Как да спечелите пари с Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Как да спечелите пари с Bitcoin

Как да спечелите пари с Bitcoin

Търси за да печелят някои допълнителни пари или изградят своя богат портфейл? Bitcoin е чудесна възможност за това. Когато повечето хора мислят за печелене на пари чрез Bitcoin, те мислят за минното дело и инвестиране в изцяло цифрова валута, но тези дни има много други методи, хората могат да използват за генериране на Bitcoin и пари за себе си.

Нека да разгледаме някои от най-добре познатите и надеждни начини за печелене на пари с Bitcoin.

Най-ефективният начин да се правят пари с Bitcoin

Един пренебрегва метод, за да се правят пари с Bitcoin е да се изгради и управлява собствения си Bitcoin кранче. Можете да спечелите някъде между $ 50- $ 800 на месец, като пуснете своя собствена Bitcoin кранче. Процесът на провеждане на кранчето е доста проста и всичко е обяснено подробно в това ръководство.

Чрез провеждане своя собствена Bitcoin кранче ще се плащат от малки количества Bitcoins на потребителите си (автоматично), но ще се набира много повече приходи чрез реклами, поставени на вашия сайт. Ето как можете да започнете работа с вашия собствен Bitcoin кранче.

Създаване на вашия собствен уебсайт Bitcoin за генериране на пасивни доходи

Един от най-под разглеждали възможностите за печелене на пари с Bitcoin е вероятно да започнат свой собствен информационен уебсайт Bitcoin. За разлика от кранче, този тип сайт основно ще обясни основите на Bitcoin до нови потребители, докато печелите пари от реклами и партньорски оферти.

Това отнема малко време и малка сума пари, за да започнете, но в дългосрочен план вероятно ще даде най-добра възвръщаемост на инвестициите си. Ето видео courseexplaining целия този процес. Безплатен PDF версия на курса може да намерите тук - Моите малка мръсна Bitcoin тайни.

Мини Earnings- Малко от времето си, малко пари в брой

Има широка гама от уеб сайтове, които ще ви плащат малки суми пари в замяна на попълване на определени задачи. През повечето време тези така наречени "кран" включва разглеждане на реклами в един или друг начин.

По принцип, на собствениците на сайтове да се плаща, когато хората виждат и взаимодействат с рекламите. Няколко уебсайтове, като например Bitcoin кранове, ще споделят някои от тези приходи, от които техните посетители. Това, което трябва да направите, за да спечелите вашите bitcoins варира от сайт, за да уебсайт. С някои от тях, че ще убие чужденци или фуражи за животни, с други просто ще гледате видеоклипове или да кликнете върху реклами.

Трябва да знаете, обаче, някои сайтове ще ви заразят със злонамерен софтуер и вируси.

Writing- Превърнете литературни умения в пари в брой

Интернет е пълен с безкрайни форуми и табла за съобщения, а това създава възможности. Тези форуми предлагат големи възможности да се разпространят дума за продукти и услуги, а някои компании дори ще ви плащат, за да популяризират своите продукти на тези форуми. Често това включва малко повече от модифициране на вашия подпис и поставяне на рекламен код в нея.

Други сайтове ще ви плащат в Bitcoin да пишат статии и публикации в блога. Вие също може да създаде свой собствен блог, поставянето на реклами в нея, и да се плаща в Bitcoin. Ако се случи да знаят друг език, който също може да се направят някои преводаческа дейност за Bitcoin.

Така или иначе, ако знаете как да пишете, можете да спечелите Bitcoin. Повечето възможности са на английски, но има някои възможности в други езици.

Продажба на продукти и услуги

Не забравяйте, че Bitcoin е валутата. Това означава, че можете да спечелите пари от продажбата на почти всеки тип продукт и услуга само чрез приемане на Bitcoin като платежно средство. Дори и големите сайтове, като Overstock.com, вече приемат Bitcoin като платежно средство.

Ако се случи да бъде най-високо ниво маркетинг, или са добри с изкуства и занаяти (сред много други неща), можете да продавате вашите услуги и стоки, както и приемам Bitcoin в замяна. Както при всеки друг вид бизнес ще трябва да отида там и да продава себе си и на вашите продукти или услуги.

Ако вече продават нещо, трябва да се помисли за приемане на Bitcoin като платежно средство, ако не сте го направили. Ако не се продават нищо, сега е моментът да се обърне внимание на пазара за определяне на нуждите, както и да се намерят начини да отговарят на тези нужди. Bitcoin предлага широка гама от предприемачески възможности за смелите и амбициозни, а изцяло цифров валута прави водене на бизнес в целия свят по-евтино и по-лесно.

Bitcoin mining- мой собствен богатство

Bitcoin добив е може би най-старият начин за създаване на богатство чрез Bitcoin. Bitcoins са създадени чрез решаване на сложни алгоритми, които създават блокове, които се добавят към обществения книга. Общественият книга е историята на всички транзакции, извършени чрез Bitcoin.

Накратко казано, миньори основно изграждане на публичния книга и дават възможност на цялата система Bitcoin да функционират. Тъй като те се създават нови блокове, миньори са възнаградени с нови bitcoins. Това насърчава повече миньори, за да получите в действието, което позволява на Bitcoin общност да расте.

Имало едно време, хората биха могли да използват собствената си компютър, за да bitcoins ми, но с течение на времето добив е станала по-трудна алгоритмите са станали по-сложни. Сега, ще трябва или да си купите специално изградена минна платформа, или да се присъединят с миньорски басейн Bitcoin че впряга силата на множество компютри.

Ако искате да проверите на рентабилността на добив Bitcoin днес използват Bitcoin добив калкулатор.

Investing- Възползвайте се Bitcoin е все по-голям стойност

Обратно през октомври bitcoins са продавали за по-малко от $ 250 долара. От написването на тази статия, Bitcoins се продават за повече от $ 450 долара. Ако бяхте инвестирали в Bitcoin през октомври, ще има почти се е удвоило си да инвестира в хода на няколко кратки месеца!

Тъй като Bitcoin е ограничена по доставка и производство е строго регулирани чрез алгоритмите себе си, Bitcoin има множество антиинфлационна съображения го изграждат. Това означава, че с течение на времето Bitcoin трябва да получат по стойност.

Хазарт Ако имаш малко късмет може да се правят пари

До сега, вие вероятно сте запознати с онлайн казина. Те са доста ясен. Вие играете на игра на късмет, или умение базирана игра като покера и ако спечелите, вие печелите малко пари. Bitcoin е лесно да се играе хазарт и можете да спечелите някои огромни количества bitcoins ако вкара голям джакпот. Разбира се, когато става въпрос за хазарт в къщата винаги печели в дългосрочен план, така че рисковете са високи.

Lending- заеми някои bitcoins, печелят интерес

Заеми е може би най-старият начин за използване на пари, за да правят пари. По принцип, като заема пари на съответната страна и те ти ги върна, с интерес. Лихвените проценти ще варират в зависимост от конкретния риск. Ако получите обезпечение в замяна на вашия кредит, лихвените проценти ще бъдат ниски. Не обезпечение означава по-високи рискове, но също така означава по-високи лихвени проценти.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

ОИСР: Bitcoin е обещаващо, но никога не може да стане валута

Post Bitcoin

Bitcoin Анализ на цените: Тим Дрейпър печели търг на копринен път

Post Bitcoin

Защо Bitcoin е най-голямата схема Ponzi в човешката история - Linkedin

Post Bitcoin

Накрая един лесен начин да изпратите Bitcoin във Facebook

Post Bitcoin

Как върви Bitcoin Car Tour?

Post Bitcoin

Име на домейн Bitcoin BTC.com продадено за 1 милион долара USD!

Post Bitcoin

Докладът на Уили: Ново развитие в планината. Gox Bitcoin Debacle

Post Bitcoin

На Биткойн и Страх

Post Bitcoin

Дали Bitcoin добива нелегално?

Post Bitcoin

BetChain се превръща в първото казино Bitcoin, което предлага безплатни завъртания в последните безплатни завъртания в петък

Post Bitcoin

Capital One Наемане на изследователи на Bitcoin

Post Bitcoin

Защо Bitcoin слиза?