Минно дело с ASIC | Bulgarian.lamareschale.org

Минно дело с ASIC

Минно дело с ASIC

Тази страница е била актуализация: Моля, посетете тази postfor най-новата информация.

Mining с ASICs е много подобен на минна с графични процесори с няколко изключения. Първи стъпки следва същия курс като минното дело GPU. Следвайте стъпките на "Как да мина Bitcoins" страницата, за да създаде своя личен портфейл, както и профила си с миньорски басейн по ваш избор. Основната разлика е, че вие ​​ще трябва да използвате различен добив софтуер с ASICs като GUI Miner не разполага с ASIC подкрепа. Програмата, която аз препоръчвам се нарича BFG Миньор и може да бъде изтеглен от миньор страницата за изтегляне на BFG. Превъртете надолу, докато стигнете до по-новите песни и албуми и отворен поглед за освобождаването, която съответства с операционната система, която използвате. Може да се наложи да мишката върху и погледнете в лентата на състоянието, за да видите пълното име на файла. Изтеглете файла и го разархивирайте в директория на вашия твърд диск и можете да отворите указателя във файла изследовател. След като свържете вашия ASIC на машината ви и позволява на хардуера, за да инсталирате на компютъра си, отворете приложението bfgminer.

След стартиране на програмата, тя ще ви пита за адреса на вашия басейн. В моя случай, аз използвам stratum.bitcoin.cz:3333for Slush басейн, но те са склонни да се променят от време на време, и ако не можете да се свържете, проверете басейни инструкции за актуализираната адрес. След това ще бъдете подканени за вашето потребителско име и парола. Не забравяйте, че в тази област е също пита за името на работниците, както добре. Аз наричам моите работници с редица, така че моето потребителско име ще е във формат USERNAME.1 с период отделяне на потребителско име и идентификационен номер на работник. След това ще бъдете подканени за парола. Всеки работник има свой парола и ако използвате Slush басейн, тя ще бъде вписана в непосредствена близост до вашето име работник, когато влезете в профила си.

След като сте влезли в програмата ще започне добив с всички налични устройства, включително графични процесори. Аз лично не изберете да мина с графични процесори, така че се обърнах мина на разстояние. За да направите това, натиснете "М" на клавиатурата си и да използвате клавишите със стрелки, за да изберете устройството, което искате да промените, и натиснете бутона "D", за да забраните всички устройства, които не Ви харесват с до мината. Натиснете бутона "Enter", за да се върнете към основния екран.

И накрая, от основния екран, натиснете "S" за да влезете в менюто за настройки и "W", за да напишете конфигурационния файл, който ще съхранява информацията си добив, така че не е нужно да го въведете всеки път, когато рестартирате програмата.

Крайният резултат трябва да изглежда по следния начин:

Както можете да видите, аз съм добив с пеперуди Labs Little Single SC, която се доставят над 30 GH / сек. Аз ще се добавят още един Little Single и Единна SC в близко бъдеще.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Ден търговията: купуват и продават Bitcoin

Post Bitcoin

Можете да си купите паспорт с Bitcoin

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin?

Post Bitcoin

Bitcoin Value: Природата и произхода на парите

Post Bitcoin

Ник Уивър за това, защо би трябвало да продадете своя Bitcoin - The Lawfare Podcast

Post Bitcoin

Творчески начини да се повиши Bitcoin за благотворителност и набиране на средства

Post Bitcoin

Bitcoin в основния поток Част 1: Swiss Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Какво мога да направя с моите Bitcoins? Къде да похарчите Bitcoins!

Post Bitcoin

Инвестиране в Bitcoin, е точно сега времето?

Post Bitcoin

Раковите пациенти са принудени да използват незаконни онлайн пазари, задвижвани от Bitcoin, за да купуват наркотици

Post Bitcoin

Победител в търг на копринен път Bitcoin, обявен от канцеларията на американските маршал! Кой е?

Post Bitcoin

Bitcoin брави и Adblockers