Как да създадете сигурен Bitcoin Wallet | Bulgarian.lamareschale.org

Как да създадете сигурен Bitcoin Wallet

Как да създадете сигурен Bitcoin Wallet

Моля, посетете тази postfor най-актуалната информация

Това е ръководство за вземане на напълно защитен Bitcoin Wallet портфейла ви държат на флашка. Причината за това е толкова сигурно е, че ще използваме Ubuntu да се създаде обувка в състояние на операционната система, за да се избегнат всякакви зловреден софтуер, шпионски софтуер или вируси. Правим го по този начин, защото има програми там, че се опитват да откраднат вашия Bitcoin Wallet. Там са онлайн портфейли, които можете да използвате, но аз силно препоръчваме да използвате само тези, за ежедневните операции и да поддържате отделен портфейл за сметка спестяванията си.

Преди да започнем, ще трябва 1 или 2 малки дискове (да навлизам в подробности за това, защо може да се наложи 2-късно). Те не трябва да бъде голям. Купих си 2 GB дискове за 5 долара всяка. След като сте, че можем да започнем.

Операционна система за вашия Secure Bitcoin Wallet ще бъде Ubuntu. Не се страхувайте, ако сте използвали само Windows целия си живот. Аз ще ви върви през тази стъпка-по-стъпка.

Отиди на Ubuntu Изтеглянето Pageand щракнете върху опцията за изтегляне на дясната част на екрана. Уверете се, че да го запазите на място, на което ще се помни, защото ние ще се нуждаят от нея по-късно. Можете също да изтеглите това от торент сайт, ако знаете как. Ако не сте запознати с торентите просто го изтеглите от линка по-горе.

Сега ние трябва да се направи зареждане състояние флашка. За наше щастие, не е лесен за използване софтуер, който прави това за нас. Отиди на USB инсталатора Pageand изтеглите програмата за USB инсталатор. Тази програма ще направи, е да можеш да зареди от USB устройство. След като бъде изтеглен, стартирайте програмата и го разархивирайте в папка можете да се сетите. Бих препоръчваме да използвате вашата папка за сваляне и след създаването на нова папка, наречена "USBinstaller", така че можете да си спомните къде е то. След като се отвори ципа, отидете в тази папка и да стартирате софтуера.

Изберете Ubuntu за стъпка 1. Тя трябва да бъде най-горния вариант на падащото меню. След това кликнете върху бутона за преглед и изберете с мишката Ubuntu от по-рано (Спомням си, когато ти казах да си спомните къде сте го спаси, за да?). След това изберете вашата USB флаш памет. Ако я включите и да не се появи, да го оставите включен и рестартирайте програмата и тя трябва да бъде там. След всичко, което трябва да направите е да щракнете върху Създаване и го оставете да работи. Тя не трябва да отнеме твърде много време, но това ще бъде една-две минути. Ето какво Моят изглеждаше така.

** Преди да продължите уверете се, че си спомняте нашия адрес startbitcoin.com така че можете да се върнете и да завърши урока. **

*** Прочетете следните няколко точки преди зареждане от Ubuntu ***

Сега, когато имаме Boot-способен версия на Ubuntu, ние трябва да го използвате. Дръжте флашка включено и рестартирайте компютъра. Ако не се стартира автоматично Ubuntu, може да се наложи да натиснете клавиша Esc или Del като компютърът ви зарежда нагоре. Следващата част е много важно. ** Не инсталирайте Ubuntu. Изберете "Run Ubuntu от USB устройство" от екрана, който се появява. Сигурността на този метод идва от като се уверите, че имате свеж Операционна система всеки път, когато искате да имате достъп портфейла си, така че да не се държи всяка информация, която може да бъде опасен.

След като Ubuntu е в ход, давай напред и да се свърже с интернет. Ако използвате жична Ethernet връзка (всъщност има кабел работи в компютъра си от вашия модем или рутер), това трябва да се направи за вас вече. Ако не натиснете бутона за безжична връзка в горния десен ъгъл на екрана, изберете вашия рутер и да въведете паролата си.

Сега трябва да изтеглите софтуера Bitcoin и да започне нов портфейл. Отиди на длъжностното лице Bitcoin Homepageand не забравяйте, че вие ​​използвате Linux сега. Така че не изтеглите издание на Windows. Аз винаги разархивирайте файла в папката ми сваляне, но това няма значение, просто си спомните къде сте го разархивирайте. След като извлича отидете на изтеглянето папка и отворете Бин> 32> и след това отворете иконата Bitcoin. Това ще отвори Bitcoin App. Сега тя се затвори. Единствената причина, че ние го отвори бе да се създаде wallet.dat файл.

Следващата стъпка е да се направи е да можем да видим скритите файлове на компютъра. Отворете File Explorer (прилича на къща на папка в горната част на менюто вляво), поставете курсора на мишката в горния ляв ъгъл на монитора. Трябва да видите запознати меню сега включително файлове, редактиране и др. Кликнете върху Редактиране и след това предпочитания. Виж отдолу -

В горната част на прозореца, който току-що изскочил опция за преглед на скритите файлове. Изберете OK и прозорецът трябва да се затвори. Сега в File Explorer кликнете Ubuntu в горния ляв ъгъл на прозореца и би трябвало да можете да видите папка с име ".bitcoin".

Давай напред и да се отвори, че и там е вашият wallet.dat файл. Кликнете с десния бутон и я копирате.

Сега, докато все още във файла изследовател можете да изберете другата си USB кола от лявата страна на прозореца. Кликнете с десния бутон и поставете wallet.dat файл на вашия USB диск. Сега имате сигурна портфейл, който е в безопасност от зловреден софтуер и вируси.

Когато искате да получите достъп до портфейла си ще зареди Ubuntu и инсталиране на Bitcoin, както направи и преди, но това, което ще искате да копирате wallet.dat файл от USB устройство и го поставете в the.bitcoin папка и сте добре да тръгвам.

Уверете се, че не е презаписан си wallet.dat файл и бих препоръчал заснемане на повече от една флашка само в случай, че нещо се случва с вашия основен. Някои хора препоръчват шифроването на флашка, но бих препоръчал да се крие на сигурно място... Като сейф. Ако имате достатъчно Bitcoins където ще претърпят сериозни загуби, аз ще отида с сейф.

Ако сте намерили този урок полезно - Дарения за 1G1ehppEgjiFTUSHFz2xs9KLSQuWLPYF2o и ако получа достатъчно, аз ще го премести в моя сигурен портфейл.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Бъдещето на Bitcoin е ярко: цената и еволюцията

Post Bitcoin

Становище: Моята мотивация

Post Bitcoin

Как да мишката тире, ако сте начинаещ: Ръководство за тире минни с Antminer D3

Post Bitcoin

Butterfly Labs отговаря на жалбата на FTC

Post Bitcoin

Раковите пациенти са принудени да използват незаконни онлайн пазари, задвижвани от Bitcoin, за да купуват наркотици

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 26 октомври 2014 г. - 1 ноември 2014 г

Post Bitcoin

Анализ на цените в Bitcoin: отчет на Citi и търг за копринени пътища

Post Bitcoin

Джо Манчин срещу Рон Пол: един изисква забрана на Биткоин, а другият иска без намеса

Post Bitcoin

Япония да се въздържи от регулирането, последици за цената на Bitcoin

Post Bitcoin

Какво представлява най-добрият процесор за плащане с Bitcoin? Coinkite или BitPay?

Post Bitcoin

Прогнози за 2015 г. - Файненшъл таймс

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin Mempool?