Топ пет видеоклипа, които обясняват Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Топ пет видеоклипа, които обясняват Bitcoin

Топ пет видеоклипа, които обясняват Bitcoin

Аз бях закръглена до най-добрите клипове, които бързо се описват Bitcoin и няма да ви даде главоболие. Тези клипове са кратки и по същество. Те са направени за въвеждане на най-големите особености на Bitcoin, без да претоварваме зрителя с един куп маниак жаргон.

Какво е Bitcoin? от Bitonicand паника-д

Защо е добре

Много закачливите видео с много влияние. Илюстрира много от най-добрите части на Bitcoin в само на 1 минута и 35 секунди: няма граници, не посредник, ниски такси за транзакции, ограничено количество (без инфлация), както и бързи сделки.

Къде е неточен


  0:31

 • Се стори; "... И да получите някои монети Можете да направите това по два начина:. Или ги купуват на място обмен, или да ги приемат като платежно, разбира се."
 • Кратко и сладки с някои готини анимации. Щрихи на други големи предимства на Bitcoin: простотата на изпращане на Bitcoin, ползи за търговците, както и как миньори са възнаградени за проверка на сделките и ги записва в blockchain.
 • Къде е неточен

   0:34 - "Вашите bitcoins се съхраняват в цифров портфейл на вашия компютър или мобилно устройство."

  • Можете също така да съхранявате bitcoins в хостван walletor физическо или хартия портфейл.

  Bitcoin: всички факти от дневните Reckoning

  Защо е добре

  А малко по-бавно темпо видео, което удари на много от най-добрите точки на Bitcoin, без да бъдат пристрастни. Тя дава някои подробности за минното дело и как скоростта на създаване на bitcoins се намалява с течение на времето.

  Къде е неточен

   01:55

  • Се стори; "Точно сега, на 25 bitcoins се генерират на всеки 10 минути. Този процент ще се намали наполовина на всеки 4 години, докато крайните bitcoins са създадени през 2140."
  • Отивам да nitpick тези срокове, защото те са приблизителни. Подробната Истината е, че bitcoins са създадени, когато миньор решава един блок, който може да бъде повече или по-рядко от 10 минути (но мрежата периодично регулира трудността минна да решаване на блок отнеме 10 минути средно). Също така, наградата на Bitcoin е намален наполовина на всеки 210000 блокове решени, които е предприела, около 4 години в миналото. Но това може да отнеме по-малко от 4 години в бъдеще, особено ако все повече и повече изчислителна мощност, се поставя в минни bitcoins.

  Bitcoin обяснено от Duncan Elms

  Защо е добре

  Малко по-остарели, но напълно си заслужава гледането за визуални ефекти! видео посочва как Bitcoin не разполага с централна банка и има ограничено количество bitcoins, но се фокусира повече върху Bitcoin минното дело, борси и тържища.

  Къде е неточен

   02:11

  • Се стори; "Най-голямата борса Bitcoin е връх Gox".
  • Това някога е вярно, но Mt. Gox е подал за bankruptcyand вече не работи.

  "Това, което е сделката с Bitcoins" от BIPS

  Защо е добре

  Видеото е професионално произведени от иБей. Това води до много от най-добрите характеристики Bitcoin е като да си почти фалшиви доказателство, сигурност чрез криптиране, както и липсата на централен орган. Но основният фокус е несигурността на бъдещето Bitcoin и как да го "един ден може да се отрази на световната икономика".

  Къде е неточен

   0:47

  • Се стори; "Bitcoins също са напълно анонимна форма на валута."
  • Не е вярно, Bitcoin е под псевдоним, защото всички сделки са публични и получатели и податели са идентифицирани с техните Bitcoin адреси. Физическо в брой е напълно анонимна форма на валута.
  • 01:10

  • Се стори; "Те не могат да бъдат... Конфискувани от правителствата."
  • Това е малко подвеждащо, тъй като портфейл Bitcoin могат да бъдат конфискувани от правителствата, правоприлагащите органи, или някой друг. На лице в писмена форма просто трябва да хакнете вашия компютър, или откраднат вашия твърд диск, или успявам да получа каквото и да е физически носител, който съдържа лични ключове портфейла си. И си bitcoins ще изчезнат. Просто попитайте Рос Улбрихт, който имаше 144,000 bitcoins иззети от FBIwhen те грабна лаптопа си, докато той го използва в обществена библиотека.
  • Най-добрата защита срещу физически кражба е за шифроване на твърдия ви диск или портфейла Bitcoin с сигурна парола, и да го направите резервно копие на друго физическо място. След това, дори и ако се вземе портфейла си, тя ще бъде почти невъзможно за крадеца да се използва или да прекарате вашите bitcoins, а ти все още ще има достъп до тях.

  Смятате ли, че друг видео, което е чудесно при бързо обяснява Bitcoin? Свържи се с Ме- нека да направим този списък расте!

  Какво е Bitcoin? от WSJDigitalNetwork

  Защо е добре

  Малко по-остарели, но напълно си заслужава гледането за визуални ефекти! видео посочва как Bitcoin не разполага с централна банка и има ограничено количество bitcoins, но се фокусира повече върху Bitcoin минното дело, борси и тържища.

  Къде е неточен

   02:11

  • Се стори; "Най-голямата борса Bitcoin е връх Gox".
  • Това някога е вярно, но Mt. Gox е подаде заявление за банкрут и вече не работи.

  Присъединете се към Bitcoin революция от FreeToEvolveS

  ->

  Bitcoin видео интензивен курс

  Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

  Свързани новини

  
  Post Bitcoin

  Тъмната портфейл Alpha 5 Release

  Post Bitcoin

  Каква ще бъде ролята на Bitcoin обмена в бъдещето?

  Post Bitcoin

  Bitcoin в основния поток Част 1: Swiss Bitcoin Research Paper

  Post Bitcoin

  Как да купя Bitcoins Мигновено С кредитна карта за проверка, проверка, пари в брой

  Post Bitcoin

  Bitcoin Цени на възхода след бурен месец!

  Post Bitcoin

  Bitcoin кредит Bubble част 1: Bitcoin Маржин търговия

  Post Bitcoin

  Седмичен анализ и прогнозиране на цените на Bitcoin 1

  Post Bitcoin

  Как работи Bitcoin?

  Post Bitcoin

  Присъдата на Чарли Шрем, популярността на Bitcoin в Google и др

  Post Bitcoin

  Най-големите измами в историята на Bitcoin

  Post Bitcoin

  Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

  Post Bitcoin

  Как да растете Bitcoin Общността чрез информираност