Колко пари можете да направите от Bitcoin Batteries (февруари 2016 актуализация) | Bulgarian.lamareschale.org

Колко пари можете да направите от Bitcoin Batteries (февруари 2016 актуализация)

Колко пари можете да направите от Bitcoin Batteries (февруари 2016 актуализация)

Ако сте нов тук, а след това вероятно ще трябва да се знае, че тези серии на мнения са за това как можете да печелите пари от Bitcoin кранове. Ако не знаете какво е кранче, или ако това е първият пост на тази серия, която четете, моят съвет към вас е да прочетете оригиналната публикация и след това просто следвайте заедно с всички актуализации. Ако вече сте прочели предишните публикации, тогава добре дошли в най-новата актуализация! :)

Февруари е бил много груб месец за Milli. Не само, че го има само на 29 дни (което означава две по-малко дни на печалба), но аз също имах много проблеми с моя доставчик на хостинг услуги и SSL сертификат (повече за това в един момент). Въпреки това, аз чувствам, че някои от най-големите постижения, който съм правил до днес са всъщност прави целия месец февруари.

Millihas узрели за устойчива, печеливш и популярен сайт. Сега, има много неща, които могат да говорят за връзка с провеждане на кранче, но тъй като знам, че вниманието участъка на обикновения читател е ограничено, аз ще се опитам да се съсредоточи върху най-добрите пет или шест неща, които се чувстват направени най-разликата,

Captcha трагедия - Осъществяване лимонада от лимони

Една сутрин, аз се събуди и да получите имейл от FunCaptcha посочва следното:

"Вашият пробен безплатна сметка завърши на 1 февруари 2016 г. И се надяваме, че сте се радвали на опита. Като инсталирате сметка Plus сега, ще гарантира вашата услуга да не се прекъсва и могат да се възползват напълно от нашата премия CAPTCHAsolution. Ако не ъпгрейд до тази дата, сметката ви ще бъде closedand yourFunCaptchawill вече не работи. "

Разбира се, аз веднага се свържете с поддръжката FunCaptcha само да осъзнаят, че с обема на трафика, което имам, модернизация на сметка плюс ще струва около $ 500 / месец. Така че, предполагам, че това е вън от въпроса...

Аз останах само с трима други доставчици Captcha - Are You Human ?, Recaptcha (от Google) и SolveMedia. Беше ме страх, че промяната на CAPTCHA ще се отрази на работата на потребителите на сайта си и в крайна сметка доведе до падане на печалбите.

В крайна сметка, аз реших да отида с SolveMedia, но това, което аз открих, като резултат е ум-разпенващ...

Очевидно е, че можете да печелите пари от решаване CAPTCHAs. Така че, ако имате голям трафик, който решава CAPTCHAs на сайта си, че може да се превърне в допълнителен източник на приходи. Начинът, по който работи е, че от време на време, вместо да пишете в конкретна дума, този тест ще ви помоля да се опише една марка с една или повече думи. Това, от своя страна, се превежда като приход.

SolveMedia е толкова лесно да се създаде, както всеки друг доставчик Captcha. Единственото нещо, което искате да се уверите на е, че вашият режим Captcha е настроен на "приходи", а не на "сигурност". Не се притеснявайте, все пак ще има основна сигурност Captcha, но също така ще бъдете печелене на пари (ще видите колко много до края на този пост).

Мигриране към нов сървър

Две технически промени, който съм правил за Milli са за преминаване към по-надежден сървър и да добавите сертификат за SSL. Сертификатът за SSL е просто начин да позволи на вашия сайт, за да се появи на HTTPS: // вместо HTTP: //. По същество това прави сайта по-сигурен, а повечето хостинг доставчици ще бъдат щастливи да ви помогне с все едно. Но от друга страна, имат цена. Основната причина добавих сертификат за SSL, с изключение на сигурност, е да помогне на Milli ранг по-добре на Google за специфични условия (Говори се, че Google предпочита HTTPS сайтове през HTTP сайтове).

Промяна на сървъри, обаче, се дължи на факта, че първоначалното ми сървъра се влошавало под товара. Ако сте само началото с кранче, тогава е напълно глоба и дори за предпочитане да се използва евтин споделен хостинг решение като Bluehost. Но след като движението започва да се повиши, което искате доставчик на хостинг услуги, които могат да се справят с този трафик лесно, а още по-важното е, че има SUPER специален екип за поддръжка.

Аз накрая се движат ми хостинг за една компания, наречена WiredTree. Те предлагат VPS услуги (виртуални частни сървър), които са много по-силен, отколкото споделен хостинг. Също така, те отговорим на подкрепа билет отворите в рамките на 30 минути макс. Но услуга, разбира се, си има цена, и аз сега плати $ 49 / месец, вместо на месеца, $ 4 / I се използват за плащане. По всичко личи, че си заслужава; като Milli расте по-големи и по-големи, трябва да се уверите, че е максимално стабилни, тъй като след като загубят клиентите, те рядко се върне.

Google Adwords бюстове върху големи кранове

През февруари Google реши да закрие магазин за много от кранчетата Bitcoin там. Това означава, че по-голямата част от кран бе забранен от най-печелившите рекламната мрежа на разположение. Аз първоначално забелязал това, когато видях, че BitcoinZebra, един от най-големите кранове наоколо, е за продажба.

Но BitcoinZebra не е единствената голяма кранчето да вземе хит. RobotCoin, Farmtoshi и много други популярни кранове също бе забранен. Milli обаче, не е бил засегнат. Защо? Аз не знам, но мога да предполагам...

Едно от нещата, Google стойностите на най-много е прозрачност. Повечето от кранчетата там днес, включително и големите, поддържа атмосфера на анонимност около тях. Ти не знаеш кой действителните собственици са или дори как да се свържете с тях в някои случаи. С Milli, аз се е убедил да остане напълно прозрачен за факта, че тя е собственост на 99Bitcoins. Аз също отговори на всеки коментар на сайта лично, без да крие самоличността си.

Освен това, в последния ми пост, аз говорих за активирането на коментарите на Milli, така че потребителите ще могат да говорят мнението си за сайта. Имам чувството, че това е помогнало изключително за добавяне на съдържание в сайта, а също така показва, че сайтът не е само "в него за пари".

В момента, аз приписват на факта, че не е бил забранен от Adsense за тези причини, но както знаете, това може да се промени по всяко време и без предупреждение.

Асът в ръкава ми

В края на последния ми пост, казах, че искам да пробвам нова услуга, наречена Adngin. Какво прави тази услуга е основно оптимизирате Adsense реклами за максимална печалба. Други от което ви позволява да използвате софтуера за създаване на различни A / B testsfor вашите Adsense реклами, можете също така да получите акаунт мениджър, който ще ви помогне с процеса на оптимизация.

Нормалната цена на услугата е $ 250 / месец, което е доста висок; Въпреки това, тъй като движението си на Milli все още се счита малък по отношение на онлайн издателите, аз бях в състояние да сключи сделка за само $ 125 / месец с Adngin.

Аз няма да навлизам в технически подробности за това как да се създаде една сметка, тъй като това може просто да се запишете за безплатен пробен период. Въпреки това, тук е разликата в приходите между как сайта ми първоначално беше създадена в сравнение с настройката Adngin.

Така че можете да видите, че като цяло през целия месец, настройка Adngin си ми помогна да увеличи приходите си с над 23%. Въпреки това, ако погледнете в последните 14 дни (не са показани тук), ще видите, че тя действително е подобрило от които и сега се представя по-добре от 47% първоначалното ми настройка.

Така че, ако през миналия месец направих $ 618.28, това означава, че трябва да донесе Adngin това от ~ 140 $ чрез оптимизирането й, което означава, че си струва парите. Знаете го достави? Скоро ще разберете.

Най-доброто, което можете да направите, за да привлече повече трафик към вашия кранче

Сега, когато знам, че "пари машината" работи, че е време да се изсипва в по-малко трафик, за да увеличат печалбите. На първо място, аз се опитах да получават различни ротатори да разполагат ми кранче на сайта им, но нямах късмет с това. След това, аз помислих, че просто трябва да дават по-висока печалба.

Реших да се повиши максималната печалба от 1,000 до 10,000 Satoshis Satoshis, и очевидно тя работи. Разбира се шансовете за спечелване на 10 000 Satoshis са доста тънки, но те все още съществуват (хора вече са докладвани печели тази сума на секцията за коментари на Milli). Имайте в предвид, когато се прави така да се изчисли точните коефициенти можете да позволяват такова изплащане така че няма да фалират.

Така че колко съм направи през февруари 2016 г.?

Да започнем от разглеждане на приходите си. Моите приходи от програмата за Milli самостоятелно, са $ 767.22 (увеличение от 24% спрямо миналия месец, което е също така два дни по-дълго).

Получавал съм четири плащания от Coinad през февруари в размер на 0.53752749 БТК. Аз по-късно ще се изважда тази сума от потребителските си изплащания.

Аз също направи още $ 110.28 от SolveMedia през Captcha услуга. Така общата сума на приходите си от Fiat идват до $ 877,5.

Сега за разходите:

  • Плащания за потребителите през февруари включително таксите FaucetBox - 1.08607691BTC (това всъщност е малко по-голям от точната сума, но поради ограничения FaucetBox статис, аз ще го използва).
  • Разходи за сървъри - $ 49
  • Adngin разходи - $ 125
  • SSL разходи - $ 25

Така че, след като се извадят моите БТК приходи от разходите, аз съм останал с 0.54854942BTC в разходи, равни на $ 235 в обменния курс за деня. Добави, че за моите други разходи Фиат и общата сума е $ 434.

Това ме води до обща печалба от $ 443.29 през февруари, което представлява увеличение от 6,81% спрямо миналия месец.

И така, какво следва за Milli?

Имам чувството, че февруари е началото на следващия голям скок за Milli. Въпреки, че увеличението на печалбата е само 6,8%, което трябва да имате предвид, че февруари е по-кратък от обичайното месец, а аз имах много технически проблеми през целия месец, че са намалели приходите си още повече. Така че аз съм много оптимистично върви към март.

Смятам да се движат далеч от FaucetBox целия март и в управлението на изплащания на моята собствена. Ето защо: Първо, тяхната услуга струва такса от 2.5%. На второ място, когато се разчита на обслужване FaucetBox, аз също се разчита на тяхната подкрепа, и че подкрепата е по-малко от средното за страната. Например, както аз пиша този пост, аз имам проблем с моята кранче, които не са били предприети действия в продължение на три дни, тъй като тяхната подкрепа не отговаря.

Аз също съм планирал да има някакъв вид "план за членство" на Milli, където хората, които са използвали кранчето за дълго време, ще получат бонуси за своите изплащания. Аз също ще се промени структурата на сезиране на плащанията през целия живот - значение, ако ви донесе нов потребител на Milli, ще получите комисионна от рефералите за този потребител толкова дълго, колкото той остава активен. Това, разбира се, ще се увеличи ми сезиране изплащания, но се надявам, че също така ще увеличи трафика към Milli.

Имам и други, по-малки идеи за Milli, както и, но тези две са основните от тях. За да обобщим нещата, това са вълнуващи времена. Всеки ден виждам Milli расте и по-големи и се превърне в реална и устойчива Bitcoin бизнес. Ако имате някакви въпроси или коментари по тази публикация, не се колебайте да ги напишете в полето за коментари по-долу и ще се видим следващия месец в нашата следваща актуализация.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Ръководство за начинаещи

Post Bitcoin

Cheapair Now приема Bitcoins за хотели и полети

Post Bitcoin

Cryptsy: Алтернативната обмяна на криптираща валута (Altcoin)

Post Bitcoin

Пълното ръководство за начинаещи за печелене на пари от батериите Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin срещу Litecoin - големи разлики и сходства!

Post Bitcoin

Вие ли сте някоя от тези 8 Bitcoin търговски личности?

Post Bitcoin

Тъмната портфейл Alpha 5 Release

Post Bitcoin

Bit-thereum - Потенциалът на Bitcoin, Ethereum и Orisi, част първа

Post Bitcoin

Ръководство за начинаещи за минното дело на Етереум през 2017 г. - Как да монтирам Ethereum на компютъра си?

Post Bitcoin

Създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth достига 700 милиона долара!

Post Bitcoin

Питър Шиф - Евробарометър, за да приеме Bitcoin

Post Bitcoin

Първият учебник за учебници, издаван от Принстънския университет - свободен за изтегляне