5 начина да купите Bitcoin с Paypal - Scams и Legit начини | Bulgarian.lamareschale.org

5 начина да купите Bitcoin с Paypal - Scams и Legit начини

5 начина да купите Bitcoin с Paypal - Scams и Legit начини

Няма никаква новина на факта, че Paypal е отричането на хората възможността да купуват Bitcoins с техните услуги. Написано е силно и ясно в TOSthat Paypal е те не включват дигитални стоки и това води до въпроса за сумата. Затова всеки, който се опитва да продаде Bitcoin с Paypal вероятно ще бъде спряна от Paypal.

Като каза, че все още има няколко опции, за да бъдат в състояние да закупи Bitcoins чрез използване на сметка Paypal. Повечето от тях са далеч от съвършенство, но ако трябва да придобие малко количество и това е нещо, което едно време може да искате да ги разгледа.

Вариант 1 - Купи Bitcoins с Paypal чрез Virwox

Това е може би най-старият и най-изпробвал системата в книгата. Ние сме писали за този methodmany пъти и изглежда, че работи доста добре. Основните минусите на закупуване чрез Virwoxis, че таксите са изключително високи (може да са в размер на около% 15), а понякога просто не получи одобрение. Предимствата са, че това е изпитан, което означава ниско възможност измама.

Вариант 2 - Купи Bitcoins с Paypal чрез Местните Bitcoins

Местна Bitcoins е пазар на купувачите и продавачите на Bitcoin. Използването им интерфейс може да имате възможност да се намери някой, който продава Bitcoins чрез Paypal. На минусите на този метод е, че не знам кой си имаш работа и повечето от продавача там предлагат сенчести инструкции, за да не ни хванат от Paypal. Предимствата са, че можете да си Bitcoin обикновено по-бързо от Virwox и таксите са много по-ниски. За пълните подробности прочетете нашите урок.

Вариант 3 - Купи Bitcoins с Paypal чрез Bitcoin Insanity

Може да сте чували за Bitcoin лудост. Те твърдят, че да ви продаде Bitcoin с Paypal с премия. Въпреки това, след като сте направили проучване онлайн аз не можах да намеря онлайн дейност на фирма след октомври 2014 г. Не съм тествани метода себе си, но от общите погледи на него по Bitcointalk компанията започна добре и след това просто поясни изчезна. Facebookand Twitterprofile не са били актуализирани в почти година, както добре. Заключение - Бих стоят настрана за сега...

Вариант 4 - Купи Bitcoins с Paypal чрез Brawker

Brawker има различен подход към цялата сторниране на плащането проблема. Вместо да ви позволява да купуват Bitcoins с Paypal директно, той ви съвпада с някой, който иска да си купи нещо онлайн. Купувате елемента за тях с Paypal и те ви изпрати Bitcoins в замяна. Целият процес изглежда доста сложно за мен, както е показано в този кратък видеоклип.

Вариант 5 - Купи Bitcoin CFD през Plus500or Avatrade

Ако се интересувате само от закупуване на Bitcoins, за да се спекулира с цената и реализирането на печалба може просто да си купите Bitcoin ДЗР чрез Avatrade или Plus500. Аз съм писал преди около Bitcoin CFDsand По същество това означава, че се опитвате да се предскаже бъдещето цена Bitcoin е. Това няма да можете да получите актуални Bitcoins, но тъй като не сте в действителност закупуване Bitcoins можете да използвате Paypal за този метод. Не забравяйте, че при търговия с ДЗР си капитал е в риск и това е най-вече подходящ за опитни търговци.

Все още няма лесен начин да си купите Bitcoins с Paypal през 2015 г.

За да обобщим нещата, въпреки че почти 2 години са поставили, тъй като аз съм написал първия си урок по този въпрос все още няма лесен начин да се направи това. Paypal е показал много голям интерес в Bitcoin и дори някои partnershipsbut простото решение на този проблем е все още предстои да се види. Като каза, че въпросът за закупуване на Bitcoins с кредитна cardhas подобри значително, но за това в следващия ни пост.

Свързани новини


Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin Част 1: Методология

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 14-20 септември 2014 г

Post Bitcoin

Bitcoin Цена: Когато новините са и не са важни

Post Bitcoin

5 Златни правила, които да следват при закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Обменен курс и диаграма за предсказване на трудности

Post Bitcoin

Дефлация Част 2: Дали цената на дефлацията на Bitcoin е добра или лоша?

Post Bitcoin

5 предизвикателства, които в момента са изправени пред Bitcoin (според Майк Хърн)

Post Bitcoin

Дневният доклад на Bitcoin: Бразилия казва, че е твърде рано за регламентиране на Bitcoin, Чарли Шрем, осъден на 2 години в затвора

Post Bitcoin

Бъдещето на Bitcoin е ярко: цената и еволюцията

Post Bitcoin

Фарът на Майк Хърн би могъл да подобри значително Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin банкиране: опасностите от фракции Резервно банкиране

Post Bitcoin

Биткойн фондация Избор на борда: Джим Харпър, Оливие Янсенс, или има ли дори значение?