Bitcoin обяснени такси - Има ли Bitcoin Transaction всъщност безплатно? | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin обяснени такси - Има ли Bitcoin Transaction всъщност безплатно?

Bitcoin обяснени такси - Има ли Bitcoin Transaction всъщност безплатно?

Този видеоклип съдържа съвременни концепции, които са обяснени в предишните видеоклипове. Ако не сте запознати с Bitcoin е най-добре, за да гледате на предишния tutorialsbefore гледане на този.

Един от най-големите предимства на Bitcoin е, че можете да се предполага, че изпращат пари между всеки две точки на земята безплатно. Но ако сте изпратили Bitcoins веднъж или два пъти, преди да вероятно сте забелязали, че има такси фактологични сделки - така че какво става тук по-точно?

Преди да обясня как се изчисляват таксите, искам да обясня какво Bitcoin такси са. Когато миньори поръчат сделки в blocksinside на Blockchain те се плаща два пъти - Първото плащане е от това, което бих нарекъл "системата" - която им предоставя изобилие за постигане на успех в тяхното влизане в блок на сделките. Второто плащане е такси на потребителите, свързани с операциите, които имам, включени в този блок.

Но вие не винаги трябва да плащат тези такси, има някои правила, които диктуват дали и кога трябва да ги плати. Разбира се можете да изберете да пренебрегне правилата, а не да прикачите такса за плащането си, но след това е възможно, че вашата транзакция ще отнеме много време, за да бъдат обработени.

Правило # 1 - По-малки количества плащат такса

Ако броят на Bitcoins което изпращате, е по-малък от 0.01 Bitcoins ще се наложи да плащат такса на миньорите. Тази такса се изисква, за да се попречи на потребителите спам в мрежата с микро сделки.

Дори ако целият сделката е повече от 0.01 Bitcoins но промяната, която се върна от yourinputsis повече от 0.01Bitcoins ще трябва да плащат такса.

Ето кратък пример:

Да речем, че искате да си купите часовник за 1.999 Bitcoins. Можете да използвате консумация 2 Bitcoins и да получат обратно вложените 0,001 Bitcoins като промяна. Тъй като промяната е такава малка сума, която ще изисква да плащат такса за допълнителна миньорска за това, както добре.

Правило # 2 - стари монети имат по-малко такси

Ако на входа, на които пращате в сделка са по-стари, то тогава има по-голям шанс, че няма да се изисква такса. Стари монети означава монети, които не са били преместени от дълго време.

Правило # 3 - По-малки сделки трябва да бъдат по-малко такси

Всяка сделка е направен от входа. Колкото по-малко входове, използвани за съставяне на транзакция, ще се изисква колкото по-малко такси. Така че, ако сте изпращане на 1 Bitcoin и използват 4 входа от 0,25 Bitcoins е по-вероятно, че това ще изисква такса след това, ако ви се налага да изпрати само един вход на 1 Bitcoin.

Имайте предвид, че повечето пъти, че няма да имат толкова много контрол върху това дали си сделка изисква такси или не. Вашият Bitcoin обикновено walletwill направи оптимизация на входа за вас, така че ще се избегне такси, когато е възможно. Днешната такса миньор е 0.0001 Bitcoin, която е около $ 0,06 и е може би си струва да се обръща, за да си сделка обработват бързо.

Информацията в тази публикация е изграден с помощта на знанията на AlefBit (иврит уебсайт) и BitcoinFees- двата невероятни източници за Bitcoin информация.

Свързани новини


Post Bitcoin

Най-добрият минни хардуер за етереум (2018 г. актуализиран)

Post Bitcoin

Bitcoin преподава на либералистите всичко, което не знаят за икономиката - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Mining е печеливш през 2018 г.?

Post Bitcoin

График за портфолио на Bitcoin за хартия - Създаване на Вашия Wallet онлайн

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Топ 10 нации, които обичат БТК

Post Bitcoin

Bitcoin графики - какви са те, как да използвате класациите на БТК

Post Bitcoin

Дефлация Част 1: Дефлационната природа на Bitcoin цена

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: принадлежността към фондацията на Bitcoin в Румъния, доминиканското население, получаващо бисквити и др

Post Bitcoin

Как Bitcoin може да ускори или ограничи инфлацията на Fiat

Post Bitcoin

Биткойн фондация Избор на борда: Джим Харпър, Оливие Янсенс, или има ли дори значение?

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

Bitcoin IRA преглед - Tax Free Crypto?