Защо трябва да финансираме Тъмния Портфейл | Bulgarian.lamareschale.org

Защо трябва да финансираме Тъмния Портфейл

Защо трябва да финансираме Тъмния Портфейл

Мненията, изразени в тази статия, са на автора и не отразяват непременно мнението на монети Кратко.

Екипът на UnSystem, създателите на тъмно Wallet, наскоро освободени доклад за прозрачността, за това къде отиват даренията. Това не е бюджет, но тя дава най-груба контур. Първоначален тласък по отношение на финансирането беше даден през декември на 2013 г., сега екипът смята, че са на финалната права да пусне първата пълна версия на тъмно Wallet, Тъмно Портфейл 1.0, до края на 2014 година.

Intitial Бюджетът на развитие е почти 74 БТК, обаче, развитие може да бъде скъпо. Оптималното количество е повишила с повече от една сто и тридесет bitcoins. Екипът е получил петдесет и четири процента от желаното от тях бюджет, с размер на оставащите около петдесет и девет Bitcoins.

Първоначалното финансиране Тъмно Wallet е на изчерпване

По този начин бюджетът прекарано далеч повече от осем месеца работа отидоха 25.7% към плащат на разработчиците, 13,1% за представителство или медии, 8,5% за компютърно оборудване, 38,9% на общите разходи, и 13,6% за подкрепа на семейството. Това, заедно с още тридесет bitcoins похарчени за финансиране на събитието Милано, общо за 103.7 bitcoins. Четиридесет и две от които дойдоха от финансиране тълпа, и 61.7 от които идват от личните спестявания на разработчиците.

Личните средствата са получени от средствата, спечелени работят по други проекти и печалбите тъмно пазара.

Какво би оптимален бюджет Дайте Тъмното Wallet отбор?

Парите, получени от дарения ще бъдат изразходвани за: Сървъри за 5.5 bitcoins. Сървърите струва 250 евро на месец, в продължение на осем месеца тази група се изравняват до около пет и половина Bitcoins, разработчиците да бъдат наети за шести месец за 30bitcoins. Водещият разработчик, предния край, общ разработчика, операции на системата, както и администраторите всички ще струва 7,5 bitcoins на месец, 40 bitcoins до освобождаване, заедно с още 5 bitcoins за Амир и предишна работа от друг програмист.

Това също така ще осигури бюджет дизайн за 5.2 bitcoins, развитие рана лаборатория работа пространство в продължение на 11 bitcoins, Lab инфраструктура и съоръжения за хак-лабораторията, което струва 10 bitcoins, включително ВиК, мебели, спално бельо, както и компютърна техника, за оцеляване бюджет за Амир Taaki на стойност 4.4 bitcoins и храна за целия екип, интернет, "билки" и лични нужди, включително всички медицински са добавени в тази сума.

И накрая, това ще създаде застрахователен буфер, ако са изпълнени оптимални средства, което би било допълнителни средства, заделени за извънредни ситуации и спокойствие, заедно с малка част, за да бъдат дадени на членове на семейството, които нямат друга доход. Това би се равнявало на 20 bitcoins.

Защо фонд Тъмно Wallet?

Екипът на UnSystem обещава, че официалното първото издание ще осигури множество ползи. С данък безплатно съхранение спестявания, в близост до общата анонимност, което би могло да доведе до увеличаване на стойността на Bitcoinby гледната си "черта-комплект, един продукт, без такси, с отворен код инфраструктура, без продажба на потребителски данни, авансови такси за транзакции, който се вижда blockchain сделки, както и прозрачен бюджет на отбора, наред с други точки, направи Тъмно Wallet привидно полезно проект за финансиране.

Bitcoin стартира интернет в нова див запад. Черните пазари, които са се появили на линия, а именно пътя на коприната, създадоха нов подраздел на глобалната икономика. По-рано недостъпни, незаконни, или табу продукти и услуги вече са достъпни почти мигновено. Средата знае Bitocin за улесняване на разпространението на вредни вещества и забранени материали; Въпреки това, потенциалът се простира далеч отвъд това.

Много правителства са взели свободата да нахлуе в личния живот и тормозят дисиденти, дори и в много от първа държави в света, в името на сигурността. Това нахлуване в личния живот, като в същото време почти универсално презрян, е трудно да се устои. Валута и плащания особено видяха дълга история на ограничение. Чрез използването на Bitcoin, и появата на тъмно Wallet, нов тип онлайн свобода е достигната.

Тъмно Wallet се стреми да разруши държавно регулиране на средствата, които се основават на свързването на някои bitcoins на физически лица. Сложните механизми за кодиране и CoinJoin опит да се правят фондове почти изчезва безследно. Тъмно Wallet може да възпламени черните пазари и доведе до много по-голям, по-безопасно и неизбежно повсеместно използване на услуги, подобни на Пътя на коприната. Вярно анонимност отваря изцяло нова гама от търговски възможности.

Потенциално въздействие Тъмно Wallet ще се предлага на цена Bitcoin е

Bitcoin pricehas потенциал да нарасне лавинообразно поради Тъмно Wallet. Чрез повишаване на нивото на комфорт, хората привлечени иначе недостъпни стоки, услуги или дори идеи, сега може да има достъп до тях по безопасен начин. Тъмно Wallet, чрез facilitatingtotally тайни сделки, най-вероятно ще донесе нови потребители в пазарите на darknet

И по този начин по-Bitcoin ще трябва да бъдат закупени за гориво тази нова проучване, което ще повиши цената. По-голямо внимание да се разшири използването на тъмно Wallet, и да се създаде един цикъл, който може да се повиши вечно Bitcoin цена и тяхното използване.

Международен пазар, без каквато и специален регламент, може да бъде създадена. Екстремно правна микрокосмос може да съществува във всеки в интернет компютър в света. Всички държавните граници, данъчни и legalities, биха могли да бъдат прескачани. Произволни системи право би имат театър, за да поникнат, отваряйки вратата за експериментиране с множество икономически и правни структури. Хората с единомислещи вярвания, които не могат да ги установят в националния етап, могат да се съберат в интернет и да прилагат други правни системи те желае. Лица, не може да принуди един на друг да спазват всички закони, създавайки напълно безплатно пазар. Това има потенциал да бъде най-демократичната сфера, създадена някога.

Можете да направите дарение на екипа на този адрес: 31oSGBBNrpCiENH3XMZpiP6GTC4tad4bMy

Свързани новини


Post Bitcoin

Правилата на FEC Bitcoin могат да се използват за политическо финансиране с 6-0 гласа

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Блокстрийм, уютни игри, регламентиране на Bitcoin и съдебни дела във Флорида

Post Bitcoin

Фонд на монетата пожар на Bitcoin стартер!

Post Bitcoin

Тъмната портфейл Alpha 4 Release

Post Bitcoin

Bitcoin срещу USD (долар) срещу злато: кое е по-добра инвестиция?

Post Bitcoin

Първи университет за инсталиране на Bitcoin ATM - Ванкувър, Канада Campus

Post Bitcoin

Базираната в Арнм Spar е първият холандски супермаркет, който приема Bitcoin

Post Bitcoin

5 Методи за закупуване на Bitcoin С PayPal Мигновено през 2018 г

Post Bitcoin

Bitcoin Валутен конвертор - Как да конвертирате Bitcoin в USD

Post Bitcoin

Аржентина Bitcoin Exchange Загубени банкови сметки

Post Bitcoin

Bitcoin Осиновяване: Прогресия сред топ 100 уеб сайтове

Post Bitcoin

Bitcoin е нечетлива валута - Bloomberg