Печелене на пари от стартиране на Bitcoin Faucet - Моят 45 ден урок | Bulgarian.lamareschale.org

Печелене на пари от стартиране на Bitcoin Faucet - Моят 45 ден урок

Печелене на пари от стартиране на Bitcoin Faucet - Моят 45 ден урок

Така че това е било повече от месец, че съм работила Milliin надява да генерира някаква печалба. За тези, на вас, които са нови за този сайт, Milli, или Bitcoins като цяло, моля отидете и да прочетете тази публикация firstas съм дадени там пълна разбивка на това, което говоря в този пост.

load...

Той е бил груб 45 дни, но съм научил много. В крайна сметка все още не съм печеливша и има много причини за това (ние ще се свържем с тях скоро). Въпреки това един от най-добрите неща, които са ми се случвали през изминалия месец е, че се запознах с Даниел D'чужденец от Bitcoin чужденците. Той е човекът, който ръководи Bitcoin Aliens- един от най-успешните (ако не THEmost успешен) Bitcoin кранове там.

load...

Така че аз съм имал много от помощ, много опити и най-вече много грешки :) Но аз обичам да правят грешки, това означава, че аз съм се научим нещо ново. Така че тук ми е разбивка на това, което съм научил през последните 45 дни. Използвайте това, за да се оптимизира печалбата на собствения си кранче, но не забравяйте, че всеки сайт е различен, така че това, което работи за мен, може да не работи за вас и обратно.

load...

Грешката, # 1, което направих за Milli

Първото нещо, Даниел настроен вниманието ми да е рекламно пространство на сайта си. По времето, когато бях с 3 рекламни комплекти от Google Adsense - две в страни на сайта и един в средата. Че съм се променил тези реклами за 336 × 280 правоъгълни реклами и да ги поставя в средата на страницата, където хората се насочват вниманието си.

Това означава, че съм поставен върху рекламите в топ центъра на страницата и в близост до бутона "твърдят Bitcoins". Изглежда, че новото оформление увеличи приходите от реклама от $ 0.33 RPM (приходи на хиляда импресии) до $ 0.40 RPM. Така че тази промяна сама ме 21% увеличение на приходите. Ето как сайтът изглежда днес (кликнете, за да се подобри):

Има също така и факта, че аз съм бил работи само дисплейни реклами в Adsense (а не покаже + текст). След като прочетох за него малко научих, че ако я пускате дисплей + текстови реклами можете да получите много по-високи обороти. Все пак аз не бях напълно убеден, така че аз се завтече тест на моя Adsense реклами. Това може лесно да бъде направено чрез таблото за управление на AdSense.

Деля всички рекламите си, за да показва само и текст + дисплей и видях това, което се извършва по-добре. В 100% от случаите на текстови + показват рекламите по имали по-високи обороти. Така че, започвайки от днес аз съм показване на текстови + дисплей реклами във всички рекламни карета.

Нещата, които застрашават моя сайт

Няколко неща, които излязоха през последните няколко дни, че ме накара да мисля, ако правя нещо, което действително може да се забрани ме от програмата AdSense. На първо място това е посъветвал да прочетете програмата Adsense policiesand уверете you'r комплимент с тях.

След като става над тези условия ми се стори, че повечето кранове там днес са всъщност нарушават тези правила, като сайта им е трудно да се движите, пускането на реклами въз изскачащи прозорци или поставяне на повече от 3 рекламни разположения на сайта им.

Но когато погледна към Milli нещата, които според мен са в опасност от нарушаване на правилата на AdSense, са:

  • Сайтът има много малко съдържание и без оригинално съдържание
  • Сайтът има подобна програма (подобно на всички кранове), която може да се счита за невалиден източник на трафик. Все пак аз не можах да намеря място се посочва, че това като пряко нарушение.
  • Google не харесва MFAs - Създаден за Adsense сайтове. Фосет би могло да се счита за такъв сайт, но моето предположение е, че ако се построи на мястото правилно (най-вече с достатъчно съдържание), че няма да получите забранени.

Така че, както можете да видите, че трябва да се вземе предвид факта, че Google един ден може просто да реши да забрани сайта си, защото се чувстват като него. Колкото по-страшно мисъл е, че те ще се забрани на профила ми, тъй като това означава, че няма да можем да публикуваме по рекламите на 99Bitcoins, както добре. Въпреки това, не трябва да седи на оградата и да чакаме да видим какво ще се случи, така че аз ще се опитам да направя по-добре Milli, с надеждата, че ще продължават да се считат за легитимни сайт.

Как да оптимизирате вашия кранче за по-добри резултати

Не на последно място Научих също, че трябва да се оптимизира настройките си кранче малко. Основното нещо, което направих беше да се намалят таймера на кранчето за 15 минути, а не 45. Колкото по-ниска таймерът е повече импресии и часа на сайта ви ще получи. Ето и резултатите:

Както можете да видите, че е създадена огромна разлика във времето за метричен сайта. Той също така засегна pagviews което вероятно ме да печелите повече, както добре. Ето как показванията на страници нараства с течение на времето:

Колко всъщност направи през последните 30 дни?

Сега към частта всички сме в очакване. Освен изпълнението на Adsense Аз също се регистрирали, за да Coinad. Въпреки това сложих само един Coinad обява в момента, тъй като не искате да добавите към много променливи за моите тестове. Така че за целите на този пост аз отивам да се игнорира приходи Coinad напълно (те не са били толкова много, за да започнем с това).

Така че гледам на последните 30 дни това е колко много изразходвани за FaucetBox (изплащания по потребители):

Ако добавите комисионна кранче кутия 2.5% става тя възлиза на 0.65642691BTC който в обменния курс за деня се равнява на $ 295.

И тук е колко много прави от Adsense:

Така че, както можете да видите, за последния период от 30 дни съм всъщност губи пари. Общият идва до загуба на $ 36.95.

Защо, по дяволите, загуба на пари?!?

Предполагам, че може да се обезкуражавайте, че след като е прочел до тук, което намери, че аз съм всъщност губи пари. Повярвай ми, чувам те :)

Но както казах в началото, провалът е нещо добро. Тя те кара да мислиш, той ви принуждава да стане по-добре. Така че тук са моите първоначални заключения за това съм на загуба:

  1. Обменът Bitcoin rate- Bitcoin почти бум през последните 45 дни. И докато аз съм се плаща в долари плащам от моите потребители в Bitcoin. Ако валутният курс щеше да остане същата, каквато е била, когато започнах работа Milli щях да съм на печалба в момента. Все пак аз не се отчете тази промяна в плащанията ми кранче, което ме води до следващата ми точка.
  2. Знаейки ми ARPU (средни приходи на потребителя) - Тъй като Milli става все по-добро количество трафик, че е лесно да се изчисли колко един единствен уникален потребител е на стойност към сайта. След като направите изчисленията стигнах до извода, че за отделен потребител ме води средно $ 0,007. Продължавайки моите изчисления разбрах, че максималната печалба средно мога да изпратя един потребител е 75 Satoshis. Това може да изглежда като една малка сума, но не забравяйте, аз съм раздаването на изплащания на всеки 15 минути.

Така че основният извод от цялата тази ситуация е, че до този момент аз просто се познае какво да плащат на потребителите си. Сега имам доказан отговор на колко мога да ги плати. Аз вече изпълнява тези изчисления на чешмата и се надяваме, че ще видим резултатите през следващия месец. Аз също ще коригира тези изчисления всеки път, когато обменният курс Bitcoin покачва с повече от $ 50.

"Защо не шофиране повече трафик към сайта?"

Отговорът е, защото на сайта все още не работи. Какво имам предвид с това е, че докато не може да докаже, по-малък мащаб, че мога да се реализира печалба от сайта няма смисъл в шофиране в по-голям трафик. Това ще бъде точно като се налива вода в спукан кофа.

И така, какво следва за Milli?

Добър въпрос. Мисля, че през следващия месец аз ще се съсредоточи върху следното:

  1. Добавяне на съдържание и препроектиране Milli, така че тя няма да изглежда точно като евтин сайт кранче.
  2. Добавянето на повече източници на приходи, главно Coinad реклами.
  3. Сваляне себе си от FaucetBox - Мисля, че може да наемете някой да създадете личен кранче скрипт, както аз не съм се статистиката от FaucetBox имам нужда. Също така може да поиска имейл на хората, за да се предотврати измама на сайта.
  4. Дръжте тестване на рекламни разположения.
  5. Уверете се, че да се коригира ми изплащания в зависимост от промяната на цените на Bitcoin.

Така че това е всичко за днес, надявам се да се ползва тази актуална информация за постигнатия ми с Milli. Ако имате някакви въпроси, коментари или нещо, което искате да добавите да ме уведомите в секцията за коментари по-долу.

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Post Bitcoin

Защо трябва да финансираме Тъмния Портфейл

Post Bitcoin

Следваща глава на Монетата на огъня

Post Bitcoin

Входове и изходи - обяснение на промените в Bitcoin

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Антонопулос оставя Bitcoin фондация над Mgmt

Post Bitcoin

Колко пари можете да направите от Bitcoin Batteries (февруари 2016 актуализация)

Post Bitcoin

Джо Манчин срещу Рон Пол: един изисква забрана на Биткоин, а другият иска без намеса

Post Bitcoin

Биткойн обясни в 3:30 минути

Post Bitcoin

Как да купите Bitcoins в Индия: Ръководство за бърз старт