Как да купя Bitcoin анонимно и без ID | Bulgarian.lamareschale.org

Как да купя Bitcoin анонимно и без ID

Как да купя Bitcoin анонимно и без ID

Много хора биха искали да останат анонимни, когато купуват неща в мрежата, по различни причини. Проблемът с Bitcoin е, че това не е напълно анонимен. След обмяна на Bitcoin поиска идентифицираща информация като имейл адрес, номер на правителството или на сметки за комунални услуги да могат да познават и следят всяко движение на вашите Bitcoins.

Ето защо днес аз отивам да премине някои прости методи за закупуване на Bitcoins анонимно. За по-напредналите потребители ще предостави някои допълнителни материали за четене в края на статията:

Най-лесният начин да остане анонимен - Купи Bitcoins с пари в брой

Опцията Local Bitcoins

Ако търсите да купите Bitcoins анонимно тогава най-лесният начин е да се купуват Bitcoins в брой и лично. Използвайте Местни Bitcoins да се намери някой, който е готов да продаде Bitcoins за пари в брой до физическото ви местоположение. Можете да използвате псевдоним имейл адрес, за да се регистрирате, за да Местни Bitcoins и процеса на проверка, те имат номер не е задължително. При използване на пари в брой е лесно да останат непроследими, тъй като няма документи за сделката. Имайте предвид, че повечето продавачи на местните Bitcoins не обичат да правят бизнес с анонимни купувачи, обаче, тъй като плащате в брой трябва да е от толкова голямо значение.

Опцията за Bitcoin банкомат

Друг начин да се купи с пари в брой Bitcoins анонимно е да отидете в най-близкия банкомат Bitcoin и купи Bitcoins от банкомат с помощта на пари в брой. Закупуването Bitcoins от банкомат е може би най-добрият начин да отида за закупуване на Bitcoins анонимно обаче не всеки има банкомат в непосредствена близост до тях. Когато го попитали за да въведете Bitcoin адрес на банкомат само да уточним, че не е нужно един - в повечето случаи това само ще създаде нова хартия addressfor вас и вие сте добре да тръгвам. По-късно можете да импортирате частния keyfrom че портфейла хартия и изпращане на тези Bitcoins, където желаете.

Опцията за предплатена карта

Един от начините да остане анонимен, е да се използва предплатена кредитна карта, можете да получите във всеки супермаркет или убеди магазин. След това можете да използвате тази карта да си купя Bitcoins без да е необходимо да се предоставят всяка форма на идентификация на места като Coinmama (до $ 150) или Virwox.

Методи, които не изискват ID, но не са анонимни

Опцията BitQuick

Bitquickacts като ескроу за Bitcoin транзакции чрез парични депозити в хиляди банки в САЩ. Идеята е проста - купувач и продавач се споразумеят за количество. Депозитите на продавача Bitcoins в Bitquick. След като депозитите на купувача пари в сметката на продавача монети са освободени. Номер на мобилен телефон е необходимо за този процес, но не се изисква проверка за самоличност.

Стената на монети опция

Стена на Coinsis на разположение в Съединените щати, Канада, Германия, Аржентина, Латвия, Полша и Филипините. Това е партньорска към партньорската Bitcoin обмен, който ви позволява да купуват Bitcoins без да е необходимо да се провери вашата самоличност. Вие обаче ще изисква телефонен номер за използване на борсата.

Разширени методи за покупко /, използващи Bitcoin анонимно

Това са няколко прости начини за закупуване на Bitcoins по време на престоя анонимен или без да е необходимо на всяка идентификация. Ако искате да получите реална сериозно за използването на Bitcoin анонимно целия интернет Предлагам четене Пълно ръководство за използване на Bitcoin анонимно. Това ръководство детайли съвременни методи и техники за поддържане на личната ви информация в мрежата. Въпреки това, ако сте просто иска да купи няколко монети, без да бъдат проследени просто използвайте кеш - това ще реши голяма част от проблемите.

Ако сте имали опит с купуването Bitcoins анонимно бих се радвал да го чуя в секцията за коментари по-долу. За допълнителни ресурси можете да посетите този сайт.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Value Част 2: Има ли пари дори нужда от използване на стойност?

Post Bitcoin

Bitcoin през 2014 г.: The Ups и Downs на една година

Post Bitcoin

Bitcoins срещу Bit монети и Bitcoin срещу битови монети

Post Bitcoin

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Блокстрийм, уютни игри, регламентиране на Bitcoin и съдебни дела във Флорида

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 21-27 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin официално правен в Калифорния! Джери Браун подписаха AB129!

Post Bitcoin

Аржентинската централна банка се страхува от Bitcoin

Post Bitcoin

Сложният Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni и TOR

Post Bitcoin

Bitcoin милионер: топ 5 милионери Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 Напредванията придават децентрализация на реалността

Post Bitcoin

Bit-thereum - Потенциалът на Bitcoin, Ethereum и Orisi, част първа