Ден търговията: купуват и продават Bitcoin | Bulgarian.lamareschale.org

Ден търговията: купуват и продават Bitcoin

Ден търговията: купуват и продават Bitcoin

Bitcoin

С това е от време на време изключителна нестабилност, и ниските такси за търговия, е мечтата на всеки търговец на ден, а най-лошия кошмар, в същото време. Поради огромния наплив от начинаещи трейдъри, които се опитват да ден търговията Bitcoin, силно инвестирани лица манипулират пазара, както и множество търговски ботове бутане цената в често непредвидими посоки, тя често може да изглежда невъзможно за средния ден търговецът да знаете кога да търгувате, Въпреки това е възможно. Не мога да говоря за резултатите от всеки друг, но съм имал доста успехи, като следвате стъпките по-долу.

1. Бъдете дисциплинирани при търговия с Bitcoin.

Един от най-големите грешки, които виждам в Bitcoin търговци, начинаещи, така и за опитни, е позволявайки емоция да влияе на техните сделки. Аз съм виновен за това себе си, както и всички хора, защото моята рационална мозък ще се опита да се оправдае едно емоционално решение. Ако всички показатели сочат надолу и си остана държите монети, не си позволявайте да нерационално ги задържи, с надеждата за едно нереалистично подем. Това би било приемливо за инвеститор, но не и за един ден търговец. От време на време може да получите късмет и да научите бик капан да продава в, но по-често не. Същото важи и за обратното. Не се заби в Fiat по време на силно рали. Приемете грешките си, купуват Bitcoin, преди да са загубили твърде много, и да научат какво да търсят в бъдеще.

2. Дори и с Bitcoin, Доверете се на индикатори.

Изберете chartwith показателите, които искате, и да ги използвате. Има причина, че повечето професионални търговци използват множество показатели, а често и да създават правила, или алгоритми, базирани около тях. Графики, когато се комбинира с подходящите показатели, ще ви даде огромно предимство пред по-голямата част от пазара. Те ви позволяват да открива тенденции, да опрости решения, и логично се анализира пазара. Докато Bitcoin не може да се държи точно по същия начин, че другите пазари правят, то е достатъчно сходен да използвате много от същите инструменти като традиционен ден търговец.

3. Изберете вашия Интелигентно инструменти за анализ на Bitcoin Графики.  

Избор на случайни показатели, с произволни настройки, няма да ви кажа нищо за пазара Bitcoin, или потенциални тенденции. Още по-лошо, вие рискувате да се въведат в заблуждение, невярна информация. Ако нямате опит анализиране на диаграми, или с помощта на показатели, тогава предлагам да потеглите с няколко пълзящи средни. Аз предпочитам по EMAS (Експоненциална пълзяща средна) над СМАС (проста пълзяща средна), но в действителност се използва 2-4 на всеки. Когато започвате, един дълъг EMA, с няколко периода между 17 и 50, както и един кратък EMA, с няколко периода между 5 и 13, трябва да е достатъчно. Също така, опитайте се да се избягва използването на интервали от време, които са твърде кратък. А 5 минути интервал от време ще съдържа твърде много шум, за да бъде от полза. 15 минути е по-добре, но все пак малко по-къси за моя вкус. 30 минути или повече, обикновено ще направи открива тенденциите значително по-лесно. По-кратки интервали от време могат да бъдат полезни, за да видите потенциалните тенденции, но не трябва да се използват само за да се вземат решения за търговия.

4. Не претоварвайте себе си с информация. Твърде много индикатори могат да изкривят Вашата представа за тенденции в Bitcoin Цена. 

Тя може да се изкушат да запълни една диаграма с всякакъв вид достъпно индикатор, очаквайки да се анализират всички на пазара, но това е капан. Когато трупат все повече и повече информация, може да се губи от поглед общата картина, както и малките детайли. Твърде много анализ на единна таблица може да ви заслепи. Опитайте се да ограничите броя на показателите на една диаграма, за да сума, която не предизвиква изключителен обем елементарно. Също така, изберете показатели, които синергират един с друг, а не тези, които имат малко отношение на стила на търговия, което правите, което е ден за търговия с Bitcoin. Анализ връщане назад една година е малко вероятно да ви помогне, тъй като трябва да сте по-загрижени за днес и за дългосрочен растеж Bitcoin има много малко общо с класациите. Ако все пак искате да използвате повече показатели, аз препоръчваме да използвате множество графики. Склонен съм да се използва на няколко графики в даден момент, с различна интервали от време и показатели, така че може бързо да получат представа за различните аспекти на пазара, без да "липсва в гората за дърветата."

5. Прочетете новините. Не всички Bitcoin Свързани новини ще окаже влияние, но голямата новина воля.  

В повечето пазари, добро или лошо новини може да има огромно влияние върху цената на един склад, бъдеще, производно и т.н. Това е вярно не само за Bitcoin, както и, но често се усилва. Добра новина може да изпрати това разлетяване до нови висоти, като лоша новина може да доведе до срив в нея до ниски нива, които са част от предишна висока. Дръжте под око всички Bitcoin и обща виртуална валута, новини. Ако нещо невероятно се случи, тя може да е добра идея да си купите и задръжте. Ако новините са лоши, а след това се очаква мечките да идват в. Макар да е лоша идея да се търгува на собствените си емоции, все пак е важно да се разбере емоционален търговия на другите.

6. Бъдете готови за Ръкавиците, в Bitcoin цена, със силни тенденции.  

Тази идея се засегна в # 5. Ден за търговия Bitcoinis много забавно, и може да бъде много възнаграждаване. Въпреки това, трябва да сте готови да преминете в режим на бичия инвеститор, ако на пазара отива в друг балон стил митинг. Това обикновено се случва във време, когато нови слоеве от населението започват да се приемат Bitcoin, нов, положителен пробив в употреба или постановление на развитие се е случило, и големи инвестиции идват. В миналото тези митинги са довели в цената увеличаване с един порядък или повече. И обратното, ако новината е нищо друго, освен негативен, свързани Bitcoin фирми фалират, а населението като цяло е все по-скептични, може би е време да се продава и да се върнем назад. Никога не се опитвайте да хване попадащи нож. Тя е много по-добре да пропусна дъно, и да купуват, когато цената се стабилизира малко, отколкото да се купуват в по време на силен низходящ тренд, само да има цени потъват по-ниски и по-ниски. И в двете ситуации, полезността на графики и показатели се влоши значително. Те все още могат да бъдат използвани, но не трябва да бъде изцяло разчита.

Спазването на тези правила, заедно с малко на научните изследвания за това как функцията на различни показатели, ще ви позволи да ден търговията Bitcoin с относителна безопасност. Разбира се, нищо не е гаранция, а това е особено вярно в пазар като този. За разлика от много други инвестиции, Bitcoin има потенциал да отиде в двете крайности, от гледна точка на на стойност, много бързо. На всичко отгоре, борсите се могат да бъдат нечестни, тъй като е доказано през последните месеци. Имам вяра в сегашните лидери на валутния пазар, а има и много надеждни играчи, работещи за навлизане на пазара, но търговията на свой собствен риск. Никога ден търговията Bitcoin или ден търговията на всички, с повече, отколкото можете да си позволите да загубите.

Свързани новини


Post Bitcoin

Първият набор от банкомати ATM в Лос Анджелис тази седмица

Post Bitcoin

Как да се развиват бързо Вашите Bitcoin бонус печалби с една стъпка

Post Bitcoin

Правилен анализ на цените на Bitcoin: Въведение в оценката на щатския долар на БТК

Post Bitcoin

Bitcoin Осиновяване: Прогресия сред топ 100 уеб сайтове

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Ръководство за начинаещи

Post Bitcoin

Създател на Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth достига 700 милиона долара!

Post Bitcoin

Ефектите на Bitcoin върху система D - Сянка икономика

Post Bitcoin

Тъмната портфейл Alpha 5 Release

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др

Post Bitcoin

2 април 2015 г

Post Bitcoin

Биткойн обясни в 3:30 минути

Post Bitcoin

Bitcoin е жертва на дезинфлация - The New York Times