Демографските данни на Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Демографските данни на Bitcoin

Демографските данни на Bitcoin

Първо искам да заявя, че, по мое мнение, на данните, необходими за да направи добър анализ на демографията в Bitcoinis вероятно в момента недостижими. Вместо това, аз ще разчита на анекдотични доказателства, за да се опита да даде добра оценка за това, къде е бил и къде да отидем.

Bitcoin не са представителни демографията за друго съществуващо икономика. В началото това беше хакери и програмисти, бързо последвани от либертарианците, които злоупотребяват с наркотици, и очевидно анархисти. Притокът на капитали, причинени на цената на Bitcoin да се увеличи бързо и забележимо, носейки в комарджии, търговци, и рисковите вземащите. Всяка стъпка от пътя, предприемачи също се присъединиха към улесняване на растежа и рейк в големи парчета от баницата.

Вярвам, че текущата фаза е мястото, където повече или по-малко "обикновените потребители" се присъединяват към пропорционално на търговци, които започват да предлагат нормални стоки и услуги за Bitcoin. Това е причина за друг разширяване на търсенето, а в последните няколко седмици, спекулантите са се върнали, за да се даде още един тласък. Все повече и повече Bitcoin търси като зрял, напълно функционираща икономика (въпреки че със сигурност не съществува все още).

Въпреки, че това е много хубаво, има някои главоболия да идват (или тук). Мисля, че технологичната основа за този ръст е настроен, но като икономика просто не играе добре със себе си. Един от моите големи проблеми с икономиката в момента е и един от неговите добродетели. Това означава, че на общността. Обществото се пада приблизително на либертарианец спектър на отклоненията от двете страни на него. Най-голямата ирония е, че политическата плам пречи да се позволи на икономиката да расте чрез прости принципите на свободния пазар. Много от тях, не всички, bitcoiners имат такъв жизнен оглед на това, икономиката трябва да изглежда така, че те отхвърлят други модели.

Мисля, че ключът е да се насърчат изпробването докато държите здраво за това, че ако не ви харесва нещо, просто не е необходимо да участват.

Така например, си спомням дискусия в Bitcoin чат за плащане на данъци върху доходите БТК. Имаше множество участници, които вярваха, че ще "унищожи всичко, което се Bitcoin означава" да ги плати. Аз се тревожете за фразата Не да се бърка "означава."; Bitcoin не е политически инструмент, за да разрушат правомощията, които се, но (готин) финансов инструмент.

Да вземем политиката и хиперболата от Bitcoin и го оставете да се превърне в икономика, която заслужава.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Мястото на Bitcoin в идната икономическа катастрофа

Post Bitcoin

Какво ще се случи, когато се вземат всички Bitcoins?

Post Bitcoin

Хакерите публикуваха доказателство за главния изпълнителен директор на Mt.Gox, че клиентите на BitTorrent не са ги!

Post Bitcoin

Bitcoin графики - какви са те, как да използвате класациите на БТК

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК (Q - U)

Post Bitcoin

Топ пет видеоклипа, които обясняват Bitcoin

Post Bitcoin

Multi-Sig Bitcoin Портфейл осигурява 12 милиона долара за финансиране на рисков капитал

Post Bitcoin

Преглед на приложението: Порт за Mycelium Bitcoin за Android

Post Bitcoin

Библиографска таблица за трудности в минното дело = исторически данни

Post Bitcoin

Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити

Post Bitcoin

Как Bittoins могат да бъдат откраднати: Botnets, вируси, фишинг и др

Post Bitcoin

Анти-БТК движение - Русия забрани Bitcoin отново!