Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка | Bulgarian.lamareschale.org

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

В последния ми пост за Bitcoin faucetsI мислех, че ще спра да те актуализиране на моя напредък. Въпреки това съм намерила толкова много молби да се задържат на публикуване приходите ми, че съм решил да направя месечна актуализация на всички мои кранове всеки месец. Ако ще имам нещо ценно да споделите Аз искам, а ако не, аз просто ще ви държим в течение как се развиват нещата.

Side Забележка: Ако не сте напълно нови за тази концепция на Bitcoin кранове започнем с този пост.

Миналия месец съм стартира 99Satoshis. Това е Bitcoin кранче, подобен на Milli с една малка разлика - това е самостоятелно домакин. Значение, аз не съм с помощта на 3-та страна като Faucetbox или Paytoshi за управление на плащанията ми. В началото си мислех, това ще бъде само добро за спестяване такса 2.5% платя тези сайтове, а също и за да стане по-малко зависима от 3-ти страни, обаче разбрах, че нещо много по-ценно...

Начинът, по който работят нещата с 3-та страна сайтове е като това: Вие депозиране на средства в сметката си, хората твърдят, малки количества Satoshis от вашия кранче и че сума се приспада от баланса си на сайта на трета страна.

Въпреки това!!

Ако сте приели Faucetbox например, те изплащаме само до адреси с над 13К Satoshis. Това вероятно се дължи на факта, че минималната сделката Bitcoin позволено на мрежата трябва да бъде най-малко 5430 Satoshisand някои други фактори. Така че всички хора, които твърдяха, до 13К Satoshis и никога осребрени, всъщност не са платени, но претенциите им са все още се приспадат от салдото, и това прави всички разликата.

От краткото време, аз съм бил притежаване на кранче, което съм научил, че има 2 основни вида кранчета потребители - потребителите на електроенергия, които ще твърдят, около 20K Satoshis на ден, както и временните потребителите, които току-що излизат да се опита кранчето и повечето от тях дори няма да мине 10K Satoshis в живота си.

Например, в момента на писане на този пост, въпреки че общите изплащания за 99Satoshis са около 0.27BTC, броят на допустимите изплащания (който превишава 13K Satoshis) създава общо 0.14BTC. Така че почти половината от печалбите не се изпращат. Но всички недопустими потребителите са все още можете да печелите пари чрез Adsense, така че сте генериране на приходи от този трафик, без всякакви допълнителни разходи.

Така че, ако се използва 3-та страна като вашия доставчик те ще получат, за да всички тези празни сметки и баланс, свързан с тях. Ако имате собствен домакин кранче тогава е чиста печалба за вас. Моето предположение е, че повечето собственици кранчета не мислят за това и за добра причина.

Когато сте се започне с вашия собствен кран трябва да се фокусира върху гарантираното "работи машина за пари". Значение, ако ви постави в трафик на единия край, парите ще излезе от другия край. Можете също да искате да изпробвате възможно най-бързо и най-добрият начин да направите това е с помощта на 3-та страна код. Така че, ако просто лансирането си кранче аз все още препоръчваме да използвате Faucetbox. Но с напредването на което трябва да се движат далеч от тях.

Имайте предвид, че хостинг свой собствен кранче не е всичко слънце и дъги. Това означава, че ще трябва да създадете своя собствена система за управление (и това струва пари). Вие също ще трябва да се грижи за тези помощи за себе си, защита на кранчето от измамници и осигуряване на средства, които използвате за вашите изплащания.

Така че това е двете ми цента за управление на кран. И сега за доклад през април.

Аз създадох електронна таблица на Google, че ще се вгради в тези публикации да разкрие всички моите приходи. Това е един и същ лист да използвам за моето собствено управление, така че да не пропускате нищо. На върха можете да видите моите източници на приходи в щатски долари и в БТК, на дъното са моите разходи (също в щатски долари и БТК). Долната линия е печалбата.

Има различен колона за всяка от двете ми кранове. Имайте предвид, че 99Satoshis е в бета версия за двете седмици той е бил активен през април, така че не е успяла да се натрупват много приходи. Но мога да ви кажа, че през следващия месец ще бъде приятна изненада :)

Също така много хора могат да бъдат изумени от размера на приходите на услугата Captcha "SolveMedia" предоставя. Въпреки че има много добри резултати през март и април приходите от SolveMedia изглежда се намалява и вероятно ще flatline около $ 300 на месец през май, но ще изчакаме и да видим.

За май аз съм планира да се премести далеч от Milli Faucetbox и самостоятелно хоства точно като 99Satoshis направи. Надяваме се това ще увеличи цялостната ми печалба се дължи на намаляване на разходите. Както винаги, ако имате някакви въпроси или коментари, не се колебайте да ги оставите в секцията за коментари по-долу.

Свързани новини


Post Bitcoin

Armory Technologies пуска обновена версия на своя Bitcoin портфейл след осигуряване на инвестиция от $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin и прехода към пари

Post Bitcoin

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

Post Bitcoin

Аржентинската централна банка се страхува от Bitcoin

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs и Robocoin: Глупости в Bitcoin Business

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 14-20 септември 2014 г

Post Bitcoin

7 онлайн фирми в момента приемат Bitcoin

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin положителни, но рискови за правителствата

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Fidor Bank използвайки Ripple, доказателство за резервите на Huobi и други

Post Bitcoin

3 Безопасни начини за безопасно съхраняване на Bitcoins