Как да продадем неща за Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Как да продадем неща за Bitcoin

Как да продадем неща за Bitcoin

Имам някои лични вещи, които искате да се отървете от? Искате ли да направите някои бързи bitcoins? След като сте намерили правилното ръководство, за да прави точно това, партньор!

Как работи?

Продажба на нещата си онлайн за bitcoins е точно като продават нещата си за пари в брой / Paypal / и др. На Craigslist или Ebay. Можете да публикувате реклама в уебсайт, описващ позицията (ите), която се опитвате да се продава, а потенциалните купувачи се свързват с вас или пускат оферти.

Ако артикулите, които се продават са за сваляне или достатъчно малки, за да бъдат транспортирани, никога не трябва да разкрие самоличността си, или да отговаря на купувача лично. Ако продавате по-голям елемент (автомобили, недвижими имоти и т.н.), най-вероятно ще трябва да си уговорите среща, за да се отговори на купувача и финализиране на сделката.

Кой отива на първо място?

В случай, че купувачът изпраща bitcoins първо? Или трябва да продавачът достави стоката на първо място? Като продавач, можете да направите свои собствени условия за продажбата. Можете да изискват, че купувачът изпраща bitcoins на първо място. Въпреки това, аз не бих препоръчал този начин, освен ако имате установена репутация като честен продавач. Ако сте неизвестен продавач, вие няма да получите всички заинтересовани купувачи. Bitcoin сделки са необратими, така че няма никаква защита на купувача, срещу продавачите, които не доставят стоките.

Изграждането на вашия репутация като Bitcoin Продавач

За да помогне за изграждането на репутацията си, придържайте се към реклама на уеб сайтове, които имат вграден в система за обратна връзка. Направете няколко сделки с вече установени купувачи. Може да направите няколко първоначални продажби, където ви предлагаме да ги изпратите на първо място, и да позволи на купувачите, за да изпратите bitcoins, след като сте получили елементите. Ако ще да превозва стоките си на първо място, това е най-добре да се изиска от купувача е запазена марка за да се намали шансовете си за загубата. Винаги има шанс, че купувачът може никога да не изпраща bitcoins след получаване на стоката.

Използвайте Escrow

Най-добрата политика за нови продавачи и купувачи е да се използва 3-та страна ескроу услуга. Тя може да струва малък процент такса, но тя го предпазва купувачи и продавачи от измамници, защото с добра репутация и безразличен трета страна дръжки средствата и решава спорове. Повечето купувачи и продавачи настояват за използване на ескроу услуга за сделки с нови лица. Тя работи по следния начин:

  Депозитите на купувача размерът на bitcoins за елемента с реномиран 3-та страна ескроу услуга. Това доказва, че имат средствата, за да направите покупка.

  Услугата ескроу уведоми продавача, че bitcoins са били депозирани в пълен размер. В този момент услугата ескроу обикновено отнема им такса (която може да бъде платена от продавача на купувача, или да се раздели поравно от двете).

  Корабите на продавача или ръцете над елементите на купувача.

  След като купувачът получава елементите и да ги проверява, те се свържете с услугата ескроу да освободи bitcoins на продавача.

  Услугата ескроу изпраща bitcoins на продавача. Съставено сделка.

Ако има някакви спорове (т.е. Купувачът твърди, стоките, които получава, са повредени, не както е описано, или дори не пристигна), тя е до услугата ескроу за разрешаването му. Като продавач, трябва да сте всеки опит да се документира и да се докаже, че артикулите, които продавате, са предоставени като първоначално е описано. Няколко примера:

 • Снимка или видео на стоките и тяхното състояние преди доставката, или да ги предадете.
 • Снимка или видео себе си опаковката на стоките за доставка на поща.
 • Вземете номер за проследяване на пакета, или подпис при доставката, или разписка за доказване на доставка.

Вземете погледнете някои препоръчва ескроу услуги- всеки един от тях има добра репутация и като цяло се ползва с доверието на обществото Bitcoin.

Къде да продавате неща онлайн

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin ATM и как да използвате Bitcoin ATM машини

Post Bitcoin

Bitstamp Депозити в задържане: НЕ депозирайте Bitcoin точно сега

Post Bitcoin

Alibaba IPO отговаря за Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Подкрепа за Segwit2x, Споразумението в Ню Йорк и предстоящото Bitcoin Fork Explained

Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-базиран, децентрализиран, анонимен пазар

Post Bitcoin

Фонд на монетата пожар на Bitcoin стартер!

Post Bitcoin

Първа ATM на Bitcoin в Тел Авив, Израел Инсталирана от BITBOX

Post Bitcoin

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs и Robocoin: Глупости в Bitcoin Business

Post Bitcoin

Първи банки ATM на САЩ, инсталирани в Бостън, Масачузетс и Остин, Тексас

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Данните за LocalBitcoins са нарушени, но Bitcoins и потребителски данни са безопасни!