Новата специална платформа за търговия BitShares ще стартира през октомври | Bulgarian.lamareschale.org

Новата специална платформа за търговия BitShares ще стартира през октомври

Новата специална платформа за търговия BitShares ще стартира през октомври

Има нов Bitcoin обслужване на хоризонта: BitShares е децентрализирана cryptocurrency и част от търговско финансови деривативи systemset да стартира през месец октомври. Умовете, които стоят зад тази нова платформа "принадлежат", за да Invictus иновации.

load...

BitShares се състои от протокол и софтуер, наречен Хидра с три отделни услуги: децентрализирани BitNames на системата за управление на самоличност, сигурния чат и съобщения система BitCom и точка към точка борсовата търговия. Според един от основателите на проекта, Чарлз Hoskinson (също директорът на Проекта за Bitcoin образованието и ръководител на комисията по образование за Фондацията Bitcoin), и двата протокола и софтуерът ще бъде с отворен код.

load...

Инвестицията да се превърне идеята в реалност идва от китайски частен инвестиционен фонд BitFund.PE, фокусирани върху финансиране на Bitcoin проекти, свързани. Основател BitFund му, Ли Ксиаоли, е и един от директорите в Invictus.

Много прилича на оригиналния протокол Bitcoin е, BitShares е проектиран да бъде децентрализирано, лично и безопасно. Обикновено също е ключова дума, тъй като създателите на услугата се стремят към ниско ниво на трудност при използване на платформата. С този нов проект, Invictus Innovations иска да позволи на обикновените инвестиционни действия на борсата за търговия. Освен "cryptocurrency" BitShares, тази нова система за търговия също се състои от финансови деривативи, наречени BitAssets.

load...

"BitShares позволява създаването на нови Bitcoin подобни cryptocurrencies които можете да проследите на покупателната способност на любимата си национална валута, злато, сребро, петрол или друга стока", обяснява основаването компанията на техния уебсайт. Това означава, че BitShares ще действат като форма на обезпечение, за да направите резервно BitAssets, което от своя страна представлява реални активи като злато, сребро, долари и други валути.

Всеки BitAsset двойки BitShares с един от тези други активи, хеджиращи стойността на BitShares срещу този актив. Това включва BitUSD (щатски долари) и BitGold. BitAssets също ще бъдат на разположение за използване Bitcoin BitBTC, но отборът няма да спре тук и вече обмисля други cryptocurrencies.

BitShares ще бъдат добивани в размер постепенно намаляване, достигайки нула само за 12 години, а максимизиране ползите минните в началото на деня, и ще имат стойност сами по себе си.

А какво да кажем за безопасност? "Все още няма централни точки атака. Риск от контрагента се елиминира чрез като обезпечение / марж / доверие без ескроу, вградена в всяка сделка. Сделки са атомни, с двете страни са уверени, едновременно в една необратима операция. Всяка транзакция се управлява от безпристрастен самоконтрол с отворен код softwareso същите правила се прилагат за всички. Това дава BitShares безпрецедентен имунитет към рисковете от неплатежоспособност емитенти, безскрупулни посредници, но издаващите регулатори, както и институционални манипулатори ", гласи Invictus иновации.

С представянето на тази гореща нова услуга, Атланта (САЩ) ще бъде в центъра на вниманието на 5 октомври В същото време, можете да откриете още през бяла хартия на проекта.

Via coindesk.com

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin банкиране: опасностите от фракции Резервно банкиране

Post Bitcoin

4 стъпки за поддържане на вашия Bitcoins безопасно

Post Bitcoin

Hack: купуване на Bitcoins с Paypal незабавно чрез Circle (само за САЩ)

Post Bitcoin

Дневният доклад на Bitcoin: Бразилия казва, че е твърде рано за регламентиране на Bitcoin, Чарли Шрем, осъден на 2 години в затвора

Post Bitcoin

Mt. Бедността на Гокс

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др

Post Bitcoin

Дали Bitcoin Legal? Правен статут на Bitcoin по страни

Post Bitcoin

Ден търговията: купуват и продават Bitcoin

Post Bitcoin

Местни Bitcoins: купете Bitcoin лично!

Post Bitcoin

Bitcoin Value Част 3: Теорията за стойността на Bitcoin стойността на Konrad S Graf

Post Bitcoin

Списък с 8 блока изследователи и какво точно са те?