Как работи Bitcoin? | Bulgarian.lamareschale.org

Как работи Bitcoin?

Как работи Bitcoin?

Bitcoin се поддържа от мрежа партньорска към партньорската, което позволява Bitcoin транзакции (прехвърляне на Bitcoin стойност от един Bitcoin адрес до друг с помощта на криптографски алгоритми), за да се появят директно между купувача и продавача. Тази пряка връзка на купувача и продавача, премахва необходимостта от финансов посредник като централна банка или на Федералния резерв. Вместо да използва посредник, Bitcoin сделки са улеснени от независим колективен мрежа от Bitcoin "миньорите", че сделките с обработим и потвърдим Bitcoin автентичност и доказателство за собственост. Всеки, който има връзка с интернет може да минира Bitcoins, като пуснете Bitcoin добив софтуер.

Общата сума на колективното изчислителна мощност на миньорите се нарича "Bitcoin мрежа." Колкото по-голям Bitcoin мрежа, толкова по-сигурен става. Причината за това е, че тя става все по-изчислителни непрактично за злонамерен софтуер, за да атакува Bitcoin мрежа като мрежата се разширява своите ресурси на компютъра. Единственият начин зловреден може ефективно да се извърши на Bitcoin мрежа е, ако атаката идва от мрежата по-голям и с повече процесорна мощ, отколкото Bitcoin мрежа. Като има предвид, банки събират такси за транзакции да компенсира милиардите долари, инвестирани в инфраструктура за улесняване на сделките, Bitcoin миньорите имат възможност да получават такса за транзакция за тяхното изчислителни разходи на енергия и електричество.

Таксите за транзакции между независими Bitcoin купувачи и продавачи са доброволни и са определени от страните; сделки с най-високи такси ще почти винаги да се обработват по-бързо, но дори и сделки с без такси в крайна сметка ще бъдат обработени. Таксата за транзакция е предназначена да стимулира хората да станат миньори (или се присъединете към минната басейн), с цел да се разшири наличните ресурси на компютъра на Bitcoin мрежата, които са необходими, за да се провери сделките. Таксите за транзакции за преобразуване на Bitcoin в други валути и търговски сделки действат по различен начин и са установени от доставчика на услуги, като например Bitcoin CoinBase.com и BitPay.com. В момента стандартната такса за транзакцията е конкурентно пейка маркирани в 1%.

Мрежата Bitcoin миньори изпълнява две важни функции: тя процеси и валидира Bitcoin сделки ползвайки сложни алгоритми, и да го представя новия Bitcoin в икономиката Bitcoin чрез процес, известен като "минното дело."

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Седмичен анализ и прогнозиране на цените на Bitcoin 1

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin?

Post Bitcoin

Печелене на пари от стартиране на Bitcoin Faucet - Моят 45 ден урок

Post Bitcoin

Ежедневния отчет на Bitcoin: Time Inc. приема Bitcoin, Overstock Falls Short за Bitcoin Sales и др

Post Bitcoin

Възходът и възхода на Bitcoin, издадени в световен мащаб, но се нуждаят от обикновени зрители

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Списък на текущите Bitcoin измами и измамници

Post Bitcoin

Лоша новина за Bitcoin: Американската работна група да пусне Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: EFGs на БТК

Post Bitcoin

Изпълнителният съвет на Европейската централна банка е против Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Mt. Бедността на Гокс

Post Bitcoin

Аржентинската централна банка се страхува от Bitcoin