Възходът и възхода на Bitcoin, издадени в световен мащаб, но се нуждаят от обикновени зрители | Bulgarian.lamareschale.org

Възходът и възхода на Bitcoin, издадени в световен мащаб, но се нуждаят от обикновени зрители

Възходът и възхода на Bitcoin, издадени в световен мащаб, но се нуждаят от обикновени зрители

Възход и Изгревът на Bitcoin е документален филм, който първоначално е бил започнал от Никълъс и Даниел Mross.

Даниел, един от авторите, е централният фокус на филма, и е ко-продуцент, а Николас също е писател, режисьор и продуцент. Той открил Bitcoin през 2011 г., и голяма част от участието си в общността е документирано по време на филма.

Николас създава продуцентската компания, "честна Acres Films" за производство на този филм, заедно с DARONIMAX Media. Той също така насочени, наред с Браян Хартман, филмът 2013 г., Ридъл, с участието на Вал Килмър и Елизабет Harnois. Riddlewas също продуциран от Брайън Хартман, както и споменатите по-горе DARONIMAX медии.

Възход и Изгревът на Bitcoin започва снимките в началото на 2012 г. И е силно подкрепена от общността, с малко количество критика. Войната на проекта обявен на Bitcointalkin март 2013 г., и на ремаркето беше публикуван на Redditin май на 2013 година.

Както вече споменахме, Възход и Изгревът на Bitcoinfocuses на пътуване Даниел Mross чрез света на Bitcoin, като се започне малко след неговото въвеждане на валутата през 2011 г. По време на филма, различни важни имена в общността Bitcoin изяви и да обсъдят ползите от валута, както и проекти, по които работят.

Без да се развалят твърде много, някои от хората, които са включени в документалния филм са Чарли Shrem, Гавин Андресен Vitalik Buterin, Ерик Ворхийс, Марк Karpeles, Роджър Ver, Камерън и Тайлър Уинкълвос, и доста други разпознаваеми фигури. Очаквайте по-подробен преглед веднъж минава известно време, за да се даде повече от нашите потребители шанс да го гледате за себе си.

Как ще се отрази Възход и Изгревът на BitcoinHave на широката общественост?

Въпреки че е невъзможно да се предскаже колко успешен този проект ще бъде извън на документалния филм, той се надява, че това най-малко ще достигне тези, които са любопитни за Bitcoin, но не разбирам валутата. Вече има доклади, най-вече от страна на потребители, които са успели да получат копие предварително освобождаване, на приятелите и семейството си, че не може да се възползва Bitcoin преди гледането на филма, но сега имат солидни познания на идеята, както и защо е важно.

Разбира се, от гледна точка на бъдещото Bitcoin е или цената Bitcoin, филмът може да има малко влияние, или тя може да отвори шлюзовете.

Ако го хваща в мейнстрийма, можехме да видим огромен приток на нови потребители, които са вдъхновени от новия си разбиране за cryptocurrency. Тя може да даде на Bitcoin общност от стимула, че е необходимо да се дължи на ставката по Bitcoin приемане изпреварвайки приемане на потребителите.

Тогава пак, ако малко хора извън общността Bitcoin решат да гледате филма, или дори да знам дали това е съществуване, а след това ще бъде направено много малко по отношение на насърчаването на цифровата валута. По мое мнение, това би било доста полезно, ако маркетингов екип на филма може да получи ремаркето е показано на национални телевизионни станции, или важни интернет сайтове. Все пак, това може да е извън бюджета на новоизлюпен филм дружеството без помощта на богат донор / поддръжник или включване в наскоро започна projectthat се стреми да донесе информативни Bitcoin реклами за масовия потребител.

И така, какво ще бъде въздействието върху Bitcoin бъде? Само времето ще покаже. Без значение какво ще се случи, този документален филм е трябва да се види за всички Bitcoin ентусиасти.

Свързани новини


Post Bitcoin

Отговор на професор Bitcorn: Залагам 1 Bitcoin, че си грешен

Post Bitcoin

Bitcoin Mining през 2015: ASICs, Облак, минно дело и трудност

Post Bitcoin

Цената на Bitcoin нараства с 30%: какво се е случило през последните две седмици?

Post Bitcoin

Bitcoin не може да бъде регулиран като интернет

Post Bitcoin

Как да създадете 99,9% сигурна портфейл на Bitcoin Paper

Post Bitcoin

Купувачите на Bitcoin трябва да са готови да загубят всичките си пари, предупреждава британският регулатор - CNBC

Post Bitcoin

Опитвате се да купите Bitcoin с Paypal? Ето как в 2 минути

Post Bitcoin

Данните за LocalBitcoins са нарушени, но Bitcoins и потребителски данни са безопасни!

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin за баби

Post Bitcoin

Bitcoin Margin опции за търговия за начинаещи

Post Bitcoin

BTCRobot - Автоматизирано Bitcoin Trading софтуер Bot преглед

Post Bitcoin

Bitcoin Цена: Когато новините са и не са важни