Пътят на един Bitcoin от изпрати до получаване | Bulgarian.lamareschale.org

Пътят на един Bitcoin от изпрати до получаване

Пътят на един Bitcoin от изпрати до получаване

В това видео искам да връзвам всичко и да обясни как един Bitcoin пътува от момента, в който се изпраща, докато своя получател, която получава. Ако не сте гледали предишните уроци Аз препоръчвам като се започне от там, тъй като това видео може да използва някакъв непознат терминология.

Да започнем с това, нека да поговорим за Bitcoin възли. Възли са само компютри, които са свързани с Интернет и притежават пълно копие на Blockchain. Ако имате портфейл Bitcoin на компютъра си, вие вероятно сте един възел себе си.

Сега нека да кажа, че искам да ви изпратя един Bitcoin. Вляза в моя портфейл Bitcoin, въведете вашия публичен адрес като получател и натиснете "изпрати".

След като натиснете бутона "изпрати", портфейла си ще използвам моя частен ключ и сделка съобщение да се създаде уникален цифров подпис за тази транзакция. Портфейлът След това ще започне група този подпис заедно с моето послание сделка в на даден файл. Този файл ще бъде споделен с възли по мрежата, която ще провери валидността му се използват само моя публичен ключ. Ако нещо не се връзва, те ще го отхвърли и да спре да го споделят.

В този момент вие ще видите на сделката върху портфейла си като "непотвърдена". Въпреки че сделката е валидна, то се смята за непотвърдена или "неподреден", тъй като това е просто витае в мрежата.

Миньорите ще се съберат тази плаваща файл сделка заедно с други непотвърдени файлове като него, и ще трябва да ги подредите по някакъв начин. Това е важно, за да се предотврати дублиране на разходите, както е обяснено в предишните видеоклипове.

Първо миньорите ще групови сделки заедно в това, което е познават като блок. След това те ще се опитат да получите най-новия блок в Blockchain. Миньорите ще използват своите супер мощни компютри за решаване на математическа задача; първият миньор, за да успее в този блок ще получите си в Blockchain и да получи награда. В този момент на сделката ще има едно потвърждение.

Така блокове са подредени един след друг да диктува точния ред на сделката - оттам и името Blockchain.

С течение на времето други блокове ще бъдат построени над блока с нашата сделка. Колкото повече блокове, построени толкова повече потвърждения, които ще видите, и рискът от мен успех в двойна разходи тази Bitcoin ще намали.

Поздравления... Сега са Bitcoin сертифицирани.

Свързани новини


Post Bitcoin

Спечелете USB миньор 100% безплатно - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin от дома!

Post Bitcoin

Xapos Disappointing Bitcoin Дебитна карта Rollout

Post Bitcoin

Удивителното покачване на Bitcoin в крайна сметка ще завърши със сълзи - South China Morning Post

Post Bitcoin

Bitcoin Обменен курс и диаграма за предсказване на трудности

Post Bitcoin

2018 Прогнози: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Дъщерята на Bitcoin се придвижва по-близо - Мътният глупак

Post Bitcoin

BetChain се превръща в водещото казино Bitcoin в многоезична поддръжка

Post Bitcoin

Bitcoin преподава на либералистите всичко, което не знаят за икономиката - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin не може да бъде регулиран като интернет

Post Bitcoin

Coinbase: Текущият лидер в директното закупуване на Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin журналисти: Етиката за притежаване на Bitcoin

Post Bitcoin

22 април 2015 г