Quick and Dirty Съвети за покупка на Bitcoin с GBP | Bulgarian.lamareschale.org

Quick and Dirty Съвети за покупка на Bitcoin с GBP

Quick and Dirty Съвети за покупка на Bitcoin с GBP

Търся да спечелят някои Bitcoins с вашия GBP (Британска лира)? Ако е така, ние написахме тази кратка статия, за да ви помогне. Има няколко различни опции, така че ние ще представим някои от най-популярните и най-лесните начини да се преобразуват паунда за Bitcoins.

В GBP е един от най-често използваните и уважавани валути в света. Паундът е около продължение на векове и по време на разцвета на Британската империя, тя е една от най-мощните валути в света. Някога чували поговорката "слънцето не залязва над Британската империя"? Докато в един момент във времето, слънцето никога не намира на лирата от двамата.

И сега, слънцето никога не залязва на Bitcoin. От Лондон до Хонконг и навсякъде по средата, Bitcoin се очертава като основна алтернатива на традиционните валути. В момента, обаче, тя може да бъде малко по-трудно да конвертирате вашите пари в Bitcoins. Често, което трябва да се прехвърлят пари от банкова сметка за размяна, а след това купуват вашите Bitcoins. Това може да отнеме няколко дни, за да завърши.

Не се притеснявайте, обаче, ние ще ви покажем как да се проведе Bitcoin търговия, GBP в ръка!

Първи Местно с местните Bitcoins

Когато става въпрос за закупуване на Bitcoins с GBP, или всяка друга валута, за този въпрос, най-добрият вариант е Местните Bitcoins. Тази велика система ви позволява да се създаде продажба с местните потребители да купуват Bitcoin Bitcoins директно. Разбира се, закупуване на човек може да бъде малко по-трудно, както винаги има риск да бъдат ограбени. Ето къде Local Bitcoins идва, тъй като те ще осигури ескроу за Вас и продавача.

Вие също така ще бъде в състояние да видите профила на потребителя информация и гарантират, че лицето, което купувате от има добра репутация сред общността Bitcoin. След като намерите правилния Bitcoin продавача, това е просто въпрос на търговия GBP за Bitcoin. Можете също да използвате Paypal, Western Union и други платежни услуги, но в общи Местните Bitcoins се използва за касови операции.

С една дума, продавачи, ще бъдат разположени на Bitcoins в ескроу. След като предаде си GBP, продавачът може след това да се освободи Bitcoins. И просто ей така, ще имате Bitcoins в ръка! Местна Bitcoins е чудесен начин да обменят пари за Bitcoins, така че не забравяйте да проверите техните услуги. И не се притеснявайте, такси са минимални!

Отидете на банкомат Bitcoin

Друга голяма възможност е да се насочите към машина Bitcoin банкомат Robocoin в Лондон. Една машина се намира на 25 Бозуел улица Holborn, Лондон и ще ви позволи бързо и лесно да конвертирате вашите GBP в Bitcoins. По времето, когато прочетете тази статия, може да има повече!

Просто поставете вашата GBP в Robocon банкомат, и ще получите печатно разписка с поредица от числа върху него. Тези цифри са вашите Bitcoins. След това можете да използвате тази разписка за достъп до вашите Bitcoins и да ги прехвърлите на портфейла си. Цялата операция отнема само няколко минути. Можете да закупите целия Bitcoins, или по-малки порции. Ако имате Bitcoins, можете също да се оттегли GBP!

Най-хубавото е, ти дори не се нуждаят от банкова сметка или се притеснявате с неудобството от трансфери да купуват вашите Bitcoins. Забравете чакат дни наред, за да започнете в Bitcoin търговия. С банкомат Robocoin, можете да започнете, че след секунди.

Така че, ако търсите да спечели от вашата GBP за Bitcoins, имаш няколко различни опции. Съветваме ви винаги да бъдете внимателни при провеждане на всякакъв вид финансова транзакция. Докато сте внимателни, обаче, трябва да имате какво да се притесняваш.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin прие: eBay да интегрира Bitcoin с Paypal!

Post Bitcoin

Инвестиране в Bitcoin, е точно сега времето?

Post Bitcoin

Dish сателитна телевизия За да започнете да приемате Bitcoin до края на септември

Post Bitcoin

Връзката между крипсурничността и социалните медии

Post Bitcoin

Преглед: BTCRock

Post Bitcoin

Xapos Disappointing Bitcoin Дебитна карта Rollout

Post Bitcoin

Държавите, в които Bitcoin е законно! Калифорния е настроен да легализира bitcoin

Post Bitcoin

Китай забрани Bitcoin отново, с малко ефект

Post Bitcoin

Как да печелите пари, като разпространявате думата за Bitcoin

Post Bitcoin

Прессъобщение: BitcoinExpo 2014 в Шанхай разкри програмата

Post Bitcoin

Bitcoin Value: Природата и произхода на парите

Post Bitcoin

Как може цифровата валута да даде възможност на фермерите в Африка?