Как да използвате PayPal за закупуване и конвертиране на Bitcoin: Опростено ръководство | Bulgarian.lamareschale.org

Как да използвате PayPal за закупуване и конвертиране на Bitcoin: Опростено ръководство

Как да използвате PayPal за закупуване и конвертиране на Bitcoin: Опростено ръководство

Днес, дори и с увеличаване на основните знания и приемане на Bitcoin, за да купуват или да конвертирате цифровата валута в USD може да се окаже доста труден процес и за начинаещи; и смея да твърдя, че за някои от междинните потребителите понякога може да се превърне в наистина бавно и времето процес губите, ако не направят правилния избор.

load...

Говорейки за избор, има цял набор от променливи, които можете да помислите, докато търсят за обмен, който ви подхожда най-много, като: такси, търговски двойки, популярност, възможности за плащане, както и минималната и максималната структура изплащане. Но за сега, ние ще се придържаме към PayPaland обмена VirWox.

load...

PayPal е най-лесният и най-бързият процес на интернет банкиране, които можете да използвате днес, за да завършите сигурно вашите покупки в рамките на интернет, докато се изпращат и получават пари от банковата си сметка.

Дори и днес, повечето от общността все още вярва, че с помощта на PayPal за да купуват / конвертирате Bitcoin е почти невъзможно, но ние ще ви покажем един прост процес, който ще ви даде достъп до Bitcoin и обратното просто с помощта на PayPal акаунт. Така че нека да започнем ръководството!

load...

1. Регистрирайте си сметка VirWox

VirWox в момента е единствената борса, която работи директно с PayPal, така че ще е абсолютно необходимо, за да създадете акаунт, ако нямате такъв. VirWox е един от, ако не са първите, "виртуална валута" борси в света. Кръстен VirWox инициалите - Виртуален свят Exchange е австрийска компания, специализирана в обмен на цифровата валута Second Life, Линден долари (SLLs). The Linden долар (SLL) се счита за игра валута много прилича на WoW злато.

2. Лични данни и активирането на профила

Вие ще трябва да попълните личните си данни, за да активирате успешно сметката VirWox. След като сте се регистрирали, информация за активиране на профила Ви ще бъде изпратено до вашия имейл адрес. Може да се наложи да проверите папката за спам, защото автоматично генерирани имейли понякога може да бъде маркирана като спам. В този имейл ще Ви бъде дадена парола; Тази парола ще бъде валидна за срок от 24 часа само. Препоръчително е за вас да смените паролата или профилът ви ще бъде деактивиран след този период. Моля, поставете специално внимание на въпросите на сигурността (винаги използвайте силни пароли) и активиране на Multi-Factor Authentication МВнР.

3. Създаване на VirWox Bitcoin адрес

Вие ще трябва да се създаде адрес на Bitcoin вътре обмена VirWox, за да безопасно преведем Bitcoin до борсата. На интерфейса на сайта VirWox ще намерите меню от лявата страна; щракнете върху опцията за гарантиране на влоговете. Превъртете надолу до секцията "Bitcoin" и получите своя VirWox Bitcoin адрес. След като сте създали този адрес можете да започнете процеса.

4. Move Your Bitcoin

Сега ще искате да преместите Bitcoin в профила си VirWox така че можете да ги конвертирате по-късно, за да щатски долара. Това може да стане, като отидете на Bitcoin портфейла и изпращане на някои Bitcoin към VirWox Bitcoin адрес. След 6 потвърждения ще имате Bitcoin в профила си VirWox.

5. Търговска Вашият Bitcoin


  За съжаление, все още VirWox обмен не разполага с USDBTCpair за търговия, така че ще трябва да обменят вашата монети за Linden долари (SLL) и след това по-късно можете да ги промените за щатски долари.

Това е прост процес: Отново в менюто вляво ще имате раздел с всички борса за търговия двойки; изберете BTCSLLpair и търговията си монети за Linden долари (SLLs), след като изпълни тази търговия, отидете на USDSLLpair и търговията си SLLs за щатски долари.

6. Изпрати USD за Вашата сметка в PayPal

Най-накрая, след като сте завършили този процес със сигурност ще има някакъв USD в профила си VirWox и последната стъпка ще бъде да ги изпратят на вашата PayPal сметка.

В менюто вляво ще имат възможност да се изтеглят. Кликнете върху него и ще бъдете отведени до секцията, където ще видите колко USD имате и мястото, където ще бъде в състояние да изберете метода на оттегляне, в този случай PayPal; въведете вашия имейл в PayPal и да го е направил!

Ако не разполагате с PayPal акаунт можете да се регистрирате за един точно сега. Това ръководство е насочено най-вече към хората, които имат вече своя PayPal акаунт, прикрепена към банковите си сметки и вече пропуска чрез активиране и доказателство за процес идентичност.

7. Отворете Вашата сметка в PayPal (по желание)

След като сте приключили този процес можете да отидете на вашия PayPal акаунт и се потвърди, ако ви USD вече е пристигнал!

Допълнителна информация: Можете да използвате точно същия процес за други криптографски валути, но за това ще трябва да се използва OKpayservices. Ако не съм имат OKpay сметка можете да отворите един точно сега и да проучи всички свои възможности!

(Внимание: този процес може да заема няколко разходи по сделки от обичайните решения; все пак го прави много полезен вариант за тези, които наистина искат да използват PayPal сметка намерите)

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Как да купите Bitcoin с банкова сметка. Банков превод

Post Bitcoin

Как да купите Bitcoins в Индия: Ръководство за бърз старт

Post Bitcoin

Bitcoin е жертва на дезинфлация - The New York Times

Post Bitcoin

Раковите пациенти са принудени да използват незаконни онлайн пазари, задвижвани от Bitcoin, за да купуват наркотици

Post Bitcoin

График за портфолио на Bitcoin за хартия - Създаване на Вашия Wallet онлайн

Post Bitcoin

Bitcoin кредит Bubble Част 2: Разширяване на кредитната линия на централната банка

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard вторник - Какво представлява Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Какво представлява Bitcoin? Обикновено (но задълбочено) Обяснение

Post Bitcoin

Мястото на Bitcoin в идната икономическа катастрофа

Post Bitcoin

Дъщерята на Bitcoin се придвижва по-близо - Мътният глупак

Post Bitcoin

Bitcoin Цени на възхода след бурен месец!