Как да купите Bitcoins от борса | Bulgarian.lamareschale.org

Как да купите Bitcoins от борса

Как да купите Bitcoins от борса

Bitcoin exchangesand outletscan да бъде много удобен начин за закупуване на bitcoins. Тези сайтове са онлайн услуги, които приемат депозити на националната валута и да ви позволи да закупи bitcoins, докато се зарежда процент такса за всяка покупка или търговията. Недостатъкът е, че някои ще изисква от вас да докажете самоличността си и да платите с банкова сметка или банков превод.

Стъпки за покупка Bitcoins на борсата или по Outlet

За да купите bitcoins на повечето борси и пазари, ще трябва имейл, банкова сметка, някаква сума на националната валута в тази банкова сметка (за да направите покупка, разбира се). Някои борси, могат да изискват да се представи един адрес и сканиран със снимка. В момента Virwoxexchange не изисква потвърждение за самоличност или по банкова сметка, и можете да използвате Paypal или кредитна карта, за да (косвено) закупуване bitcoins. Но в повечето случаи, ще трябва да се следват стъпките, подобни на тези по-долу, за да купите bitcoins с онлайн услуги.

  Регистрирайте се, за сметка на уебсайтове за обслужване (виж списъка по-долу). Ще трябва да предостави своя имейл адрес и евентуално държавата си на пребиваване за тази стъпка. Забележка: не може да бъде в състояние да се регистрирате или търговска ако услугата не работи в подкрепа или вашата страна.

  Осигуряване на лична информация, така че вашата самоличност може да бъде проверена. Повечето страни прилагат на пари правила срещу изпирането (наречени AML / KYC в САЩ), които се нуждаят от услуги, за да потвърдим самоличността на клиентите си, преди те да могат да правят бизнес. Необходимата информация обикновено е вашият адрес, сканиране на самоличност със снимка, а вероятно и националния си идентификационен номер.

  Изчакайте самоличността си, за да бъде проверен от услугата. Услугата трябва да провери дали самоличност със снимка, не е фалшив, и че вашето име не е в списъка на терористите и санкционирани лица. Те също могат да се опитат да потвърдите адреса си. В зависимост от държавата и услугата, процесът може да отнеме от няколко часа до няколко седмици.

  Депозитна национална валута с услугата. Наличните методи на депозит ще зависят от услугата и страната. Те варират от банковата сметка парични депозити, банков превод, ACH банков път, депозит SEPA, или да проверите по пощата. Уебсайтът на услугата следва да има подробни инструкции за това как да се направи депозит или се свържете банковата си сметка, за да им обслужване.

  Поставете поръчка за покупка на уебсайта на службата за сумата от bitcoins искате и цена, която сте готови да платите за Bitcoin (известен още като лимитирана поръчка). Или можете да направите поръчка за покупка на определено количество bitcoins на най-ниска цена на разположение (известен още като пазарна поръчка). И в двата случая, след като съществува цел (и) съвпадение продажба от заповедна книга на услугата, на търговията, ще бъдат автоматично изпълнени, а националната валута ще бъде приспадната от сметката си, и bitcoins ще бъдат кредитирани в профила си. Освен това, услугата ще таксува малък процент такса въз основа на стойността на сделката.

  Изтеглете си новопридобитите bitcoins към собствения си портфейл Bitcoin.

Разликата между Bitcoin Exchange и Bitcoin Outlet

Докато обмен и контакти могат да се появят, за да направи същото нещо, начина, по който те извършват сделки за своите клиенти е различно. Борси ще се улесни търговията между купувачи и продавачи, които правят поръчки с услугата. Ако цената, за купувач се срещна цена поръчка на продавача, обмена търгува на средствата между двата народа.

Един изход, от друга страна, продава bitcoins директно на клиентите от собствените си резерви, които те самите закупени. Ако контакт не разполага с достатъчно резерви Bitcoin на ръка за заповед, те могат да купуват и продават bitcoins от името на своите клиенти, с помощта на обмен (което може да отнеме допълнително време). Outlets обикновено по-високи такси, отколкото борси, но имат по-опростен процес за поръчки. Борси имат по-разширени опции за поръчка, но могат да бъдат закупени bitcoins са ограничени до нареждания продават други хора са пуснати.

Вижте списъка belowfor реномирани обмен Bitcoin и търговски обекти.

TL; д-р; Bitcoin обмен съвпадат хора, които искат да купуват и продават bitcoins и изпълнение на сделките от тяхно име. Bitcoin обекти продават bitcoins директно до вас.

Предимства

 • По-удобно, отколкото да се срещаш с търговията с лице, лице в лице.
 • Обменът с висок обем на поръчките обикновено имат най-добрите цени.

Недостатъци

 • Трябва да се доверите на услугата не да крадат парите си и да бъда разтворител.
 • Закупуването от дадена услуга, не е анонимен. Вашата идентичност може да бъде свързана с bitcoins, които купувате, ако записите на службата се някога изтекли или с призовка от правителствена организация. Освен това, ще има писмена следа от тегления и депозити, свързани с банковата си сметка.
 • Борси и пазари да начисляват такси за сделки, и може също да начисляват такси за депозиране и теглене. Вашата банка може да начислява допълнителни такси за прехвърляне на пари към и от услугата (т.е. Такси за парични преводи).
 • Първи национална валута към и от борсата или изхода, понякога може да отнеме много време, ако услугата се изпитва голям обем депозити и тегления. Това е нормално, поради дневни лимити, че банките проведе на общия размер на националните валутни сделки, че услугата е позволено да се изпълни.

Някакъв съвет

 • Да не се държи голямо количество национална валута или bitcoins депозирани на борсата или по outlet.There винаги има риск, че услугата може изведнъж да се изключи, и средствата си, вече няма да имате на разположение (виж MtGox разгром). Освен ако не сте търговец на ден или се опитват да се възползват от възможностите за арбитраж, само депозира необходимата сума, а след това се оттегли вашите bitcoins след търговията или покупка е завършена.
 • Само правят бизнес с голям обмен или outlet.Avoid услуги, които не се изброят тяхното физическо местоположение или се експлоатират от анонимни лица.

Основни Bitcoin борси и Outlets

Услугите по-долу са някои от най-голямо доверие, когато става въпрос за търговия с Bitcoin.

Къде да намерим Други Bitcoin борси

Горното не е изчерпателен списък на всички борси Bitcoin - очаквайте повече ще бъдат публикувани както аз ги прегледате. Ако вашата страна не е налице някое от горните борси, посетете сайтовете на Bitcoin Pageand Bitcoin Chartsfor списък на почти всички активни борси Bitcoin.

 

Bitcoin видео интензивен курс

Знайте, повече от 99% от населението около Bitcoin. Един приятел на ден в продължение на 7 дни, къси и образователни (гарантирано). 

Свързани новини


Post Bitcoin

Рекламирайте, че вашият бизнес приема Bitcoin

Post Bitcoin

Ползите от инвестирането в Bitcoin и как да инвестирате в Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin стартиране? Чат Чат Часовете идват скоро

Post Bitcoin

Преглед на CoinMX - тя е надеждна борсова борса?

Post Bitcoin

Продавайте Bitcoins за PayPal - Конвертирайте Bitcoins си в USD в профила си в PayPal

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Post Bitcoin

Bitcoin Margin опции за търговия за начинаещи

Post Bitcoin

Анализ на цените в Bitcoin: Продължаващото действие продължава

Post Bitcoin

Bitstamp Депозити в задържане: НЕ депозирайте Bitcoin точно сега

Post Bitcoin

Най-големите финансови блогъри разкриват позициите си в бизнеса и криптокорумите - Market Watch

Post Bitcoin

Европейската комисия да се придържа към регламента за борба с корупцията

Post Bitcoin

Пробивът на Bitcoin захранва невъзможните бъдещи платформи, част 1