Пълното ръководство за начинаещи за печелене на пари от батериите Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Пълното ръководство за начинаещи за печелене на пари от батериите Bitcoin

Пълното ръководство за начинаещи за печелене на пари от батериите Bitcoin

Bitcoin кранове са вид уебсайт, който се раздават малки количества Bitcoins на своите потребители. Фосет собственици печелят пари чрез поставяне на реклами на този изключително приятни сайтове. Можете да създадете кранче рамките на 10 минути, като получите Bluehostaccount и инсталиране на Bitcoin кранче WordPress плъгин. О, и аз също ще ви научи как да получите трафик и защита на вашия кранче от измамници....Sounds интересно? Ето целия пост:

Тази публикация първоначално е написана през ноември 2015 г., но аз съм бил я актуализира постоянно да остане от значение. Основните неща, които се променя, тъй като тогава е, че не можете да използвате Adsense реклами на Bitcoin кранове и цената на Bitcoin е увеличил драстично което го прави много по-трудно да се генерира печалба. Всеки път, когато има подходящи актуализации съм ги добавят в цялата страна на гредата.

Преди да започна искам само да кажа, че моят опит за провеждане на Bitcoin кранче не е огромна. Аз започнах кранче 99BItcoins "преди малко повече от месец, но съм научил много от тогава. А сега бих искал да предава тази информация за вас.

Част 1 - Какви са Bitcoin кранове?

Ние сме обхванати Bitcoin faucetsmany пъти в миналото, така че няма да отиде над тях в детайли. Накратко, Bitcoin кранче е уебсайт, който дава малко количество Bitcoins на своите посетители. Сумата може да варира навсякъде от 100 Satoshis (0.000001BTC) до 10 000 Satoshis и повече (0.0001BTC).

Обикновено, след като получите вашите монети, което трябва да се изчака определен период от време, докато не може да поиска друга партида. Оригиналният Bitcoin кранчето се управлява от Гавин Андерсън, главен учен на фондацията Bitcoin е. Тя стартира към края на 2010 г. И го даде на посетителите пет Bitcoins безплатно. Тогава всеки Bitcoin струваше нещо като $ 0.08. Цялата идея беше да разпределим дума за първия cryptocurrency в света.

Как Хората правят пари от Bitcoin смесители

Може да се питате защо хората раздават безплатни Bitcoins. Е, не може да има 2 отговора за това:

 1. Те се опитват да учим хората на Bitcoin.
 2. Те са по някакъв начин да печелите пари от него.

Разбира се, че най-вероятно да се досетим, че # 2 е основната причина хората, създадени кранове. Само така ще получите представа за това колко е голям кранче индустрия е, почти 50% от интернет сайта на водещи Bitcoin днес по отношение на трафик са кранове.

Остава обаче въпросът: Как можете да печелите от тези кранове? Е, повечето от тези сайтове имат огромно количество реклами пръснати навсякъде около тях. Някои измамни кранове дори поставят рекламите си на места, които ще получите по-случайно да кликне върху нея, вместо бутона "твърдят bitcoins".

Така че бизнес моделът на тези кранове носи евтин трафик и да накараш хората да кликват върху реклами. Но там, където те ще получат своята "евтини" трафик от?

От една система сезиране.

. Кранове ще ви позволят да печелят процент от Bitcoins те раздават на посетителите ви донесоха Този метод е толкова успешен, че това е основният източник на трафика за повечето кранове и тя също така е създаден нов тип уеб сайт - кранче ротатора на Bitcoin.

Сайт ротатор е сайт, който ви позволява бързо да сърфирате из различни кранове, без да отваряте нов сайт или раздел всеки път. Връзките към всеки кранче вътре ротатора са препращащи връзки и собственика на ротаторния печели комисионна от всяка кранче посетите през него, както добре.

В този момент може да се мисли, "Хей, аз може да направи много пари, като посетите кранове!" Ами съжалявам, за да спука балона, но се опитват да забогатеят от гостуващи кранове не е реалистичен вариант. Може би ще бъде само си губите времето като се започне от сайта на сайта да се стигне до не повече от няколко долара, след като часове работа.

Дори и да седне пред компютъра си 24 часа в денонощието, твърдят нова партида от монети на всеки 30 секунди и успя да намери само кранове, които се плащат 10 000 Satoshis (което на практика не съществуват), вие все още ще се правят само 0,0024 Bitcoins на ден. В днешния обменен курс, който е в размер на 70 цента.

Друга мисъл, че може да премине своя ум, е: "Така че може би мога да направя много пари, чрез създаване на кранчето!" Е, това може да е вярно, но вие ще се нуждаят от много трафик, за да се генерират значителни приходи. Все пак това е точно това, което този пост е на път.

Така че да продължите да четете и да видим точно колко правя с моя собствен кранче в момента.

Част 2 - Как започна с моята собствена Bitcoin кранче

Около преди месец забелязах реклама на Flippathat насрочил Bitcoin кранче, наречена "BitcoinGenie" за продажба. Към момента на сайта има огромно количество трафик (около 240K потребители всеки месец) и правеше (според неговия собственик) $ 850 / месец. Следва преглед на трафика на сайта между 1 септември - 30 септември, 2015:

Както можете да видите, сайтът прави доста добре. Реших да скочи върху възможността и купих на сайта. Но аз исках да използвате различно име за моето кранче, нещо по-кратко и по-запомнящо се. Аз накрая ще с Milli и пренасочва целия трафик от Bitcoin Genie да miili.io (ноември 2016 г. Аз вграден Milli в 99Bitcoins като официална кранчето за обекта).

Оттогава съм бил изпробване на различни модели на плащане и реклами, за да се опита и да максимизират печалбата си през това кранче. В този пост аз ще ви разкрие точните статистиката ми от Milli и аз също ще продължи да актуализира блога от време на време, след като мога да получа допълнителни прозрения.

Milli - първи месец на печалбите и загубите Доклад

Аз съм голям привърженик на това, което е известно като постно методология. За тези от вас, които не са запознати с този термин, то основно meansdon't инвестира усилия в нещо, което не се е доказала, че работи. За да ви дам един пример, когато започнах с Milli, бих могъл да създаде много добре изграден уеб сайт и моя собствена персонализирана кранче софтуер. Но това би било загуба на време, тъй като аз не съм сигурен дали целият този сценарий кранче е дори да се получи.

Вместо това аз реших да отида постно. Създаване на нисък бюджетен сайт чрез FaucetBox (не е активна и днес), който изглежда доста смотан. Ако видя, че аз може да осигури приходи от този сайт, а след това аз ще го дам козметична операция по-късно.

FYI - FaucetBox е в момента най-големият "извън кутията" решение за Bitcoin кранове и те ви таксува 2.5% от депозита си за управление на плащанията на потребителите си. Въпреки, че смята тази такса да бъде доста висока, че си струва да се обръща в съответствие с моите принципи постно методология. По-късно създадох моя собствена персонализирана кранче.

Като начало, аз поставени 3 Adsense блокове на моя кранче. Adsense е на Google реклама система за собствениците на сайта. Просто поставете ред код на сайта си казва Google: "Това място е твое да рекламирате, просто ми даде част от печалбата." Причината сложих само 3 рекламни карета на сайта е така, защото Google ви ограничава до този номер, въпреки че можете да добавите допълнителни реклами, които не са от Google. Ще покрие допълнителни методи Генериране на приходи по-късно в тази публикация.

Тук са моите статистическите данни за трафика на моя кранче за първата половина на ноември 2015:

Както можете да видите, това е значително по-ниско от това, което трябваше BitcoinGenie но тя все още е едно добро начало. Има много на страница изгледи, времето на място е приличен и степента на отпадане е ниска.

Ето един скрийншот от FaucetBox колко пари съм прекарал на Milli в целия този период от време:

Ако се изчисли на плащанията, извършени от 01 ноември до 15 ноември ще получите 0.65334251BTC. Имайте предвид, че аз също плащат такса от 2,5% до FaucetBox така че това означава разходи ми бяха около 0.67BTC. В днешния обменен курс, това се равнява на около $ 220. Острието, което виждате около 5th2015 Ноември е, когато Bitcoin бум до 500 $. Освен това, аз съм бил на този показател са различни тестове в целия този период от време.

Сега за приходите. Тук са моите приходи с Adsense сам по този точно същия период от време:

Така че в момента съм в общи линии се счупи дори и с приходи от $ 223. Разбира се този резултат ще се промени, ако цената Bitcoin е да се увеличи (и след това щях да съм на загуба) или намаляване (което ще ме постави на печалба). От януари 2017 г. Това е наистина става трудно поддържането на кранчето изгодно с растящите цени на Bitcoin.

До сега някои от вас може да се казва: "Какво е целият този шум около? Просто си счупи дори, че не си струва всички да се налага." Аз моля да се различават. Виждате ли, това е, което постно методология е всичко. Използвах минимални усилия, за да стигнем до точката, където аз съм счупи дори. Сега мога да отделите време, за да се оптимизира ми кранче, с цел създаване на печалба.

Аз съм доказал предположението ми, че мога да генерира поток от приходи с кранче Bitcoin използвайки минимални усилия. Също така, дори ако просто се счупи дори аз съм все още "преобразуване" моите Bitcoins на Fiat пари комисионна 0% (ако приемем, че това е нещо, което искате да направите).

В краткосрочен период от време, аз съм бил работи кранчето са дошли да се направят следните изводи:

 1. Това е по-добре да плащат малки суми пари по-кратки интервали от големи суми пари в по-дълги интервали. Това се дължи на факта, че някои хора ще се прилагат ботове, за да твърдят, че техните Bitcoins няколко пъти и да отменят таймер на сайта. Ако си изплащане е по-голям, това ще ви постави на загуба.
 2. Колкото по-голям интервал от време по-висока ", прекарано на сайта" показатели в Google Анализ ще бъдат.
 3. Bots ще унищожи рентабилността си и вие трябва да се научите как да се предпазите от тях.
 4. Не съм напълно успя да докаже този момент все още, но мисля,-добре е да изплати по-малки количества и да даде по-висока сезиране награда. Това ще получите повече хора, които се отнасят посетителите на вашия кранче от по-висока печалба за посетителя и по-малка награда сезиране.

Това са всички просто първоначалните предположения, които съм тествани през последните 3 седмици, но аз ще продължим да ги тестваме с течение на времето. След като всички тестове бяха сключени реших да отида с изплащане на 300-1000 Satoshis на всеки 45 минути. Аз бях настроен коефициентите, така че средно хората ще получат 300-500 Satoshis. Това ми позволи да се постави супер висока сезиране на Комисията от 65%.

Update: Днес (от януари 2017 г.) плащам средно по 100 Satoshis на 5 минути, за да запази кранче на точка на изравняване.

Част 3 - Как да изгради своя собствена Bitcoin Фосет

Така че сега е време да създадете свой собствен Bitcoin кранче!

Ако това ви звучи страшно, мога да ви уверя, че това ръководство ще направи много проста. Аз почти не са кодиране изпитат себе си, но все пак успях да се създаде кранче. Целият процес трябва да отнеме 20 минути и не повече от $ 4 (ако използвате Bluehost).

Стъпка 1 - име на домейн

За да може кранче да бъде на разположение онлайн, ще трябва да се регистрират име на домейн и поставете кранчета файловете на сървъра. Можете да получите името на домейна от namecheap (те също приемат Bitcoin).

За хостинг Аз препоръчвам използване Bluehost, тъй като те имат много евтини планове (4 $ / месец) и те също ще ви даде безплатно име на домейн, когато се регистрирате. По този начин ще убие два заека с един куршум. Имайте предвид, че не всеки хостинг ще бъде съвместима с приставката.

Връзките към Bluehost в този пост са партньорски връзки, но се чувстват свободни да се регистрирате само директно с тях, ако искате.

Стъпка 2 - Вземи доставчик на хостинг услуги и инсталиране на WordPress върху него

Това е най-основите на това, което ще ви трябва. Аз съм се предположи, че вече знаете как да направите това, ако не тогава аз съм публикуване на видео тук, която обяснява как да се създаде WordPress. Най-платен хостинг доставчици трябва да ви даде тази възможност с едно кликване, аз лично използвам Bluehostfor тези видове проекти.

Стъпка 3 - Изтеглете Bitcoin кранче WordPress плъгин

 • Изтеглете Bitcoin Фосет WordPress Plugin - Изтегляне на връзката
 • Отидете на "плъгини" -> Добавяне на нов -> Качване плъгин
 • Изберете файла, който току-що сте изтеглили и го качите на сайта си
 • След качването конкурират, кликнете върху "активирате плъгин"

Обърнете се към тази страница, ако срещнете някакви въпроси или нужда от подкрепа.

Стъпка 4-получите профил Faucethub и SolveMedia

За да извършите плащане с вашия кранче ще трябва процесор услуга за плащане microwallet като Faucethub.

 • Отиди Faucethub и да създадете акаунт
 • Добавяне на URL адрес на сайта си за сметка

Освен това, за да се предпазите от кранче злоупотреба бот ще трябва да получите Catpcha ключове API.

 • Отиди SolveMediaand създадете профил
 • Добавяне на URL адрес на сайта си за сметка

Стъпка 5 - Създаване на приставката

Това кранче има много опции. Тъй като аз не разполагат с време, за да ги запишете съм създал видео обяснява всичко, което трябва да знаете за кранчето.

 

В рамките на раздела "Общи"

 • Въведете изплащанията си и настройките за таймера
 • Въведете Вашите ключове SolveMedia API
 • Въведете URL адреси за вашия кранче страница и "проверка на адрес" на страница
 • Схемата на линк URL е това: http://yourwebsite.com/?r=btc_address

Под "плащане" в раздела

 • Въведете Вашите ключове Fuacethub API

На вашия кранче страница:

 • Въведете кранче SHORTCODE

Аз силно препоръчвам гледане на видео от начало до край да се разбере как кранчето работи (ГЛАВНИ БУКВИ, така че ще знаете, че е важно).

Стъпка 6 - Финансиране си кранче

Преди да можете да активирате кранче, ще трябва да го финансира, така че може да изпрати наградите на хората. Това се постига чрез таблото за управление на microwallet. В момента този плъгин работи само с Bitcoin, така че не забравяйте да захраните Bitcoin баланс.

Допълнителна персонализация

Това Bitcoin WordPress плъгин кранче е доста нова и усъвършенствана. Винаги съм го подобрява и съм много отворен да чуем какво мислите. Ако имате нужда от помощ или имате предложения за подобрения, моля вижте оригиналния плъгин pageon нашия сайт.

Част 4 - Как да спечелим пари от вашия кранче

Сега за най-забавната част, как всъщност да правят пари от вашия кранче. В момента аз съм само с помощта на един от различните методи, ще изброим по-долу. В бъдеще смятам да разширите Моите пътища за осигуряване на приходи (печелене на пари), но аз искам да го вземе една стъпка в даден момент (помните ли? Постно методология).

Използването на реклами на вашия сайт

До момента най-популярният начин за да печелите кранче е чрез реклами. Ако сте нови в онлайн реклама Предлагам позиция към Google Adsenseand регистрирате като издател. Те имат много уроци да получавате по пътя си.

ВАЖНО: Google вече не е позволявайки Adsense да бъдат пуснати на Bitcoin кранове. Ако направите това ви профил ще бъдат забранени. Ето една скорошна публикация за Adsense alternativesthat ще ви помогне да си осигурите приходи кранче.

Ако търсите за повече опции освен Google Adsense тогава съм виждал много смесители използват CoinAd. Въпреки това изглежда, че ще трябва да спечелят някои сериозни тяга преди вие ще бъдете в състояние да се регистрирате с тях. В момента CoinAd заявява на началната си страница, че приемат само сайтове с Alexa rankingof под 100 000 или повече от 10K показвания дневно.

Друг вариант за генериране на пари чрез реклама е анонимен Ads. За разлика от CoinAd те нямат скринингов процес и ще приеме практически всеки, като издател.

Когато поставянето на разположенията Ви на страницата е най-добре да се уверите, че те са толкова видими, колкото е възможно. Това означава, че трябва да използвате големи рекламни формати и ги поставете в непосредствена близост до къде да посетител вероятно ще се търси (например бутона "Претенция Награда"). Тъй като в момента съм само с помощта на Adsense съм ограничен до 3 разположения максимум. Използвах 2 широки небостъргачи (300px ширина х 600px височина) и един носител банер (468px ширина х височина 60px), това се очертава като стандарт за повечето кранове аз сте посетили.

Използването на филиал / препращащи връзки

Друг начин можете да си осигурите приходи кранче е чрез партньорски / препращащи връзки. Един пример за това е да поставите линк казва: "Не са един портфейл Bitcoin?" под текстовото поле, където потребителят трябва да въведе своя Bitcoin адрес. Тази връзка може да бъде ваш линк към Coinbase и ще получите сезиране на Комисията, ако има право да участва потребител се регистрира и по-късно купува Bitcoins от Coinbase. Все пак е доста Coinbase crappyin платежните си етика, така че имайте това предвид. Ето подробен listof достъпно филиал предлага можете да изберете от и може би да я интегрирате в кранче.

Изграждане на кранче ротатор и спечелете реферали

Някои кранове също ще се отнасят своите потребители към други кранове, за да се получи сезиране на Комисията от тях. Един от начините да ходят за това е чрез изграждане на кранче ротатор. Тъй като аз вече бе обяснено какво ротатор е в началото на този пост няма да се спирам върху нея отново.

Как да получите повече трафик към вашия кранче

Защита на кранче от спамърите

Когато сте собственик на кранче, което се води постоянна битка отново спамерите, ботове и хакери, които ще се опитват да откраднат вашия кранче на Bitcoins. Обикновено спамърите ще използват VPNor прокси, за да променят своя IP и си позволяват да възстановят монети от вашия кранче без да се налага да чакам за таймера до рецидив. Bots може да се използва, за да посещават вашия сайт, твърдят монети автоматично и ви оставя, без печалба, тъй като роботите не кликват върху рекламите. Не на последно място, хакерите могат да се опитат да проникна си кранче и крадат монети вътре в нея.

За щастие, добрите хора от общността Bitcoin са дошли с различни решения за това как да се забави тези злонамерени атаки (това е невъзможно да ги премахнете напълно). Следващите методи са съставени от различни BitcoinTalk нишки (източници, изброени в края на този раздел) и са все по-развиват. След като въведохме тези методи съм забелязал моите изплащания са се стабилизирали, и аз имам моя парични потоци под контрол.

Не депозира повече, отколкото можете да си позволите да загубите

Може да звучи очевидно, но това трябва да се каже. Не депозира големи количества Bitcoins във вашия кранче. По този начин, ако някой се хакне си кранче или успява да се похвалят с повече от Bitcoins, което заслужават, в някакъв момент кранчето ще работи на сухо и той ще си тръгне. Опитвам се да депозира доставка на Bitcoin една седмица в моя кранче и проверка на баланс всяка неделя. Тя не добавите до много (около 0.1BTC) и ако мога по някакъв начин да загуби тази сума, не мога да се справя с него.

Блокирането на злонамерени потребители и адреси

Приставката Bitcoin Фосет WordPress има много функции, които да ви помогнат да се предпазите от ботове и измамници:

 • Уверете се, че да се създаде 24-часов срок за рекламация за една IP / Bitcoin адрес. По този начин дори и ако някой успее да злоупотребяват кранчето те ще бъдат ограничени в размер на исковете.
 • Заслужава си да се добави опцията "регистрация на потребители" във вътрешността на кранчето. Това означава, че само регистрирани потребители ще могат да твърдят, през кранчето. Това означава, че хората ще трябва да потвърдите имейл адреса си, а също и техните потребители могат да бъдат проследени и блокира по-лесно. Недостатъкът е, че тя създава по-големи бариери за навлизане.
 • Проверка на "статистика" в раздела, за да видите кои са най-високи, претендиращи адреси и IP адреси и да реши, ако мислите, че те трябва да бъдат забранени в случай, че изглежда като ботове.

Допълнителни мерки

Разбира се винаги има допълнителни мерки за сигурност можете да добавите към вашите кранове. Например, можете да зададете своите потребители, за да отговори на един прост математическо уравнение, за да се филтрират още повече ботове. Също така можете да черния списък известен негодник Bitcoin и адреси в таблото за управление на кран е. Това threadon BitcoinTalk списъци и актуализира всички известни лоши адреси.

Източници: Фосет собственици срещу измамници и ботове, спрете ботове + пълномощници да използва вашата кранче

3 кранове можете да научите от

Преди да приключи най-дългият пост, писан някога в този блог, аз просто искам да отбележа вниманието ви към няколко кранове, които вече правят нещо голямо. Може да е подходящо за вас, за да ги учат и да се вдъхновяват от техниките, които те използват, за да направят пари от своите кранове.

Bitcoin извънземни, Bitcoin Zebra и Луната Bitcoin са всички водещи кранове, получаващи милиони страници изгледи всеки месец. Също така ще продължи да актуализира на моя напредък с моята собствена кранче като оптимизирам и подобря печелите и статистическите данни за трафика.

Надявам се ползва това ръководство и че тя ви помага в създаването на свой собствен Bitcoin кранче. Ако имате някакви въпроси, коментари или искате да добавите повече средства за това, което е написано тук не се колебайте да го направите в секцията за коментари по-долу.

Януари 2017 update- кранче Днес 99Bitcoins "е един от най-доходните кранчетата наоколо. Следващите публикации показват своята "еволюция" от Milli, докато тя е интегрирана в 99Bitcoins. Част от информацията в тези публикации е остаряла, но общите поуките са важни за всеки собственик кранче.

Актуализация # 1: Това, което съм научил от първите 45 дни на работа Milli

Актуализация # 2: най-новата актуализация на моя Quest за печелене на пари с Bitcoin Кранове

Актуализация # 3: Колко пари може да се направи с Bitcoin смесители (Февруари 2016 обновяване)

Окончателно Update: Madness март (печелене на пари с Bitcoin Кранове Актуализация) Milli на

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin

Post Bitcoin

6 ресторанта, които приемат Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Value: Природата и произхода на парите

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др

Post Bitcoin

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

Post Bitcoin

Вие ли сте някоя от тези 8 Bitcoin търговски личности?

Post Bitcoin

Дефлация Част 1: Дефлационната природа на Bitcoin цена

Post Bitcoin

Какво е Bitcoin личен ключ, как да го използвате, го пазете в безопасност!

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити

Post Bitcoin

Проучване: Пътят на коприната беше промяна на парадигма в търговията с наркотици

Post Bitcoin

Bitcoin е нечетлива валута - Bloomberg