Преглед на местните Bitcoins - Легитимен ли е? | Bulgarian.lamareschale.org

Преглед на местните Bitcoins - Легитимен ли е?

Преглед на местните Bitcoins - Легитимен ли е?

LocalBitcoinshas били около продължение на много, много дълго време. Сайтът предлага продавач и купувачи от цял ​​свят да се срещнат и търговията Bitcoins. Това е като Craigslist за купуване и продаване на Bitcoin. В днешната статия ще направи преглед на различните аспекти на Bitcoin и насочи как да изберем безопасна търговия на сайта.

Начин на плащане приема на LocalBitcoins

LocalBitcoins продавачи / купувачи да приемат най-различни начини на плащане. Ето списък на основните от тях:

 • Paypal
 • Банков превод
 • Westren съюз
 • Webmoney
 • Парични средства по пощата
 • Кеш (лично)

Тъй като сте закупуване и продажба на физически лица няма да бъде в състояние да използвате кредитна карта. Въпреки това, възможността Paypal Ви позволява да платите с кредитна карта, ако не разполагате с баланс Paypal. В зависимост от начина на плащане, който изберете трябва да платите различни такси. Например купуват с Paypal на LocalBitcoins има много по-голям риск за продавача.

Защо?

Защото Bitcoin не е като всички други физически или дигитални стоки, които купуват онлайн. Това е форма на пари, а още по-малко е форма на непроследими пари. Ето защо много компании за кредитни карти (т.е. Paypal) не застраховат Bitcoin борси, които продават Bitcoins чрез покупки с кредитни карти.

Обикновено ще получите най-добрата цена за закупуване на Bitcoins се използва усилено, за да се обърне на начина на плащане, като например парични депозити или банкови преводи.

Таксите за транзакции

Ако сте само иска да купи Bitcoins тогава LocalBitcoins ще бъде свободен да използва. Сайтът отнема само комисионна от 1% от продавачите. Имайте предвид, че след като получи Bitcoins в профила си, ще трябва да плащат такси за Bitcoin мрежа, за да получите парите си в своя личен портфейл Bitcoins.

Тя е силно препоръчително да не оставите вашите Bitcoins разположени наоколо в портфейла LocalBitcoins "и да го преместите в собствения си сигурен портфейл Bitcoin.

Продавачите се не разполагат с такса за транзакция, вместо това те налагат по-високи валутни курсове, така че да вземат това предвид при извършване на търговия.

Secure търговия

LocalBitcoinsallows за сигурно търговия чрез използване на няколко мерки:

 • Репутация система- Всеки търговец има репутацията ранг, а също и записи обществени история, показващ последните тяхната дейност.
 • Escrow- Когато заявите търговия парите ви изпратим се проведе на ескроу услуга LocalBitcoins. Едва след като продавачът потвърждава поръчката е завършена са те пусна.
 • 2FA- Две двуфакторна автентификация означава, че всеки път, когато влезете в профила си ще ви е необходима, за да въведете допълнителен ПИН кода, изпратен на мобилния си телефон код. Това не позволява на хората да хакерство в профила си. Въпреки че тази опция не е активирана по подразбиране - вие трябва да я активирате.
 • Влез guard- LocalBitcoins също е в състояние да се провери, че винаги сте да влезете в същия браузър. Ако се появи вход от друг браузър, ще се изисква потвърждение на имейла.
 • Поддръжка и конфликтни resolution- LocalBitcoins има помощен екип, готов да отговори на потребителските въпроси, а също и разрешаването на конфликтите между купувачи и продавачи, в случай, че се случи.

Становище на Общността за LocalBitcoins

Ако отидете до основните обществени съвети Bitcoin (т.е. Reddit и Bitcointalk) ще намерите различни мнения за LocalBitcoins. Въпреки това, след като става над 15 различни мнения мога да кажа, че повечето хора казват едно и също нещо - Платформата е добро, това е на хората, които трябва да бъдат подозрителни към. Или като един новинарския сайт Reddit го кажем: "сделки са доверчиви, колкото и хората, които извършвате на сделката с"

Ето защо сега аз ще ви покажа как точно да се търгува стабилно върху платформата.

Как да търгувате на LocalBitcoins без да мамени

LocalBitcoins е чудесна платформа, обаче понякога търговците на него не са толкова големи. В края на деня, което търгува с хора, така че трябва да се уверите, че използвате правилните предпазни мерки. Ето едно кратко ръководство да ви помогне да търгувате безопасно.

Изборът ви продавач

След филтриране на вашите продавачи за необходимото място и за начина на плащане, което трябва да изберете с кого ще се справим. Не избирайте продавача въз основа на цената. Понякога си струва да плащат 5% повече, за да извърши сделка с по-реномиран продавач. Виж история на транзакциите на продавача и да видим как той е в миналото.

Също така, не публикувате искане да купуват Bitcoins, че просто ще привлече много измамници. Вместо това се търсят хора, които активно се продават Bitcoins, тъй като те най-вероятно са по-легитимни.

Иди профил на продавача и се уверете, че той отговаря на изискванията, както следва:

 • Той търгува над 100BTC в живота си с най-малко 100 сделки
 • Той има обратна връзка резултат най-малко 98%
 • Профила му е повече от 1 година
 • Той е проверен продавач (телефонен номер, имейл, компания сметка)
 • Той се ползва с доверието на най-малко 10 души

Ако следвате тези строги правила след това най-вероятно ще бъдат добри. Ако не можете да намерите на продавач, който съвпада с всички по-горе се опитаме да намерим най-бързото решение. Идеята е да се дължи си домашното и да видим, че продавачът е действително извършени големи успешни сделки в миналото.

След това търси форум на LocalBitcoins "за име на този продавач. Ако някоя жалба идва най-вероятно ще го намерите там. Ако всичко върви добре сега трябва да имате избрания от Вас продавач.

Комуникация с продавача

Изпрати съобщение до продавача с искане за търговия и чакаме отговор от тяхна страна.

НЕДЕЙ:

 • Изпрати допълнителна информация, преди да получи отговор от страна на продавача
 • Съгласен съм да търгуват с продавача извън LocalBitcoins тъй като няма да бъдат защитени чрез ескроу услуга LocalBitcoins "
 • Изпратете данните си за плащане по някакъв друг начин, различен от прозорец LocalBitcoins съобщение. Без имейли, текстови съобщения и телефонни обаждания. Използвайте само интерфейса LocalBitcoins.

Едва след като ви изпратим плащането на плащане марки като прави или пък най-вероятно ще се отрече от търговията.

Сега чакаме Bitcoins да пристигнат в профила Ви в LocalBitcoins. Ако възникне всеки въпрос, опитайте да го решаване с продавача на първо място. Не се тревожи за загуба на парите си, ако сте използвали система LocalBitcoins "вие сте защитени от тяхната ескроу услуга.

Имайте предвид, че ако сте напълно нови за LocalBitcoins "мощност продавачи", може да не искат да търгуват с вас, защото не разполагат с достатъчно отзиви все още. Това означава, че може да се наложи да направите няколко малки сделки с по-малко надежден продавач, за да избутам обратна връзка, така че може да се справи с най-уважаваните продавачите.

Така че има ли - сега вие знаете как да използвате LocalBitcoins безопасно. Следвайте тези стъпки, и вие сте 99% покрита от измама. Също така, ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се обърнете към FAQ страница LocalBitcoins. Късмет!

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini и CoinX битката да бъде първата лицензирана Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralization: Пазарът се определя

Post Bitcoin

Bitcoin Обменен курс и диаграма за предсказване на трудности

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: партньори на BitPay с Demandware, SpectroCoin предлага удобни решения на европейците и др

Post Bitcoin

Cryptsy: Алтернативната обмяна на криптираща валута (Altcoin)

Post Bitcoin

Спечелете USB миньор 100% безплатно - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin от дома!

Post Bitcoin

Bitcoin Цени на възхода след бурен месец!

Post Bitcoin

Очаквайте скоро: Първата дебитна карта Bitcoin

Post Bitcoin

Процесор за плащане Bitcoin BitPay има 1 милион долара транзакции дневно!

Post Bitcoin

Как да направите резервно копие на вашия Bitcoin портфейл (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

4 начина да купите Bitcoin с пари в брой