Просто ръководство Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Просто ръководство Bitcoin

Просто ръководство Bitcoin

Това е прост ръководство, за да ви помогне да започвате работа с Bitcoin. Това ръководство не покрива всички технически подробности, които стоят зад Bitcoin крипто-валута. Има и други полезни статии на тази интернет страница, която може да ви осигури всички технически отговорите. Bitcoin може да се използва за направата на различни покупки и, ако искате да печелите пари онлайн, можете да изберете да бъде платена в Bitcoins. Този прост за употреба е предназначен за начинаещи, че желае да има лесен за използване и осигуряване на портфейла Bitcoin. Ето как да:

  • Създайте своя Bitcoin Wallet
  • Получавате Bitcoins
  • Прекарайте Bitcoins

1. Създайте своя Bitcoin Wallet. Отиди Coinbase.comand натиснете "Регистрация". Уверете се, че сте избрали един много силен парола, която съдържа главни и малки букви, цифри и други специални знаци. Пазете паролата си го на безопасно място.

След като се регистрирате в натиснете "профили" на лявата странична лента и ще видите вашия Bitcoin Wallet. Можете да кликнете върху "Ново за отчетност", за да се създадат допълнителни портфейли. Можете да преименувате профила си, като кликнете "Преименуване" връзка ( "chequing" или "спестявания", например).

Вече сте като портфейл Bitcoin, която е смесица от букви и цифри, натиснете "Get Bitcoin адрес", за да видите Bitcoin Wallet Адрес, че ще използвате този адрес, за да получите Bitcoins. Това е същото, както когато дадете вашия работодател номера на банковата си сметка, за да могат да депозира чек в профила си. Нищо лошо не може да дойде от давате си Bitcoin Адрес защото няма лична информация публично, прикрепен към него.

2. Получаване на Bitcoins. Начинът, по който можете да направите това е в зависимост от страната, в която живеете. Обикновено, вие ще си купите Bitcoins, използващи услугите на електронни валути топлообменник чрез изпращане на пари, за да топлообменника да купуват Bitcoins и след като получим плащането Ви, те ще ви изпрати bitcoins минус малка такса обмен. Има различни начини на плащане, приети от топлообменници за закупуване Bitcoins и всеки топлообменник ще ви кажа как да ги изпращат на плащането. Има различни апарати, които можете да използвате, щракнете herefor списък с опции.

Може да имате възможност да се намери някой в ​​прав във вашия град, който е готов да ви продадат Bitcoins.

Можете да търсите онлайн за Bitcoin Фосет и / или дневни Bitcoins да получа някои безплатни Bitcoins.

3. Прекарайте Bitcoins. Когато искате да изпратите Bitcoins на някого, кликнете върху CoinBase "купува / продава" връзка от лявата страна. Въведете Bitcoin адреса, който принадлежи на лицето, на което сте изпращане на Bitcoins, и го поставете в полето, където пише "Получател" Въведете сумата, която искате да изпратите и по желание лично съобщение и натиснете бутона "Изпрати фондове". Ще плащате много малка такса за транзакция.

Поздравления! Вече сте горд потребител Bitcoin. Добре дошли в първата система онлайн валута, която не е контролирана от който и да е централен орган, който има изключително ниски такси и могат да се използват навсякъде по света.

CoinBase се използва като пример, можете да търсите онлайн за други портфейли Bitcoin и изберете този, който ви вдъхновява да се доверите. Можете също така да изберете да изтеглите и инсталирате софтуера Bitcoin клиент и си портфейли на вашия компютър.

Свързани новини


Post Bitcoin

Coinbase: Текущият лидер в директното закупуване на Bitcoin

Post Bitcoin

Приемането на Bitcoin расте: 6 начина за използване на БТК

Post Bitcoin

Как да продавате Bitcoins онлайн незабавно и сигурно

Post Bitcoin

Bitcoin просто издърпа над $ 4000 и е близо до най-голямата финансова катастрофа за 400 години - улицата

Post Bitcoin

Какво е Bitcoin Brain Портфейл и как да създадете един

Post Bitcoin

Злоупотребата на Уолстрийт джърнъл джунгли за дискредитиране на Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoins 2016 Наполовина: Какво е и защо трябва да се грижиш?

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 19-25 октомври 2014 г

Post Bitcoin

Как да получите всеки $ 5 елемент от Amazon или Ebay за безплатно използване Bitcoin

Post Bitcoin

Защо моята Bitcoin Transaction е чакана толкова дълго? - Битови такси за манекени

Post Bitcoin

Bitcoin като стока: Лиценз за данъчно облагане?

Post Bitcoin

Свободен Рос Уилям Улбрихт