Историята на Bitcoin и Litecoin | Bulgarian.lamareschale.org

Историята на Bitcoin и Litecoin

Историята на Bitcoin и Litecoin

Споменава за първи път през 2008 г. От един разработчик, като се използва псевдо-анонимна самоличност на Сатоши Nakamoto, Bitcoin, с отворен код партньорска към партньорската дигитална валута се за първи път през 2009 г. И е достигнал до декември 2013 г. Над 172,000 връстници. Bitcoin стартира като отворен код дьо централизирана платформа за виртуална валута, при което всички сделки са записани на blockchain от неговите оператори - на миньорите. Въпреки, че Bitcoin е бавно приета, тя се превърна в иновативни средства за различни цифрови търговия и фискални дейности, включително: Спекулативните инвестиции чрез БТК борси, благотворителни дейности, он-лайн хазарта, използване на Bitcoin, вместо на някои национални валути (в Иран и Аржентина например), което позволява на връстниците да заобиколи с международни санкции или решение на високо равнище на инфлацията, чрез различни търговски сгради - в сайта на технологиите и в днешно време - дори и в традиционните бизнес. Както Bitcoin няма физическо или хартия манифест, е общодостъпна за закупуване bitcoins чрез кредитни карти и чрез Bitcoin Paypalplatforms или с помощта на БТК за Paypal приложения.

В момента много държави са забранили Bitcoin, докато можете да си купите Bitcoin или купи Litecoinfor сделки в други страни с частния бизнес, неправителствените организации и обмяна на валута да се използва много своите предимства.

Много фирми и корпорации приемат Bitcoin като валутата на плащане, което представлява желанието си да възприема като иновативен и в световен мащаб отворен. Virgin Galactic Airlines е типичен пример, който от ноември 2013 г. Обяви, че приемат Bitcoin като платежно средство, което позволява закупуването на билети от Bitcoin, след като купи Bitcoin с кредитна карта или БТК да Paypal.

Паралелно с Bitcoin, Litecoin е вдъхновен от нея и тя прилича като с отворен код партньорска към партньорската cryptocurrency, която стартира през 2011 г. От Чарлз Лий, се превърна вторият по големина по пазарна капитализация. Към ноември 2013 г., Litecoin е получил удължен медийно отразяване от изтъкнати медийни канали като altenative Bitcoin. Litecoin прокламира да предлагат няколко предимства Bitcoin, сред които са: New Блок обработка всеки 2.5 минути (4 пъти по-бързо от Bitcoin); Различни и обявена оптимизиран алгоритъм; Проекция на издаване на 84 милиарда Litecoins, 4 пъти повече, отколкото Bitcoin;

Litecoin може да се използва в най-приложение, които приемат Bitcoin или други криптопроцесора валути и в момента е приета в 23 борси, най-голямата от които е БТК-E. Че е възможно да се купи Litecoineither чрез кредитни карти или чрез Litecoin Paypalapplication, за използване в БТК / LTC търговия, LTC / USD и търговия LTC / EUR, както и начина на плащане с много корпорации, фирми, неправителствени организации, уеб сайтове и приложения.

Основно предимство на двете Bitcoin и Litecoin е таксите за ниски такси за транзакции. Когато купувате Bitcoin или купи Litecoin, таксата може да бъде по-ниска с до X20 от такси за транзакции редовни валути ", като същевременно позволява партньорската повишена сигурност, по-добра производителност, подобрения и ползи. Използването на Bitcoin и Litecoin в допълнение към използването на опцията за Bitcoin Paypal, създава лесно, просто, лесен и безопасен начин за закупуване и придобиване купи Bitcoins или купи Litecoins.

Бъдещето на Bitcoin и Litecoin изглежда обещаващо, както като цифров търговска валута и като инвестиция канал, особено след като тяхната стойност е по-малко летливи.

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcon Geld иска Bitcoin да бъде пари

Post Bitcoin

Как да купите Bitcoins с дебитна карта (актуализирана за 2018 г.)

Post Bitcoin

Robocoin 2.0 обяви, нови функции за банкиране за Bitcoin

Post Bitcoin

Преглед: Свободната Bitcoin Faucet

Post Bitcoin

Преглед на FreeBitco.in

Post Bitcoin

Bitcoin Value Част 2: Има ли пари дори нужда от използване на стойност?

Post Bitcoin

Facebook инженер Бен Давенпорт се присъединява към един от най - новите Bitcoin стартиращи BitGo

Post Bitcoin

Dish сателитна телевизия За да започнете да приемате Bitcoin до края на септември

Post Bitcoin

4 стъпки за поддържане на вашия Bitcoins безопасно

Post Bitcoin

Bitcoin платформа за търговия Mt. Gox се извинява, оттегля се да рестартира!

Post Bitcoin

Как да използвате PayPal за закупуване и конвертиране на Bitcoin: Опростено ръководство

Post Bitcoin

Как да купя Bitcoin анонимно и без ID