Защо трябва да приемам Bitcoin? | Bulgarian.lamareschale.org

Защо трябва да приемам Bitcoin?

Защо трябва да приемам Bitcoin?

Има няколко причини, собственик на бизнес трябва да започнат да приемат Bitcoin. Тъй като няма централна банка, фирма или правителство да контролира и наблюдава Bitcoin, вече не са налице хора между купувача и продавача за източване на пари по протежение на пътя.

Повечето компании за кредитни карти начисляват нагоре от 3% от цялата сделка на върха на такса за транзакция. С Bitcoin, няма необходимата такса за транзакция и, ако потребителят иска да се гарантира незабавно прехвърляне, те могат да платят такса миниатюрен сделка.

Няма повече валутни курсове или такси пари чейнджър от всяка точка на света. При редовна валута, ще трябва да мине през пари преобразуватели да приеме чуждестранна валута. С Bitcoin, няма граници. Bitcoins са еднакви по целия свят.

Не по-скъпи трансфери. Няма повече капачки за това колко можете да изпратите. При редовна валута, един миг трансфер на $ 2500 щатски долари в Китай ще струва $ 88 чрез Western Union. С Bitcoin, той е свободен.

Не повече заряд гръб. Защото Bitcoin е децентрализирана валута, никой не може да ви принуди да се върне парите, които е изпратено до вас. Разбира се, винаги трябва да следват честни бизнес практики, но не повече да се мамени от анулиране чек или такса-назад.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin?

Post Bitcoin

Холивудската болница плаща на хакерите 40 Bitcoin за $ 17,000 за освобождаване на компютри

Post Bitcoin

Блокчайн е онлайн Bitcoin Портфейл - Конфигурация за сигурност Конструкция

Post Bitcoin

Как работи Bitcoin?

Post Bitcoin

Как да прочетете транзакция от

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: Американските банки предлагат регламентиране на Bitcoin, жертвите на TorrentLocker няма да плащат възмездие и още

Post Bitcoin

САЩ Bitcoin минни компании бомбардирани с инвазивни искания за информация от Coinbase

Post Bitcoin

Safello демонстрира първия шведски банкомат Bitcoin в хотел Хилтън Слоузен

Post Bitcoin

Списък на държавите, които са забранили Bitcoin!

Post Bitcoin

Bitcoin Цени Surge & Защо не трябва да се грижите

Post Bitcoin

Hack: купуване на Bitcoins с Paypal незабавно чрез Circle (само за САЩ)

Post Bitcoin

Интелигентни договори обяснени (за манекени)