Топ 7 начина, по които вашата самоличност може да бъде свързана с Вашия Bitcoin адрес | Bulgarian.lamareschale.org

Топ 7 начина, по които вашата самоличност може да бъде свързана с Вашия Bitcoin адрес

Топ 7 начина, по които вашата самоличност може да бъде свързана с Вашия Bitcoin адрес

Ключът към запазване на вашите транзакции Bitcoin да бъдат проследени назад до вас се позволява да се разбере, чиито адреси и са ваши. Ако се опитвате да остане анонимен (или по-точно, под псевдоним) с Bitcoin, четете нататък за най-разпространените начини истинските самоличности на хората се завинаги, свързани с техните Bitcoin адреси. И се опитай да ги избягвате.

Освен това може да бъде си струва да пробвате Използването Bitcoin Anonymouslyfor други добри практики и полезни съвети.

1. Публикуването на Вашето име и Bitcoin Адрес Online

Който знае вашия Адрес: на всеки в мрежата

Гари е получил над 71 БТК на този адрес.

Това е, че няма мозък и това е най-често срещаният начин собствеността на адрес Bitcoin се разкрива. Много хора в интернет публично показване на Bitcoin адрес с името си към него с надеждата, че другите ще ги изпратят bitcoins. Няколко примера:

  • Писане на личен блог с истинското си име върху него и публикуване на Bitcoin адрес за дарения.
  • Използването на истинската си самоличност в един форум и пускането си Bitcoin адрес в пощенската подпис.
  • Стартиране на уебсайт с адрес Bitcoin навсякъде по него и регистриране на име на домейн на сайта с истинското си име.

За съжаление, след като публикува, това знание става достъпен за всеки, който има връзка с интернет. Специфични Bitcoin адреси са лесни за справка с търсачката. И благодарение на неща като Google Cache и The Back машина Way, то вероятно ще бъде така завинаги.

2. Търговски Bitcoins за национална валута на размяна

Който знае вашия Адрес: обмена

Mt. Gox държат раздели. И тогава те са били изтекла.

Почти всеки обмен, който обработва национален (Fiat) валута е предмет на правила срещу изпирането на пари, което е необходимо на клиентите да докажат самоличността си чрез предоставяне на сканиране на техните официални документи за самоличност, банкови извлечения и сметки за комунални услуги. Освен ако не можете да фалшив тези видове документи, обмен ще знаят точно кой си и ще запазят тези записи за неопределено време. Ще бъде свързана с всички входящи и изходящи транзакции Bitcoin на вашия обмен сметка, които могат да показват, че сте собственик на всички адреси, свързани с тези сделки.

3. Закупуване неща с Bitcoin

Който знае вашия Адрес: търговец и / или плащане процесор

Да се ​​надяваме, Bitpay никога не получава приятелски настроен към данъчните служби.

Разкривайки кои сте вие, когато правите покупка с Bitcoin не могат лесно да бъдат избегнати. Получателят на плащането Bitcoin може да идентифицира адреса на изпращане, както и всяка промяна адрес, че клиентът ви изпраща още един bitcoins да. Освен ако не сте закупуване на сваляне дигитални стоки, обикновено ще трябва да предоставят на име и адрес за доставка.

Ако търговецът използва за обработка на плащанията, като Coinbaseor Bitpay, адреса на изпращане може да не се яви на търговеца, но за обработка на плащанията със сигурност ще води регистър на детайли от сделката и личните си данни.

4. С помощта на тънък клиент или Предоставен Wallet

Който знае вашия Адрес: администраторите на сървърите

В Електрум тънък клиент не скрива адресите си Bitcoin от SPV сървъри.

Тънък clientsdon't имате локално копие на веригата на блока, така че те заявка на един SPV сървър, който го прави. Тези въпроси показват всички Bitcoin адресите, които принадлежат към вашия тънък клиент, както и вашия IP адрес, на когото работи на SPV сървъра. Докато тънки клиенти имат възможността да се прикрие чиито адреси и вас в разцвет филтри, повечето тънки клиенти, не е достатъчно да ги използват.

Предоставен портфейли имат знание от първа ръка от вашите Bitcoin адреси, защото портфейла си живее на техните сървъри. Всяка допълнителна информация, която предоставяте на тях (като телефонен номер, местоположение или имейл адрес) да предложим улики за истинската си самоличност.

И двата вида портфейли протекат двете си IP адрес и адресите си на трети лица. Вашият IP адрес не може незабавно да разкрие истинската си самоличност, но тя може да се използва, за да го открият.

5. Използване на Bitcoin Без VPN / Tor

Който знае вашия Адрес: с вашия доставчик на интернет услуги (ISP)

Те обичат да гледат (интернет трафик).

Bitcoin няма никакво вградена криптиране, когато става въпрос за сделки, за излъчване през това е P2P мрежа. Когато вашият клиент релета транзакции по мрежата, те преминават през шлюзови сървъри на доставчика си, в обикновен текст. Вашият доставчик може да се намеси и да анализираме този трафик, а след това се определи кои от тези сделки, принадлежат към вашия IP адрес (в сравнение с тези сделки, които сте само полагане). Сделките, които принадлежат към най-напред ще се появи в мрежата направо IP адрес, разграничаването им от сделки, които вече са били размножени от други възли. И тогава си IP адрес може да се използва от вашия интернет доставчик може да се търси вашата лична идентичност - те го имам на файл от когато сте се абонирали за техните услуги.

Използването на Bitcoin с криптиран VPN или Torcan ефективно прикрие истинското си IP адрес, което помага да се разграничи си Bitcoin трафик от вас.

6. Използване на Blockchain.info и напикаване на разстояние Роджър Ver

Който знае вашия Адрес: на всеки в мрежата

Възприемането-далеч тук е, че хората, които имат достъп до двете вашата лична информация и Bitcoin адрес могат да избират да ги публикува всяко време когато пожелаят.

7. Получаване на Видима Татуировка на Вашето Bitcoin Адрес

Който знае вашия Адрес: всеки, който поема своя снимка или отрязва ръката си

А зебло, които получава, която сте платили.

В началото на 2014 г., един човек от щата Вашингтон е имал своя публичен адрес татуиран върху ръката си под формата на код за бърза реакция. Не е ясно дали той е бил някога в състояние да получите кода, за да сканирате QR (не можах). Но ако тя работи, той ще има удобен начин за получаване на плащане в лице с bitcoins. И това ще бъде също толкова удобно за всеки, който го види в риза с къс ръкав, за да знаете точно колко той има по това Bitcoin адрес.

Така че... Кой друг може да знае?

Дори ако връзката между вас и Bitcoin адрес е бил в системата само от един търговец, администратора на сървъра, или собственик обмен, това не винаги може да остане така. Записи на сървъра може да бъде хакнат и изтекоха в интернет. Правоохранителните органи могат да използват призовки, съдебни заповеди и NSL'sto тайно принуди тези услуги да предаде на отчетността. Или някои противникът може да се използва добрата старомодна изнудване да си ръце на някои сочни регистрационните файлове на сървъра.

Освен това, това е вече известно, че мощни правителствени агенции (* кашлица * Здравейте НСА * кашлица *) са прихващане и препратки масови количества на интернет трафика. Така че, освен ако не сте били шифроването на трафика в интернет с Tor или връзка VPN, те най-вероятно вече знаете че използвате Bitcoin, колко монети имате, и че искате да ги похарчите за алпака чорапи. Чудак.

Знаете ли други начини, че използването Bitcoin могат да бъдат проследени до самоличността на някого? Свържи се с мен. Ще видим дали ще можем да ги хвърлят по този тук списък.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Mystery Hotel Brand - Фактите

Post Bitcoin

Държавите, в които Bitcoin е законно! Калифорния е настроен да легализира bitcoin

Post Bitcoin

Спечелете 40 евро в Bitcoin. Литературен портфейл Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Кой приема Bitcoins като плащане? Списък на фирмите, Магазини, Магазини

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Списък на текущите Bitcoin измами и измамници

Post Bitcoin

Първият учебник за учебници, издаван от Принстънския университет - свободен за изтегляне

Post Bitcoin

Вече можете да помогнете на фондацията Wikimedia с дарения от Bitcoin

Post Bitcoin

Как да продавате Bitcoins онлайн незабавно и сигурно

Post Bitcoin

SF Hidden Bitcoin стартира лов на съкровища в Сан Франциско

Post Bitcoin

Купи неща на Bitcoin пазари

Post Bitcoin

KnCMiner пренася своите минни съоръжения за Юпитер и насърчава миньорите да оказват натиск върху други компании

Post Bitcoin

Защо Bitcoin ще отиде на пътя на лалетата - Финансов преглед