Как да купя Bitcoins - 100% безопасно, Scam Безплатно Bitcoin закупуване Пътеводител | Bulgarian.lamareschale.org

Как да купя Bitcoins - 100% безопасно, Scam Безплатно Bitcoin закупуване Пътеводител

Как да купя Bitcoins - 100% безопасно, Scam Безплатно Bitcoin закупуване Пътеводител

Тъй като Bitcoin става популярен в света през 2013 г. Все още изглежда почти невъзможно да се разбере как да се купи Bitcoins без да търсят в интернет в продължение на часове. Аз ще отида най-популярните методи с кратък преглед на всяка от тях. Подробни инструкции могат да бъдат намерени чрез връзката в края на всеки параграф.

Купете Bitcoins с кредитна карта

Може би най-търсените решение е как да се купи Bitcoins с кредитна карта. Има няколко начина да направите това днес, но те обикновено ще включва високи комисионни. Причината за високите комисионни е така, защото, когато някой ви Bitcoins с кредитна карта се продава той е изправен пред риска от измама от вашия край. Ето защо обикновено тези методи за закупуване на Bitcoins ще бъдат по-скъпи. Ето подробен урок за купите Bitcoins с кредитна карта.

Купете Bitcoin с Paypal

Вторият най-популярен вариант за закупуване на Bitcoins е чрез Paypal. Отново има риск от измами при използване на този метод и това е защо тя не е толкова популярен. Virwox, виртуален свят за обмен, дава възможност да се купи втори живот липи (SLL), което е още една виртуална валута с Paypal. След това можете да обменят тази валута за Bitcoin. За пълно обяснение за това, как може да се направи проверка на този урок.

Купете Bitcoin с дебитна карта

Възможно е също така да купуват Bitcoins с дебитна карта. Процесът е подобен на закупуване Bitcoins с кредитна карта и е описана подробно в тази страница.

Купете Bitcoins с банков превод (САЩ)

Това е най-популярните методи, които могат да бъдат открити днес за закупуване на Bitcoins. Тя се използва от повечето Bitcoin платформите за търговия и най-Bitcoin борси. Причината това е толкова популярен метод е така, защото за разлика от помощта на кредитна карта, след като изпратя парите си към платформата за обмен или търговия те вече не са подложени на измама. Ако се намирате в САЩ определено трябва да използвате Coinbaseto купуват Bitcoins с банков превод. Ето пълния начинаещи.

Купете Bitcoins с банков превод (SEPA)

Много подобна на Paypal, Skrill (известен преди като Moneybookers) е компания за електронна търговия, който позволява на онлайн плащания. Въпреки че е трудно да се намерят уеб сайтове, които ще ви продават Bitcoin с Skrill директно, тя все още е възможно да се заобиколят този проблем с помощта на следния урок.

Купете Bitcoins с пари в брой

Ако се чувствате по-комфортно с лице в лице срещи имате и възможността за закупуване на Bitcoins с пари в брой. Местните Bitcoins например, е един сайт, който ви позволява да се намерят хора, които искат да продават Bitcoins близо до определени географски райони. Всеки човек има рейтинг на доверие и на сайта също така предоставя ескроу serviceso можете да се чувстват по-безопасно при провеждане на бизнес. Ето как да си купите Bitcoins с пари в брой.

Купете Bitcoin с Western Union

Ако Western Union е единствената опция ви остава все пак е възможно да се купи Bitcoins. Компания, наречена CoinMama приема трансфери Western Union и материали, които Bitcoins в замяна. Комисиите са по-високи от обичайното, но това е за добра причина. За пълно обяснение за купуването на Bitcoins с Western Union, погледнете тук.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 28 септември 2014 г. - 4 октомври 2014 г

Post Bitcoin

Лоша новина за Bitcoin: Американската работна група да пусне Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin?

Post Bitcoin

Multi-Sig Bitcoin Портфейл осигурява 12 милиона долара за финансиране на рисков капитал

Post Bitcoin

Bitcoin Block Размер на икономиката: Изясняване и преразглеждане на аргументите

Post Bitcoin

Bitcoin брави и Adblockers

Post Bitcoin

Какво представлява двойното харчене?

Post Bitcoin

Венчър Капитализмът прогнозира, че един битчър ще бъде $ 100K!

Post Bitcoin

Монетна база срещу Btc-e срещу BitStamp - най-доброто място за закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

Печелене на пари от стартиране на Bitcoin Faucet - Моят 45 ден урок

Post Bitcoin

Хакерите публикуваха доказателство за главния изпълнителен директор на Mt.Gox, че клиентите на BitTorrent не са ги!

Post Bitcoin

Печелившо добиване на облаци от Bitcoin: Минно дело без бой