Частни ключове: Импортиране срещу изтриване | Bulgarian.lamareschale.org

Частни ключове: Импортиране срещу изтриване

Частни ключове: Импортиране срещу изтриване

Знаейки, разликата между внос на частен ключ и го метат е важно, особено ако използвате хартиени опаковки.

Внос

Когато импортирате частен ключ, вие сте просто да го добавите към колекцията на частни ключове в софтуера си портфейл. Ако някои bitcoins принадлежат на частния ключ, те ще се сега да бъдат включени в баланса на вашия софтуер портфейла си. Но тези bitcoins остават възлага на частния ключ: например, че ако импортирате портфейла на хартия, неговите bitcoins сега съществуват на двата портфейла на хартия и портфейла на софтуера. Ако някой друг получава ръцете си на частен ключ, който портфейла на хартия, или вече са имали достъп до своя частен ключ, те все още могат да прекарат своите bitcoins. Освен това всички bitcoins изпратени на портфейла на хартия и в бъдеще ще бъдат кредитирани както за портфейла на хартия и портфейла на софтуера.

Друго важно нещо е да се има предвид е, че ако някой от bitcoins частния ключ са го използвали портфейла на софтуер (т.е. Прави онлайн покупка), а след това на частния ключ, ще бъдат напълно изчерпани от неговите bitcoins. Дори ако само част от неговите bitcoins са изразходвани. Това е така, защото Bitcoin сделки прекарват целия баланс на частен ключ, и изпращат всеки останал промяна в новосъздадения частен ключ в портфейла на софтуера.

Внос също може да доведе до други проблеми, като например необходимостта да се възстанови архивирате вашите частни ключове, когато внасят в детерминирана портфейл.

Когато трябва да импортирате личен ключ?

Трябва да се направи само за внос, ако генерира частен ключ (или хартия портфейла) на себе си и на никой друг не е, или някога ще имат достъп до нея. Ако някой друг ви е дал портфейла на хартия, или неговия личен ключ е бил наблюдаван, или ще бъде видяно от други хора, трябва да го помете, вместо.

Метене

Замитането на частен ключ е същият, както го внасят, но с една допълнителна стъпка: всички bitcoins, принадлежащи към частния ключ се изпращат на нов адрес Bitcoin на вашия клиентски софтуер. Това се прави чрез сделка, Bitcoin, така че се изисква връзка с интернет, за да изпрати на сделката и да завърши размах. След почистване е пълна, портфейла на хартия изчерпване на средствата и всички bitcoins частния ключ сега принадлежи на нов частен ключ в портфейла на софтуера.

Тъй като метене включва изпращане на сделка (за себе си), такса в размер на 0.0001 БТК миньорска обикновено ще бъде приспадната от баланса си. В зависимост от това кой клиент, който използвате, като тази сума е по желание или конфигуриране.

Когато трябва да Sweep частен ключ?

Трябва да помете частен ключ, ако някой друг има или някога ще имате достъп до частния ключ (като, ако някой ви даде портфейла на хартия или на частния ключ е публикувана онлайн). Това ще попречи на крадец от всякога е в състояние да прекара bitcoins, свързани с нея, дори ако те имат или някога да получите достъп до него. Ако частният ключ (или портфейла хартия) ще бъде използван в бъдеще отново след това можете да го пазят и почистват съдържанието му отново още веднъж bitcoins са изпратени до него.

Ако все още сте в съмнение дали да внася или изметете частен ключ, най-вероятно трябва да го помете. Тя решава много от проблемите, които могат да възникнат от това за внос.

Кои Софтуер Клиентите могат да импортират помита

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin просто издърпа над $ 4000 и е близо до най-голямата финансова катастрофа за 400 години - улицата

Post Bitcoin

Bitcoin Анализ на цените: Тим Дрейпър печели търг на копринен път

Post Bitcoin

Каква ще бъде ролята на Bitcoin обмена в бъдещето?

Post Bitcoin

Три начина за лесно купуване на Bitcoins във Великобритания и нова британска борса

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: ревизираните от Lawsky очертания BitLicense, GAW пускат Paycoin и др

Post Bitcoin

KnCMiner пренася своите минни съоръжения за Юпитер и насърчава миньорите да оказват натиск върху други компании

Post Bitcoin

Bitcoin Цени Surge & Защо не трябва да се грижите

Post Bitcoin

Кожух Bitcoin Wallet добавя Bluetooth, GPS-Assisted Discovery

Post Bitcoin

Преглед на промените - 1то нещо, което те няма да ви кажат

Post Bitcoin

Опитвате се да купите Bitcoin с Paypal? Ето как в 2 минути

Post Bitcoin

Печелившо добиване на облаци от Bitcoin: Минно дело без бой

Post Bitcoin

Как да продадем неща за Bitcoin