Как да купите Bitcoin с банкова сметка. Банков превод | Bulgarian.lamareschale.org

Как да купите Bitcoin с банкова сметка. Банков превод

Как да купите Bitcoin с банкова сметка. Банков превод

Хората, които искат да купуват големи количества bitcoinor нямат никакъв достъп до кредитни или дебитни карти вероятно ще изглежда за закупуване на Bitcoins с тяхната банкова сметка.

От там е значително по-малък риск, участващи за обмен, когато хората купуват Bitcoins с тяхната банкова сметка, таксите за такъв процес са значително по-ниски. Банковите преводи се считат необратими и намаляване на риска от сторниране на плащането, за разлика от кредитни карти плащания за пример. Така че, ако искате да си купите $ 1000 от Coinbasevia банка тяхното прехвърляне трябва да платите $ 14.9 в такси, а ако сте купили една и съща сума с кредитна cardyou'd плати $ 39.9 в такси. Както можете да видите, можете да спестите 50% и повече, когато с помощта на банков превод.

Също така, Bitcoin закупуване на ограничения при използването на банков превод към захраните Вашата сметка са много по-високи, отколкото при използване на кредитна или дебитна карта.

От друга страна, по банков път, обикновено са по-сложни за изпълнение и да вземат по-дълъг период от време за обработка, тъй като прехвърлянето е необходимо, за да изчистите няколко банки по пътя си към борсата. Независимо от това, закупуване на Bitcoins с банков път е може би най-добрият начин да отида, за да получите най-ниската цена за обмен е възможно.

Може би най-добрият вариант за закупуване на Bitcoins в САЩ с банковата ви сметка е Coinbase. Coinbase е един от най-напредничавите компании в екосистемата Bitcoin и е около от края на 2012 г. Coinbase ви позволява да свържете вашата банкова сметка чрез ACH банков път и може да бъде свързан с 26 различни банки.

След като предоставят банкови идентификационни данни на уебсайта Coinbase Вие можете лесно и купуват Bitcoins чрез банковата си сметка. Таксата за закупуване на Bitcoins с банковата ви сметка е 1.49%. Хубавото е, че Coinbase сайта има много висока ликвидност и няма да "свършат на Bitcoins". То също е доста интуитивен за начинаещи.

От друга страна Coinbase банкови преводи са по-бавни от покупки на кредитни карти и може да отнеме до 5 дни. Също Coinbase е известно, че се наблюдава тяхната потребителското fundsand може да предприеме действия срещу него, ако те преценят, че го използвате за незаконни покупки.

Великобритания жители също могат да разгледат Coinfloorand финансира своя профил чрез SEPA или банков превод онлайн. Все пак има минимална сума депозит в размер на 1000 паунда.

Cex.iois друга валута, която предлага трансфери на SEPA и висока ликвидност. За разлика от предишните борси също така ви позволява да купуват Bitcoins с вашата кредитна карта, а не само на банковата си сметка.

Закупуването Bitcoins с банкова сметка в други страни по света

Ако не живеете в САЩ или ЕС има някои международни Bitcoin борси, които ще ви позволят да купят Bitcoins с банковата си сметка главно чрез SWIFT (т.е. Банков превод).

Най-реномираните са Bitstamp и Кракен. БТК-EIS друга валута, която ще приема клиенти от цял ​​свят обаче си репутация е под въпрос, така Съветвам повишено внимание, ако го използвате. CEX.iooffers услугите си на повечето страни по света. Bifinexmay също да бъде добър вариант обаче е малко по-трудно да се движите, ако сте начинаещ.

В заключение, ако си мислиш за закупуване на големи количества Bitcoin или не разполагат с никаква достъп до кредитни карти вероятно ще трябва да се използват методите по-горе. Имайте предвид, че някои банки могат да изискват допълнителна информация за вида на сделката, и може също да събира допълнителни такси за самото предаване.

Ако имате някакви въпроси относно процеса или на борсите не се колебайте да ги помолите в секцията за коментари по-долу.

Свързани новини


Post Bitcoin

Как да ми Bitcoins у дома в 5 стъпки

Post Bitcoin

Bitcoin е нечетлива валута - Bloomberg

Post Bitcoin

Процесор за плащане Bitcoin BitPay има 1 милион долара транзакции дневно!

Post Bitcoin

Bitcoin Цени Surge & Защо не трябва да се грижите

Post Bitcoin

Ефектите на Bitcoin върху система D - Сянка икономика

Post Bitcoin

Пълното ръководство за начинаещи за печелене на пари от батериите Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Топ 10 нации, които обичат БТК

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Резервира при 104%

Post Bitcoin

Bitstamp Депозити в задържане: НЕ депозирайте Bitcoin точно сега

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Проучване: Пътят на коприната беше промяна на парадигма в търговията с наркотици

Post Bitcoin

Capital One Наемане на изследователи на Bitcoin