Топ 10 Bitcoin брави | Bulgarian.lamareschale.org

Топ 10 Bitcoin брави

Топ 10 Bitcoin брави

Има безброй Bitcoin кранове, но както с всичко останало, те не са били всички създадени равни. Ето защо ние ще разбивка 10 от най-добрите Bitcoin кранчетата там. Пейзажът се променя непрекъснато, така че няма да се обадя този списък цялостна или са окончателни, но най-вероятно няма да се обърка с тези кранове.

Трябва да ви предупредя обаче, че плащанията варират дадени приходи рекламни, умение за някои печалби, както и различни други фактори. Като такива, приходите ви може да се различават от приходите, посочени в тази публикация.

1. Milli - Най-добрият кранчето около :)

Така че, да, ние сме малко пристрастни, но Milli не само предлага едни от най-високите изплащания на разположение, можете да получите възнаграждения за трудов стаж и доста прилична сезиране на Комисията за привеждане в повече потребители. Milli също има много активен раздел за поддръжка коментар където потребителите могат да изразят опасенията си и да получат пряка подкрепа в рамките на 24 часа.

2. Bitcoin Aliens: Забавлявайте се, да печелят пари

Някои Bitcoin кранове ви дават възможност да спечелите повече на час, но Bitcoin извънземни предлага една от най-доходните средните там, средно заплащане в над 4300 satoshis на час. Още по-добре, че не е нужно да правите каквито и да било изтощителни задачи, като попълване на анкети. Вместо това, можете да получите, за да убие чужденци и ви се плаща за всеки убие. Bitcoin извънземни ви плаща за игра на игра, и този, който е забавно да се зареди.

3. Бонус Bitcoin

Този сайт е всъщност колекция от около 20 различни Bitcoin кранове. Много кранове ви принуждават да се изчака определен период от време, казват 10 или 15 минути, преди да повторите дадена задача, но с този сайт можете просто да преминем към нов кран. Някои потребители могат да печелят 40,000 или повече satoshis на час, което го прави един от най-доходоносната кранчетата в интернет!

4. BitcoinZebra

Един от най-старите и най-уважавани Bitcoin кранчетата там. Може да се "нахрани Зебра" на всеки няколко минути. Можете да се плаща за да Faucetbox или да си портфейл Xapo. Освен това има и много щедър сезиране програма за този ветеран кранче.

5. Bitcoinker

Това се използва, за да бъде нещо като двойно кранче за BitcoinZebra, обаче напоследък тя се е променила няколко ръце, а сега стана нещо като двойно кранче към нашия собствен Milli. Плащанията са сравнително високи, сезиране на Комисията е добро и можете да получите възнаграждения за трудов стаж за ползване на кранче дългосрочен план. Силно препоръчително.

6. Robot монети: да стане шампион, да стане богат

Печалбата мъдър, Robot монети е малко по-трудно да се класират, или по-точно, количествено. Това е, защото ти се плаща за унищожаване на роботи. Както предварително, докато се борят по-строги роботи. Ако успеете да победи най-трудната робота (което не е лесна задача) ще се плаща от 1,000,000 Сатоши. Да, четете този брой дясно: 1 милион.

7. Чудесата монети: Фуражни същества, хранят портфейла си

С чудесата монети можете да спечелите до 5000 satoshis на всеки двадесет минути. Трябва да ви предупредя обаче, че това представлява максимална печалба, а не гаранция. По принцип, като се хранят цифрови същества на чудесата и да получите награди в замяна. Колкото по-редовно ви нахрани същества, толкова повече пари ще получите. Можете да заключите в някои значителни бонуси за реферали.

8. Луна Bitcoin: от този свят изплащания

Луна Bitcoin е един от най-известните и уважавани Bitcoin кранчетата на World Wide Web. Вие търсите в рекламите, както и повечето Bitcoin кранове, но можете да печелят толкова, колкото хиляди satoshis на час. Както можете да си представите, че парите наистина може да добавите във времето. Още по-добре, трябва да решите колко често изплатени, което означава, че не трябва да споделите с парите си седят в техните сметки.

9. Сатоши City-Позлатеният града?

Това е още един сайт с висок бонус сезиране. С Сатоши град, вие просто трябва да реши подобен тест претенции bitcoins (или поне малки парченца bitcoins). Разбира се, някои хора наистина не харесват нещо, капитан и по-скоро би се хранят същества или убие чужденци, но с този сайт можете да получите толкова, колкото 400 satoshis всеки десет минути.

10. Сатоши Тест: Сложете силата на мозъка да работи

А любимите на brainiacs, Satoshi Quiz е нещо като "Кой иска да бъде милионер" с това, че можете да получите пари в брой, пари за отговорите правилно. Има таймер, така че не можете да използвате Google, или най-малкото, което трябва да бъде много по-бързо с Google, но ако сте от типа хора, които се радва викторини и предизвикателства знания, вие определено трябва да даде този пробвам.

Завършвайки: Стойте нащрек за възможности

Bitcoin се развива непрекъснато. Там не може да е по-горещо сектор в света в момента, отколкото Bitcoin икономика. Без съмнение, много нови Bitcoin кранове ще се появят през следващите седмици и месеци, така че не забравяйте да държиш под око отворени за тях и да проверят отново с нас за актуализации!

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin като стока: Лиценз за данъчно облагане?

Post Bitcoin

Рекламирайте, че вашият бизнес приема Bitcoin

Post Bitcoin

Изпратете или получете своя Bitcoins в iOS с Gliph

Post Bitcoin

Основни положения на Bitcoin обяснени: МНО на БТК

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Ефектът на намерението върху етичността на собствеността на Bitcoin

Post Bitcoin

4 начина да купите Bitcoin с пари в брой

Post Bitcoin

Източници: Изследване на SEC на Алекс Грийн в ход

Post Bitcoin

За Bitcoin Faucets

Post Bitcoin

Библиографска таблица за трудности в минното дело = исторически данни

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

Спечелете промо код TREZOR + 10% TREZOR безплатно!

Post Bitcoin

Bitcoin Осиновяване: Прогресия сред топ 100 уеб сайтове