Как да купите Bitcoins в Индия: Ръководство за бърз старт | Bulgarian.lamareschale.org

Как да купите Bitcoins в Индия: Ръководство за бърз старт

Как да купите Bitcoins в Индия: Ръководство за бърз старт

Ако се намирате в Индия и искате да си купите Bitcoin, значи сте попаднали на правилното място. Обърнете внимание на нашето ръководство за закупуване на Bitcoin в Индия, която изследва всичко от законността на Bitcoin до най-добрите борси Bitcoin.

Правен в Индия е Bitcoin?

Има известна неяснота за законността на Bitcoin в Индия. Докато министър на финансите на Индия заяви, че правителството не признава Bitcoin като юридическо валута, той продължи да се каже, че страната няма никакви разпоредби, регулиращи виртуални валути.

Излишно е да казвам, без регулиране или направо забрана, законност Bitcoin в Индия е нещо като сива зона. Ако не друго, е имало въздух на повишено внимание, с централната банка на Индия издаване на warningover Bitcoin както cryptocurrencies и международни организации за суровини като цяло.

През декември 2017 г., данъчните служби на Индия нахлули индийски Bitcoin exchangesin опит да се съберат данни за инвеститори и потенциално събере данъка върху техните инвестиции.

Колко популярна е Bitcoin в Индия?

Като се има предвид размера и населението на Индия, тя има потенциала да бъде един огромен пазар за Bitcoin. Популярност Bitcoin в Индия се разраства, с обеми на търговия нараства бързо както се вижда от обема на LocalBitcoins в Индия.

Google Trendsshows повишен интерес към Bitcoin в Индия, с термина за търсене Bitcoin изпитва огромен скок в края на 2017.

Редица индийски борси Bitcoin съм виждал нарастващото търсене. Наистина, индийски Bitcoin обмен Zebpay видя над 500,000 инсталации на Zebpay Bitcoin appby май 2017 г. Въпреки това, Индия все още е развиваща се страна, и много от тях са в състояние да си позволят значителни количества Bitcoin. Нещо повече, интернет свързаност и скорост на страната са доста зад тези в други части на света.

Какви са основните индийски Bitcoin общности?

Налице е увеличаване на броя на Индийския Bitcoin общности онлайн. Те са особено полезни за престой в крак с последните новини, както и за получаване на съвети за най-добрите индийски борси Bitcoin и други подобни. По-специално, то си струва да пробвате следните форуми и страници:

  • Индия subreddit
  • BitcoinTalk нишка на Индия
  • Bitcoin Индия във Фейсбук
  • Bitcoin обмен със седалище в Индия

Има редица индийски борси Bitcoin, което прави покупката и продажбата на Bitcoin в Индия бързо и лесно. Основните борси Bitcoin в Индия са регулирани и се изисква потвърждение за самоличност.

Unocoin

Водещата обмен Bitcoin в Индия, Unocoinwas установени през 2013 г. И позволява на потребителите да купуват Bitcoin с всеки индийски банкова сметка. Подкрепена от инвеститори в САЩ, Unocoin е регулирана компания в Индия и предлага ниски 1% такси, които попадат на 0,7% с увеличените обеми на търговия. Това е един лесен обмен Bitcoin да се използва, но тя се нуждае от проверка за самоличност.

Zebpay

Zebpayis приложение на основата на индийската борса Bitcoin, която стартира през 2015 г. Подобно на Unocoin, това е регулиран компания, която позволява на потребителите да купуват Bitcoin със свързан индийската банкова сметка. Zebpay има някои добри функции за сигурност, както и приложението му е на разположение за Android и iPhone. Както Unocoin се изисква проверка ID. Нещо повече, таксите за транзакции биха могли да бъдат по-прозрачни.

Coinsecure

Размяната индийски Bitcoin с ниски такси за покупка на само 0,3%, Coinsecurehas набира популярност, тъй като въвеждането му през 2015 г. Това регулиран Bitcoin борса в Индия предлага няколко различни опции за съхранение, включително нефт, сетълмент, IMPS и паричен депозит. Интерфейсът не е най-начални и като Unocoin и Zebpay, Coinsecure изисква проверка ID, за да си купите Bitcoin.

Международният обмен на разположение в Индия

Ти не си просто ограничава до индийски борси Bitcoin при покупка и продажба на Bitcoin в Индия. Всъщност, има няколко други опции, достъпни за Вас.

Coinmama

Coinmamamay да се основава в Израел, но това е на разположение в огромен брой страни, включително Индия. Тя стартира през 2013 г., и предлага удобство: можете да си купите Bitcoin с дебитна или кредитна карта. Недостатъкът е, че таксите са завишени при 5,5% за всяка транзакция и 5% на кредитна или дебитна карта сделка. Можете да прочетете пълния преглед на Coinmama тук.

Changelly

Changellywas основана през 2015 г. И това ви дава възможност да обменят един cryptocurrency за друг. Регистриране на сметка не се нуждае от никаква лична информация, а след това ще имате бърз и лесен начин за размяна на cryptocurrency от един портфейл в друг. Има фиксирана такса от 0.5%, което е малко по-висока, отколкото много други Bitcoin борси. Можете да прочетете нашето ревю Changelly тук.

CEX.IO

CEX.IOis достъпна в повечето страни по света. Основана през 2013 г. Със седалище в Лондон, този обмен cryptocurrency позволява на потребителите да купуват и продават Bitcoin, както и селекция от altcoins. И двете кредитни карти и банкови преводи се приемат методи за плащане с ниски такси в размер на 0% -0.2% за сделки. Имайте предвид, че обменът има много различни такси от брокерските услуги. Можете да прочетете нашето ревю CEX.io тук.

Колко Bitcoin банкомати има в Индия?

От 2017, няма Bitcoin банкомати в Индия, според CoinATMRadar.

Знайте на допълнителни начини за купуване Bitcoin в Индия, или имат опит с тези, които сме споменати по-горе? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin IRA преглед - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Armory Technologies пуска обновена версия на своя Bitcoin портфейл след осигуряване на инвестиция от $ 600k

Post Bitcoin

Пеперуди Labs Джош Зерлан Депозит Hightlights

Post Bitcoin

Bitcoin Анализ на цените: GHash.io, Ирак и търг на ФБР

Post Bitcoin

Бъдещето на Bitcoin и успехът му зависят от децентрализацията

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin за баби

Post Bitcoin

Butterfly Labs отговаря на жалбата на FTC

Post Bitcoin

BetChain се превръща в първото казино Bitcoin, което предлага безплатни завъртания в последните безплатни завъртания в петък

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Плащания Bitcoin за Newegg.ca, Apriva Partners с GoCoin и др

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др

Post Bitcoin

Bitcoin прие: eBay да интегрира Bitcoin с Paypal!

Post Bitcoin

Ефектите на Bitcoin върху система D - Сянка икономика