3-те най-добри начини за закупуване на Bitcoin Cash (Bcash, BCH или BCC) | Bulgarian.lamareschale.org

3-те най-добри начини за закупуване на Bitcoin Cash (Bcash, BCH или BCC)

3-те най-добри начини за закупуване на Bitcoin Cash (Bcash, BCH или BCC)

Чакаме какво? Има повече от един Bitcoin? Като че ли все справя по cryptocurrencies не беше достатъчно трудно, ние сега навлиза в дните на множество Bitcoin валути. Предполагам, че може да го сравни с долара: има както на щатския долар и канадския долар, а те очевидно имат доста различни географски приложения. Но както може да си представите, нещата са малко по-замъглен, когато става въпрос за blockchain.

Bitcoin Cash е един от най-известните altcoins. Тя ходи колеблив линия между избледняване в безброй други altcoins и хващане на славата и богатството на оригиналния Bitcoin.

Bitcoin Cash не е осъществено през август 2017 г. След тежък вилица и разцепление в blockchain Bitcoin. Има постоянни дебати и много мнения за това как най-добре да се култивира cryptocurrency и Bitcoin Парите са пряк резултат от спора.

В това ръководство, вие ще разберете какво точно прави Bitcoin Cash специален, който работи с валутата и къде да си ръце на някои от тях.

Какво е Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash произтича от проблемите на мащабируемост, че са изправени пред Bitcoin. Оригиналният blockchain е нараснал експоненциално в последно време. Това означава, че много повече потребители и сделки, които използват cryptocurrency, който е с тегло по мрежата. Ограничен Bitcoin Размерът на блока на 1 MB означава, че блокове се пълнят по-бързо, отколкото те могат да бъдат добити. Сделки са понякога стават бавни и скъпи.

Bitcoin Cash прави някои отделни промени на протоколи, сред които основните са размер на блок 8 MB. Тази промяна дава възможност за повече данни на блок, което означава повече сделки могат да бъдат обработени във всеки блок миниран. Мнозина виждат това като стъпка напред по отношение на това как най-добре да мащабирате мрежата.

Други остават категорични, че това е просто краткосрочно решение, което не решава проблема, и че няма реализация на идеи, като например Segwit, чийто протокол вече е активна на първоначалните Bitcoin blockchain-да помогне ефективно да счупят сделки на по-малки, по-лесно управляеми части.

Важно е, че с разцепление в blockchain, валута се дублира. Това означава, че историческите данни за транзакциите на Bitcoin били копирани, и всеки, който има Bitcoin средства се кредитират с една и съща сума на Bitcoin Cash. Така че означава това безплатно пари? Да, да го прави, особено когато всеки Bitcoin Cash се оценява на стотици долари. Ето нашето ръководство за това как да вземете своя Bitcoin Cashif ви собственост Bitcoin преди разделянето на 1 август 2017 г..

Стъпка 1: Вземете Bitcoin Cash Wallet

Преди да можете да си купите Bitcoin Cash, ще трябва портфейл Bitcoin Cash да го съхранявайте в. Много доставчици на платформи и не са склонни да приемат Bitcoin Cash. Може да има много причини за това. Някои може да се държа за идеали за това как най-добре да мащабирате cryptocurrency; други може просто да искат да се съсредоточат усилията си.

Напоследък много от основните създатели на портфейла са били за приемане на Bitcoin Cash. Макар все още да има по-малко възможности за избор за обмен, можете да намерите много места, където да катерица запасите си далеч за сега.

Хардуер портфейли, които поддържат Bitcoin Cash включват индустрия leadersLedgerand Трезор. И двете системи функции можете да използвате Bitcoin Cash като всеки друг cryptocurrency. След малко по-бавен старт, те също така въведе възможността да претендира средствата си, ако вече е собственост Bitcoin по време на разделянето на blockchain.

Съществува голямо разнообразие от софтуерни портфейли можете да използвате; може дори вече да използвате една от тези на първоначалния си Bitcoin. Изход осигурява безпроблемна shapeshift услуга с неговия софтуер, така че да може да се движи Вашата валута на воля.

Например, можете да преобрази между Bitcoin Кеш енд Ethereum Classicif се чувствате особено алтернатива. Jaxxsupports различни валути, включително Bitcoin Cash. Услугата работи на настолни и мобилни устройства, така че можете да поддържате личен ключ с вас през цялото време.

Електрон Cashis производно на Електрум. Ако сте свикнали да Електрум, тогава няма да имате проблем да скача на борда със сестра си технология: това е просто една вилица от Електрум с всички необходими компоненти за Bitcoin Cash.

Някои борси работят с Bitcoin брой, въпреки че може да не искат да напуснат запасите си в портфейлите си за продължителен период от време. Съхраняване на средства с онлайн компании могат да направят за бърза търговия, но са склонни да губят контрол над частни ключове. Това може да е риск за сигурността в зависимост от това каква услуга, която използвате. Coinflooroffers приличен портфейл, който ви позволява да търгувате на валутния си Великобритания. Тя ще продължи ключовете си в хладилната камера на линия, като същевременно запасите си на разположение, за да търгуват с по-кратък срок.

Bitcoin Парични обмен не са толкова богати като Bitcoin борси. Въпреки това, все още има някои тежки опции, за да работим.

EToro- платформи като eToro не ви дават действителния достъп до вашите монети и не можете да изпратите монети от eToro на други хора. Единственото нещо, което може да се направи с платформата е да се купуват и продават Bitcoin Кеш за Fiat валута (т.е. Долари, евро и т.н.). Значение тази платформа е добре, ако искате само да се спекулира с цената. Този метод е валиден само ако живеете извън САЩ.

Coinbase- най-реномираните обмен Bitcoin около добавихте Bitcoin Cash supportand купува / продава опции (като се започне 19 декември 2017 г.). Coinbase ви позволява да получите конкурентни цени, ако вашата страна се подкрепя от брокера.

CEX.IOis също хубав вариант. Базирана в Лондон, компанията е надежден, опитен име в бранша, като са били наоколо, тъй като 2013 г. Можете да избирате от селекция от валути, в това число Bitcoin Кеш (прочетете нашите CEX.io преглед тук). Ако просто искате да се свържа с някои валута, има бърз опция за покупка с кредитна карта.

Имайте предвид обаче, че опцията за кредитна карта е доста скъпа. За търговия с ниска такса, можете да депозирате чрез банков превод и търговията на борсата за такса 0.2%, и това ще ви спести малко състояние на голяма поръчки купува и продава. Европейската базиран компанията ви позволява да работите в евро и в щатски долари.

Можете дори да използвате техники марж-търговия на платформата, за да се максимизира (или свеждане до минимум) печалбата си, като същевременно държите под око дълбочината на пазара.

Coinfloorsupports на Bitcoin Cash открит обмен; тя също е базирана в Лондон, така че е много полезно за търговци във Великобритания.

Ако знаете какво правите, когато става въпрос за търговия, Krakenhas е функционален с Bitcoin Cash откакто старта на cryptocurrency през август.

Други възможности включват Bitfinex, Poloniex, HitBTC и повече (можете да прегледате всички налични обмен на уебсайта Bitcoin Кеш).

Стъпка 3 (по избор): Трансфер на BCH да портфейла си

Както обикновено, ние препоръчваме никога да не оставят пари на борсата. След като приключите с купуването си Bitcoin Cash, тя се премести към самия себе си, хостван от портфейла (този, имате контрол над частните ключовете). След това можете да следите статуса на транзакциите си с помощта на Bitcoin Cash блок изследовател. След като получите три потвърждения за вашия Bitcoin Cash, можете спокойно да кажем, че сте завършили процеса.

Bitcoin Cash Заключение

Това е очевидно, че Bitcoin Cash все още не е получил пълно приемане от големи части от cryptocurrency общност. Той все още седи здраво на второ място с предшественика си по отношение на цените, както и наличност.

Бъдещето е неясно за Bitcoin като цяло. Още разделя и твърди вилици са сигурност и Bitcoin Gold (да, още един Bitcoin), не се радва на голям профил, тъй като тя се разклони от Bitcoin през октомври 2017 г..

Bitcoin Cash е отседнал ясно на Segwit, докато първоначалният blockchain тика към увеличаване на прилагането на Segwit. Кой ще царува върховен? В краткосрочен план, никой не-и ние сме склонни да видим по-нататък смут като 2017 в заключение. Bitcoin Кеш може да има предимството, че е първият голям разделянето че събра приемане.

Свързани новини


Post Bitcoin

Аржентинската централна банка се страхува от Bitcoin

Post Bitcoin

Пеперуди Labs Джош Зерлан Депозит Hightlights

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 28 септември 2014 г. - 4 октомври 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Възможности: Кратко ръководство

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin положителни, но рискови за правителствата

Post Bitcoin

OP-ED: Нуждаем се от повече професионализъм в пазара на анализи на цените Bitcoin

Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-базиран, децентрализиран, анонимен пазар

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 31 август - 6 септември 2014 г

Post Bitcoin

Анализ: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox изключване за постоянно!

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard вторник - Какво представлява Bitcoin Mining?