върнем към нашия Ethereum пример, за да видите как става това. Да предположим, че вие ​​сте много уверени, че Ethereum цените ще се покачват в близко бъдеще и искате да инвестирате в Ethereum. Сега, може да излезем и да закупите Ethereum, но понякога може да бъде много сложен процес, тъй като покупателната Ethereum не е толкова лесно днес.

Вместо да купувате действителната Ethereum, или дори едно бъдеще, което би изисквало бъдещата доставка на Ethereum, можете да закупите договор за разлика (или накратко CFD). В този режим, вие и продавачът на договора за разлика би се съгласил да се заселят всяко покачване или спад в цените в брой на датата на договора, която е датата, на която договорът да приключи. Например, може да се подпише договор за разлика от голяма компания за търговия, като Plus500for Ethereum при днешните цени, с договора, изтичащ 22:00 (тъй като всички Ethereum търгува на Plus500 трябва да приключи до този момент. В този случай, сегашната цена на Ethereum ще определи стойността, която се търгува. В същото време, вие ще изберете час договор, в този случай няколко часа в бъдещето, което е точката, в която всяка разлика ще бъде изплатено или на купувача или продавача.

Ако вашата интуиция за повишаване или отпадане цени Ethereum се оказва вярна, и цените се променят през този период от време, ще ви се плаща разликата от търговското дружество. От друга страна, ако вашата интуиция се оказва невярна и цените не вървят както сте очаквали, че ще трябва да плати разликата, в този случай на търговското дружество. В определен смисъл, купувачът и продавачът са основно залага на това дали цените ще се покачват или отпадат.

Договори за разлики предлагат на инвеститорите начини да се правят пари от промени в Ethereum цени, без да се налага, свързани с пряко търговия Ethereum. Като такива, договори за разлики са много популярни сред търговците и множество различни посреднически фирми. Такива договори позволяват на инвеститорите да генерират печалби почивни на променящите се условия на световните пазари, като се издига на търсенето и предлагането, и спада на различни стоки.

Кликнете тук, за да се провери Ethereum CFD търговия

Имайте предвид, че при търговия с ДЗР Ethereum си капитал е в опасност. Търговия с ДЗР Ethereum е по-подходящ за опитни търговци.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Приемането на Bitcoin расте: 6 начина за използване на БТК

Post Bitcoin

Как да получите всеки $ 5 елемент от Amazon или Ebay за безплатно използване Bitcoin

Post Bitcoin

Защо моята Bitcoin Transaction е чакана толкова дълго? - Битови такси за манекени

Post Bitcoin

Инвестиране с Bitcoin

Post Bitcoin

Deep Web Bitcoin Mixers Recent Hack рестартира дебата на Darkcoin срещу надеждни миксери и доверени миксери

Post Bitcoin

Американските маршалчета вече намират продажба на копринени букви

Post Bitcoin

Как да възстановите семена TREZOR с помощта на Copay

Post Bitcoin

Кратко ръководство Bitcoin Guide for beginners - Печалба, когато цените на Bitcoin спаднат

Post Bitcoin

Процесор за плащане Bitcoin BitPay има 1 милион долара транзакции дневно!

Post Bitcoin

Оникс Ашънти - цифрова номад, изобретател, музикант, философ и ентусиаст

Post Bitcoin

Станфордският университет включва Bitcoin в стартиращия курс

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin, как да използвате БТК, Bitcoin за USD