Използване на Bitcoin анонимно | Bulgarian.lamareschale.org

Използване на Bitcoin анонимно

Използване на Bitcoin анонимно

Всички транзакции Bitcoin се съхраняват в публичния книга, наречена blockchain. Данните, съхранявани във всяка от тези операции включват сума Bitcoin плащане и адресите Bitcoin на изпращача и получателя (наред с други неща). Защото всяка сделка използва bitcoins от преди сделката, а blockchain е публични данни, всяко плащане Bitcoin има проследим историята, която може да бъде видяна от всеки.

Bitcoin адреси самите не са свързани с физическо или юридическо лице. Ето защо Bitcoin често е наричан pseudonymousor псевдо-анонимен. Въпреки това, самоличността на дадено лице може да бъде свързана с адрес Bitcoin чрез други средства. След като това се случи, то е възможно да се определи сделки на това лице напред и назад през blockchain историята. Един анонимност нарушение може да разкрие цялата история на транзакциите на индивида Bitcoin.

Но как е адреса, свързан с един човек? Най-често на сдружението се случва, когато хората да публикуват своето име заедно с техните Bitcoin адрес онлайн. Но има много други начини (погледнете в Топ Седем начина на самоличността може да се свърже към вашия Bitcoin Адрес). След извършване на асоциацията, на парти с достатъчно решителност, време и ресурси биха могли да анализираме blockchain и определи колко bitcoins дадено лице има, как са го получили, и как ги харчат.

За да използвате Bitcoin анонимно, предпазни мерки трябва да се предприемат, за да се предотврати истинската си самоличност да бъде свързано с вашите транзакции и адреси.

TL; д-р; Bitcoin не е анонимен - но тя може да бъде достатъчно, за анонимно, ако сте внимателни.

Използвайте Нов адрес на всяка входяща транзакция

Първият и най-лесният стъпка е да се използва нов, неизползван адрес на всяка входяща сделка. Просто генериране на нов адрес и да го използвате, за да получите плащане помага скрие общия баланс на портфейла си Bitcoin. Ако всяко плащане ще получите отива на друг адрес, който притежавате, тогава тези bitcoins са изградени сред множество адреси, вместо да се съхраняват в една голяма еднократна сума в един адрес. Това го прави много по-трудно за някой, да знаете колко bitcoins притежавате, защото повечето клиенти Bitcoin не публично разкриват кои адреси притежавате, когато получите плащане.

Въпреки това, тези адреси могат да бъдат обществено свързани един с друг, когато изпращате плащане. Ако общата сума на сделката, което изпращате, е по-голяма от сумата, която трябва да има при един адрес, а след това на балансите на някои от адресите си, трябва да се комбинират като входовете за постигане на общата сума на сделката. След тази сделка се съхранява в blockchain, тя може да се посочи, но не е задължително да се окаже, че тези отделни входни адреси са собственост на едно лице. Ако вашата идентичност не е било свързано с някой от адресите си, вашата анонимност все още трябва да бъде най-вече в безопасност.

Но ако вече имате няколко сделки, свързани с името си, тя може да бъде най-добре да се започне един напълно нов портфейл, който е посветен на използването на Bitcoin анонимно, и да прехвърлите bitcoins към новата портфейла от тях минава през миксер. Дръжте анонимен портфейла и редовно портфейла отделно - не изпращат монети между двете, без да използвате миксер.

Също така да се отбележи, е, че Bitcoin сделки винаги прекарват цялото количеството съхраняван в един адрес. Това означава, че ако изпращате 1 Bitcoin от адрес, който съдържа 2 bitcoins, допълнително 1 Bitcoin ще бъдат включени в сделката, но ще бъдат изпратени обратно в една от вашите собствени адреси. В най-простия вид промяната ще се върне към първоначалния адрес, но това е основен недостатък, че тя ще се вижда ясно кой адрес е принадлежала на получаващата страна. Поради тази причина повечето Bitcoin портфейли автоматично създаване на нови адреси на климата, за да получат остатъците от вашите сделки. Тези промени могат да помогнат на адреси маска, които като краен получател на сделката наистина беше.

TL; д-р; Генериране на нов адрес за всяко плащане, което искате да получите - това помага скриете общо Bitcoin баланс.

Избягвайте тънките клиенти и се хоства Портфейли

Почти всички тънък clientsleak която разглежда притежавате какъвто и да е проста проверка на плащането (SPV) сървър те се свържете. Тънките клиенти да не се съхранява в blockchain на местно ниво. Вместо това, те заявка на един SPV сървър за сделките, които включват адресите в портфейла си. Докато тази функционалност е много по-ефективно и бързо, отколкото при анализ на blockchain на местно ниво, компромисът е, че всеки Bitcoin адрес притежавате се подава към сървъра SPV.

Предоставен клиенти са дори по-лошо по отношение на анонимността. Всички ваши частни и публични ключове пребивава на 3-та страна сървъри, така че е тривиален за оператора, за да се знае кои Bitcoin притежавани от вас адреси. Освен това, всяка друга информация, която сте предоставили на услугата е свързано с вашите Bitcoin адреси и лесно могат да бъдат достъпни от страна на операторите на службата.

Тези видове портфейли улесняват SPV сървъра оператор или администратора на услугата не само да се знае кои Bitcoin адресите, които притежавате, но и да ги свързват с вашия IP адрес. Операторът може потенциално да публикува информацията, те биха могли да се хакнат и информацията откраднат, или те могат да бъдат subpoenaedor NSL'dto осигури трупи до прилагането на закона или правителствени агенции.

Един от основните елементи на Bitcoin е, че няма да се доверите на всяка една партия. От гледна точка на анонимност, е най-добре да се използва пълния Bitcoin клиент като Bitcoin-Qtor Armory и съхранява цялата blockchain на местно ниво.

TL; д-р; Thin clientsand домакин портфейли изпускат които притежавани от вас адреси - използвате пълната програма, например Bitcoin-Qtor Armoryinstead.

Bitcoin и Вашият IP адрес

Когато сте започване на операция на компютъра си, клиентът Bitcoin изпраща необходимите данни за други клиенти, ефективно излъчване на предаването Bitcoin към мрежата. Bitcoin не криптират трафика си, което означава, че вашият доставчик на интернет услуги, собственикът на гореща точка на обществения WIFI си използвате, или на НСА, за да разгледаме вашите транзакции и да определи своите баланси Bitcoin с малко усилия. За сложни трето лице, че е напълно възможно събират много данни за извършено transactionsto разкрие самоличността на потребителите Bitcoin като цяло.

Ако вашата нужда от анонимност заповеди за противодействие на IP проследяване, което трябва да се свърже с мрежата Bitcoin чрез анонимна слой като Tor или на виртуална частна мрежа (VPN).

Възвишение

Вземи Torfrom официалния сайт, инсталиране на клиента Tor и да се уверите, че работи. След това отидете в настройките за мрежата на Bitcoin клиента и да настроите връзката към SOCKS прокси, адрес 127.0.0.1 (известен също като Localhost) през порт 9050 (стандартната Tor порт) или порт 9150 (ако сте инсталирали браузър снопа Tor). Tor е естествено по-бавно от вашата пряка интернет връзка, така че ако искате да настроите пълен клиент за използване чрез Tor, че ще е добра идея първо да изтеглите blockchain без Tor, и след това да използвате Tor, когато изпращането на сделка.

VPN

Освен Tor също така е възможно да се използва VPNto скриете вашия IP адрес. Но това идва с уговорката, че трябва да се доверите на доставчика VPN не е да влезете или да разкрие вашите сделки. Повечето доставчици на VPN предоставят конфигурации или приложения, които автоматично маршрут всичките си интернет трафик посредством тяхната услуга, така че не е необходимо да се извърши допълнителни конфигурации на вашия Bitcoin клиент.

Използвайте Network Обществен (WIFI) за допълнително ниво на анонимност

Когато публично WIFI се използва в допълнение към Tor или VPN, още един слой на сигурност ще се добави към анонимност. Начало доставчиците на интернет услуги да събират имена на клиента, адреси и други лични данни, когато клиентите знаци за услугата. Вашата самоличност е пряко свързан с вашия IP адрес и каквото и интернет трафик, който генерират при тяхната интернет връзка.

Публична WIFI не изисква от вас да предоставят личните си данни, за да направят връзка с интернет, което го прави по-трудно за вашата активност, за да бъде проследено обратно към вас. Въпреки това, все още има други неща, за да разгледа. Вашият MAC адрес най-вероятно ще бъде записано в оператора на обществени WIFI, който може да се използва за идентифициране на вашия компютър. Повечето операционни системи ви позволяват да се подправи истинската MAC адреса на мрежова карта чрез генериране и използване на случаен MAC адрес, вместо. Това трябва да се прави всеки път, преди да се свържете към мрежата за обществен WIFI. Също така, помислете за други начини, по които вашата самоличност могат да бъдат свързани с вашата връзка, като например:

 • Охранителни камери в района
 • Използване на едно и също място WIFI на повтарящите основа и се разпознава от служители
 • С помощта на кредитна карта за закупуване на стоки на мястото,
 • Сърфиране некриптирани сайтове, които са изпратени от вас личните си данни, за да

Не забравяйте, че е препоръчително да се запази цялата си обществена трафик WIFI криптирана с Tor или VPN.

TL; д-р; Скриване на вашия Bitcoin трафика в интернет с помощта на Torand / или VPN. Използвайте обществения WIFI като допълнителна мярка.

Как да стигнем Bitcoins Анонимно

Въпреки че е възможно да се прави анонимна Bitcoins по-късно от скъсване на веригата за идентичност, която ви свързва с монети, най-добрият начин да остане анонимен, е да не са вашите идентификационни данни, свързани със сделката Bitcoin на първо място.

Ако купите bitcoins на сайт за обмен, те неизбежно се свързва името си. Повечето борси изискват да потвърди самоличността си чрез осигуряване на сканиране на документ за самоличност. Може да се наложи да се осигури сканиране на сметки за комунални услуги или банкови извлечения за доказване на вашия физически адрес. Също така, много борси приемат само национални трансфери на валута чрез банкова сметка или кредитна карта, по-нататък, доказващи самоличността си и да оставя следа на хартия, че е лесно да се проследи. След като се осигури обмен с отнемане Bitcoin адрес, за да изпратите новозакупени bitcoins да, този адрес е свързан с името си в записите на обмен. Тези записи могат да бъдат изпуснати, публикувани или поискани от органите на реда.

TL; д-р; Bitcoin борси изискват документи и банкови сметки, които доказват кой си. Избягвайте ги.

Купете Bitcoins в лице

Най-добре да си купите bitcoins по анонимен начин е да се срещнат лице в лице с някой, готов да продава bitcoins за физическа брой. Има редица от websiteswhere можете да намерите хора, които да търгуват, но най-популярният сайт е LocalBitcoins. За да остане анонимен, трябва да се вземат следните предпазни мерки:

 • Не предоставя всякаква информация, която може да се използва, за да ви идентифицира. Не се осигури истинското си име, личен имейл адрес, телефонен номер, или физически адрес.

  Ако трябва да предоставите на вашия телефонен номер или да използвате телефона, за да координира търговската си среща, се обади по телефона на горелката. Те са евтини и могат да бъдат закупени с пари в брой.

  В зависимост от вашата анонимност нужди, може да искате да използвате анонимен интернет връзка, като Tor, да LocalBitcoins достъп и вашия имейл акаунт на изхвърляне.

  Намери продавач, който е готов да търгува Bitcoins за пари в брой.

  Прегледайте историята на продавача и обратната връзка, която са получили от други купувачи, не се търгува с нови продавачи.

  Запознайте се в добре населен, публично място. То може да бъде полезно да се ходи или с велосипед до мястото, за да се избегне като вашия автомобил или неговото регистрационен номер идентифицирани. Ако трябва да карам до мястото, паркира на значително разстояние с кола, или има приятел спират и да те взема.

TL; д-р; Bitcoins закупени лично от непознат с физическа кеш са силно анонимни.

Купете Bitcoins с пари в брой по пощата

Парични преводи анонимни могат да се правят чрез изпращане на пари в брой физически по пощата или с определени доставчици на платежни като MoneyPak. В този случай продавачът ще предоставят пощенски адрес и ще се очаква да се опаковат и изпращат на плащането им. В зависимост от условията на споразумението, продавачът може да изисква да изпратите плащане на първо място, или те могат да се споразумеят да се поставят до bitcoins в ескроу. За допълнителна сигурност, можете да изберете да изпратите пакета като препоръчано писмо, то застрахова, или да изискват подпис при доставката. Ако сте застрахован пакет, може да се обмисли предприемането на видео или фотографии на съдържание на пакети, за да докажат своята стойност в случай на загуба на пощенската услуга или кражба на пакета.

Ако решите да не дава обратен адрес върху опаковката, то най-вероятно ще бъде сигнализирано от пощенската услуга за по-нататъшна проверка (може би с рентгенова или наркотици кучета). Това е и най-добре да не се използва обратен адрес, който не съществува, тъй като пакетът ще бъде маркирана. Също така, ако пратката не може да бъде доставен, и не може да бъде изпратен обратно към вас, физическото парите ще бъдат загубени очевидно.

Освен това, много продавачи предпочитат да използват PGP / GPGencrypted комуникации, така че техният адрес за кореспонденция се разкрива само за вас и никога не се съхраняват на сървърите на службата в обикновен текст. Може финал за настройка на PGP / GPG на вашия компютър, за реклама, че го подкрепят, и да осигури вашия публичен ключ.

TL; д-р; Bitcoins закупен чрез пари в брой изпратени по пощата са малко анонимен, въпреки завръщането си адрес (ако има такива) ще бъдат известни на продавача.

Купете Bitcoins от банкомат

Все повече и повече Bitcoin банкомати се появяват. В някои юрисдикции те питам за много идентифицираща информация, преди да можете да си купите всички монети, но други са напълно анонимни и просто да се генерира портфейла на хартия или за прехвърляне на bitcoins до адрес по ваш избор, след като ги хранят малко пари. Ако можете да намерите такъв Bitcoin банкомат, че ще бъде добър избор, за да получите bitcoins анонимно и без много неприятности, дори и да трябва да плати над текущата пазарна цена - но те са рядкост.

Онлайн работа

Друг начин да получите Bitcoins анонимно е да ги печелят с онлайн работа. Има много по-скоро сенчеста предложения за работа, все пак, винаги полага необходимата грижа, при приемане на работа и да остане анонимен това е, разбира се, е необходимо никога да разкрие истинската си самоличност, за да си работодатели.

Jobs4Bitcoinssubreddit Reddit е едно добро място да се търсят работни места, които плащат Bitcoins. Обяви за работа трябва да са маркирани с [НАЕМАНЕ] и това е до вас да се направи контакт, когато се намери нещо, което харесвате. Можете разбира се, също рекламирате пазара умения с пост, не забравяйте да го маркирате с [FORHIRE].

Coinalityis добър сайт Bitcoin работа има много работни оферти, които могат да бъдат филтрирани по вид заетост, категория, плащане и местоположение. Повечето предложения за работа по Coinality са технологии и интернет, свързани и много може да се направи онлайн от всяка точка на света. Можете също да публикувате автобиографията си за привличане на потенциални работодатели.

Има и десетки сайтове, които плащат нищожни суми за посещение на сайтове и гледане на реклами, но те обикновено не са си струва време и усилия.

TL; д-р; Можете да получите анонимни bitcoins като работят за тях. Но се избегне работни места, които ви плащат за да гледате видеоклипове или да кликнете връзки - те няма да плащат много.

Минен

Минно дело ментови бонбони пресни bitcoins, които не са съществували преди и по тази причина е анонимен начин за получаване на монети. Основният недостатък е, че минното дело се превърна от нещо, което някой може да се направи с стока хардуер за един силно конкурентен пазар, където само специализирана минна хардуер (т.нар ASIC) може да се надява да генерира печалба.

Такава Bitcoin миньори не са лесно да дойде от все пак, особено ако търсите някой, който ще ви даде повече от неговото предложение за цена. Трудността да Bitcoins ми постоянно се увеличава, поради механизма саморегулирането на мрежата, както и доста често Bitcoin миньори могат да бъдат закупени само на предварителна поръчка, която има по-често, отколкото не се оказа разочарование за минни ентусиасти. Като цяло, шансовете за получаване на повече Bitcoins с минното дело, отколкото просто да купуват, са тънък, за да няма, освен ако не инвестираме в голяма операция добив.

Ако все още обмисля става по този път заради анонимността си, да си напишеш домашното и изследвания Bitcoin е затруднено възход и свързаното с ROI (възвръщаемост на инвестициите) изчисления за достъпно минно хардуер. Също така обърнете специално внимание на репутацията на хардуерните производители и доставчици.

TL; д-р; Mining е чудесен начин да получите bitcoins анонимно, но изисква голяма първоначална инвестиция и няма гаранция, че ще направи парите си обратно.

Почистване на Tainted Bitcoins

Ако имате bitcoins, които вече са по някакъв начин опетнен с връзка, която може да ви идентифицира, че е възможно да се прекъсне тази връзка и ефективно анонимни монети отново. Ако всичко е направено правилно, бъдещи сделки, от този момент нататък, няма да бъдат свързани с теб вече.

За тази цел има миксери (известни също като резета). Основната идея е, че можете да изпратите монети, които искате да са направени анонимни към миксера, което от своя страна изпраща обратно в същия размер минус такса на нов адрес, която предоставяте. Монетите, които получавате обратно са от голям басейн, поддържан от услугата смесване и в идеалния случай не трябва да имат никаква връзка с оригиналните монети.

Основният недостатък на тази концепция е неговата централизиран характер. Трябва да вярвате на услугата смесване да върне вашите монети и допълнително трябва да вярвате, че те не пазят никакви данни за извършените сделки за смесване. Особено последната точка е трудно, тъй като никога не може да знае със сигурност какво правят с данните. Ако миксера наистина не държи всички рекорди по сделката, те няма как да го докаже. От друга страна, ако не го направят, или дори са принудени да предадат своите данни, вие нямате начин да се знае.

А голямо подобрение през централизирани миксери са така наречените CoinJoin сделки. CoinJoin басейни множество сделки от различни потребители заедно по начин, който не позволява да се каже с абсолютна сигурност, които изпращат колко монети, на които адрес. Най-хубавото е, че не се нуждае от CoinJoin доверие в трета страна, защото това може да се извърши изцяло между участниците и в нито един момент са вашите монети в опасност да бъдат откраднати.

Blockchain.info на wallethas вградена функция, наречена "Споделено монети", която използва CoinJoin. За да го използвате, за да отидете на "Send Money" в раздела в портфейла си Blockchain.info и задайте типа на сделка за изграждането на Обща монети. Можете да изберете колко повторения, което искате, което е броя на стъпките си сделка минава през, преди да пристигне в крайната си дестинация. Още по-добре е равно на повторения неприкосновеността на личния живот, тъй като връзката ви става по-слаб, с всяка стъпка.

Имайте предвид, че Blockchain.info работи тази услуга, и не е ясно дали те пазят всички трупи, които са свързани с вашата смесена транзакция (т.е. IP адрес или Bitcoin адреси). Ако използвате Tor или VPN, а след това може да бъде по-малко значение, тъй като си истински IP адрес ще остане скрит.

->

Bitmixer е централизирана смесване услуга. Тя ви позволява да зададете една или повече напред адреси, където ще получат своите смесени монети. Можете също да укажете закъснението и процентното разпределение между адресите, за да персонализирате допълнително процеса. Когато сте готови с настройката, ще ви бъде даден на входа адреса и специален код. Кодът ще ви попречи да получите вашите собствени монети от предишни смеси, когато използвате Bitmixer повече от веднъж. Такси Bitmixer са 0.5% плюс допълнителен 0.0005 БТК за всеки напред адрес, използван.

Bitcoin мъгла е централизирана миксер, който съществува под формата на скрита услуга Tor. За достъп до сайта за недвижими имате нужда от Tor поддръжка за браузъра. Трябва да си създадете профил първо, към която извършвате монети, които искате да се смесват. След това можете да направите заявка тегления и сайтът автоматично ще придаде случаен серия от изплащания с различни количества и закъснения. Таксата е рандомизирано също, между 1% и 3% на депозит.

TL; д-р; Bitcoin смесители могат да помогнат за прекратяване на връзката си идентичност от някои bitcoins от смяна на монетите си с монети на другите много пъти.

DarkWallet

Bitcoin все още е по-скоро нови технологии и се опитва да направи възможно с добра използваемост анонимен ползване са дори по-млади. Обещаващ проект в това отношение е DarkWallet, която има за цел да бъде портфейл Bitcoin за масите, които прави анонимност и неприкосновеност на личния живот е съвсем лесно, колкото е възможно. DarkWallet наскоро бе освободен като алфа софтуер, и все пак не се препоръчва за употреба с реални bitcoins, докато по-тестване и развитие е приключило. Крайната цел е да се създаде портфейл, който се основава на CoinJoin сделки, стелт адреси (които помагат да се скрие на приемника, дори ако стелт адрес е публично огласена) и достъпа чрез прокси мрежи като Tor. DarkWallet ще бъде на разположение като добавка за Chrome и Firefox.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

KnCMiner пренася своите минни съоръжения за Юпитер и насърчава миньорите да оказват натиск върху други компании

Post Bitcoin

Преглед: BTCRock

Post Bitcoin

Безопасно ли е Bitcoin? Да. Ти не си сигурен

Post Bitcoin

Как да мишката тире, ако сте начинаещ: Ръководство за тире минни с Antminer D3

Post Bitcoin

Bitcoin Осиновяване: Прогресия сред топ 100 уеб сайтове

Post Bitcoin

Как може цифровата валута да даде възможност на фермерите в Африка?

Post Bitcoin

Ричард Брансън признава, че Bitcoin работи: космически полети трябва да бъдат готови през 2015 г

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin? Обикновено (но задълбочено) Обяснение

Post Bitcoin

Отговор на професор Bitcorn: Залагам 1 Bitcoin, че си грешен

Post Bitcoin

Прессъобщение: BitcoinExpo 2014 в Шанхай разкри програмата

Post Bitcoin

Официално подаване на FTC жалби срещу пеперуди Labs

Post Bitcoin

BetChain се превръща в първото казино Bitcoin, което предлага безплатни завъртания в последните безплатни завъртания в петък