Биткойн обясни в 3:30 минути | Bulgarian.lamareschale.org

Биткойн обясни в 3:30 минути

Биткойн обясни в 3:30 минути

Какво е Bitcoin

Една децентрализирана електронна валута

Децентрализирано

# 8211; Bitcoins не се контролират от всяка банка или governmenet. Налице е обективна "System", която никой не може да фалшифицира. Алгоритъм, който определя правилата за това как и кога се генерират Bitcoins.

Електронен

# 8211; Bitcoins не са физически, можете да ги прехвърлите между един от друг само от интернет с помощта на мрежа от компютри и криптирани протоколи.

Валута

# 8211; Bitcoins имат обменен курс като всеки друг currecny. Посочената цена е за determained от пазара. Когато повече хора използват Bitcoin да купуват неща на Bitcoin се издига.

Защо ви е нужен Bitcoin

Също като в старите дни, където хората използват, за да търгувате стоки. Bitcoin е трябвало да бъде международен монета, която никой не може да се манипулира и това е стойност се определя от хората, а не правителства.

Кой създаде Bitcoin и който го използва

В момента има много Bitcoin борси, където можете да купуват и продават Bitcoins, а също и някои онлайн и офлайн магазини, които приемат Bitcoin.

Кога е създадена Bitcoin

Bitcoin е създаден през 2008 г. От Satoshi Nakamoto (псевдоним) и никой не знае кой е той всъщност. През април 2013 г. Bitcoin дойде на обществената осведоменост за своя курс скочиха до $ 250 (и plumeted до $ 70, малко след).

Как са създадени Bitcoins

Под "добив", която е процес на отдаване под наем на компютър решаване на сложни математически probelms. След като проблемът е решен, собственикът на този компютър получава възнаградени в Bitcoins. Тя се нарича още минна becuase има ограничен Валежи от Bitcoins, че някога може да бъде създаден.

Къде можете да получите / магазин Bitcoins

За да получите Bitcoins имате нужда от цифров портфейл, който е в основата на софтуер, който съхранява вашите Bitcoins на вашия компютър. Можете да си купите Bitcoins в онлайн обмен или да има някой да ги прехвърлите към вас.

Как Bitcoin Работи Зад кулисите

Bitcoin портфейли за начинаещи

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin Price все още търси нов етаж след доклада на ЕБО

Post Bitcoin

Какво представлява 51% атака - опростен инструктор за Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin прие: eBay да интегрира Bitcoin с Paypal!

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin за баби

Post Bitcoin

Bitcoin News днес - най-горещите BTC Round Up!

Post Bitcoin

BetChain се превръща в първото казино Bitcoin, което предлага безплатни завъртания в последните безплатни завъртания в петък

Post Bitcoin

AsiaCoin преходи до доказателство за залог

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: принадлежността към фондацията на Bitcoin в Румъния, доминиканското население, получаващо бисквити и др

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin положителни, но рискови за правителствата

Post Bitcoin

За Bitcoin Faucets