Bitcoin кредит Bubble част 1: Bitcoin Маржин търговия | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin кредит Bubble част 1: Bitcoin Маржин търговия

Bitcoin кредит Bubble част 1: Bitcoin Маржин търговия

Bitcoinis става все по-популярен в инвестиционния свят. Въпреки че е все още относително отстранен от мейнстрийма, инцидентното споменава за нещо нормално, бизнес новинарски програми са се увеличили в честотата през последните няколко месеца. В резултат на това икономиката Bitcoin се разраства и развива, за да се настанят за търговия и инвестиции, които започва да прилича на грубо, че на една от основните политически фондовия пазар. Блумбърг е добавил Bitcointo списъка на борсови данни, Bitcoin борси се появяват навсякъде, и Съединените щати на федералните финансови регулатори са одобрили първия Bitcoin производно.

load...

Всички тези процеси са признаци, че Bitcoin е все по-присъстващи в горните ешелони на света за търговия. Разбира се, нашата сравнително нова виртуална валута далеч не е наравно с различните държавни валути, които се търгуват на валутните пазари, но фактът, че финансовата инфраструктура около Bitcoin започва да прилича на някои от тези пазари е значително наистина. Това означава, че хората в руслото започват да си вземат бележка и Bitcoin предприемачи се стремят да направят своите предприятия по-привлекателен за тези пасивни зрители, с надеждата да ги убедят да поеме активна роля в икономиката Bitcoin.

load...

Най-бързо развиващата се от тези предприятия са различните Bitcoin борси. И бързината на еволюцията им е лесно да се разбере, защото в момента на борсите са най-лесно достъпни точки за достъп за физически лица, които искат да получат своите крак във вратата на криптирания свят и купи първите си bitcoins. Има и други методи, за да купуват bitcoins като ATMsand Местните Bitcoins, но те не са толкова достъпни, нито интуитивно като борсите. Ето защо, онлайн обмен Bitcoin са се превърнали в разсадник на дейност през последната година или две.

load...

Раждането на Bitcoin Margin Trading

Както борсите растат по популярност, така че няма желанието си да разширят тяхното пускане на пазара на по-широки демографски. В резултат на това най-популярните борси, като Coinbase, Bitfinex, БТК и Китай, както и Huobi, са пускане в действие на нови функции и услуги, които правят техните предприятия изглеждат по "легитимни". Най-популярният-и зловещо-на тези услуги е марджин търговия. Bitcoin търговия марж има потенциал да се помпа на кредитен балон Bitcoin, събитие, в което Bitcoin цената ще стане "изкуствено" изпомпва и ще се срине, след като кредитът е отрязана. Маржин търговия служи като един от двата начина това явление може да се случи; ние ще обсъдим на втори път на кредитен балон Bitcoin може да отнеме-директен кредитната експанзия от Федералния резерв, във втората част на тази кратка, от две части серия.

Какво е марджин търговия?

 

Маржин търговия, а нов в света Bitcoin, е стар инвестиционен инструмент. Когато един човек се търгува акции на фондовия пазар, той има възможност за привличане на инвестиции си чрез закупуване на акции на марджин. Какво означава това е, че инвеститорът може да заеме пари от неговата посредничество за допълване на средствата си. Така че, ако лицето е $ 100 и може да си позволи да си купи 10 акции на фондовата, той може да заеме $ 50 от неговата посредничество и купи още 5, като за обща инвестиция от 15 акции. Идеята за закупуване на акции на фондовата на марджин е, че запасите лицето, инвестиращи в ще се увеличи в стойност достатъчно, така че кредитополучателят да изплати принцип заем с лихва, докато все още прави достатъчно голяма печалба, за да се възползват повече, отколкото той щеше да ако не вземат пари назаем от брокерите.

Брокерската, когато кредитирането парите на кредитополучателя, естествено иска да се предпази от загуба на принципа от непредвидено намаляване на стойността на акциите на кредитополучателя е деблокирането. Така че, посредничество определя долна граница за цената на този запас, под който инвестициите на кредитополучателя ще се превърне в загуба, което го прави неспособен да изплати заема, той извади от брокерите. Ако цената е по-ниска долна граница, посредничество автоматично ще ликвидира инвестиции на кредитополучателя да възстанови принцип сумата по заема с него. Актът на разпродажба на активите на марж купувача да предотвратят загуби за посредничество се нарича марж повикване.

Bitcoin Margin Trading: Пропуски

Bitcoin търговия Марж работи точно както го прави редовно фондова борса. Единствената разлика е, че Bitcoin инвеститори не използват посредници, те правят онлайн сметка и търговия директно с борсата. Ето защо, за границите на купувачите не кредитополучателя от посредничество, те заемат от самата борса Bitcoin.

Въпреки това, Bitcoin маржин не работи толкова гладко и не е толкова безопасен, колкото марж търговските служби на основните борси. Причината за наличието на този риск е, че маржин е съвсем нова в икономиката Bitcoin, което от своя страна е все още в начален стадий; там просто не е имало достатъчно време за обмен за развиване на множество безопасност механизми-затова хората трябва да купуват и продават bitcoins на свой риск. Има, а след това, две основни недостатъци присъстват във всички борси Bitcoin, които в момента предлагат марджин търговия с услуги. Първият е пряк резултат от липсата на механизми за безопасност, а вторият недостатък е риск, който идва с издаването на кредити като цяло.

Bitcoin марджин търговия може да доведе до Flash-катастрофи

Първият основен недостатък, намираща се в Bitcoin маржин е фактът, че тя създава възможност за кредитен балон и последващ флаш-катастрофа. А флаш-катастрофа се случва, когато Bitcoin цената падне под долните прагове с размяна Bitcoin на активите на границата му купувачи. Ако има много искания за допълнителни обезпечения, установени на същата цена, а след това вълна от натиск за продажба ще се отприщи, след като Bitcoin цената падне под този праг. Тъй като марж разговори се извършва автоматично, цената ще безпътица в рамките на няколко секунди, след като падна под този праг марж повикване. Тези катастрофи обикновено са краткотрайни, обаче, слагайки край на почти веднага след като те започват, което се дължи на факта, че на пазара веднага реагира и започва да изкупува bitcoins в долната част на флаш-катастрофата.

Налице са две флаш-crasheson две различни Bitcoin обмен миналия месец, както е наблюдаван в рамките дни един от друг. Първият е на Bitfinex, където катастрофата изпрати кратко Bitcoin цената на $ 460s. След това, няколко дни по-късно, е имало катастрофа на БТК-е, когато цената дъно при $ 309.

По-големи, основните фондови борси, като NASDAQ, разполагат със системи за предотвратяване на този вид катастрофи. Те разпространяват маржът вика, така че те се олюля, като се избягва внезапно безпътица. Huobi, Bitfinex и БТК-е, най-големите борси, които предлагат Bitcoin търговия марж, нямат такива механизми за безопасност. Ето защо, флаш-катастрофи са почти гарантирани в някакъв момент, като се имат предвид диви колебания в цената Bitcoin.

Тези катастрофи са изключително опасни, защото те имат потенциала да хвърлят пазара в паника и управлява Bitcoin цената на земята. Тъй като стойността на валутния Fiat за Bitcoin означава покупателната способност на цифровия валутата, масивна, маржин предизвикан катастрофа би означавало бързо хиперинфлация. Bitcoins ще се дъмпингов на борсите толкова бързо, че доставката далеч ще надхвърли търсеното количество, като по този начин принуждават Bitcoin цената надолу. Тъй като цената пада, така че няма покупателна способност Bitcoin е. Такъв срив в покупателната способност може да привлече инвеститори и дори непримирим ентусиасти от икономиката Bitcoin за добро.

Bitcoin марджин търговия може да доведе борси за поемане на дейности, които приличат на Фракционен-Reserve Banking

В резултат на увеличение на Bitcoin маржин би означавало, че обмен ще бъде по предоставяне на повече пари. Очевидно е, че парите трябва да дойдат от някъде. Тъй като търговци държат сметки с Bitcoin борси, вместо да използват посредници, на борсите в действителност имат резерви на пари, както и Fiat Bitcoin. Когато борсите в заем пари на марж купувач, те са въз основа на тези резерви.

Сега, за борсите да отпусне пари с искания за купувачи, без да взема от депозитите на клиентите си, те трябва да имат резервен съотношение от над 100%. Такова съотношение е било достатъчно лесно да се поддържа до момента; както и Huobi OKCoin наскоро претърпя доказване на резерви auditsand показват, че те са имали резервни съотношения на 103% и 104%, съответно. Въпреки това, поддържане на съотношение над 100%, ще става все по-трудно, тъй като търсенето на кредитни издига Bitcoin. По този начин, борси ще имат особено силен стимул да се направи по депозитите на своите клиенти. Ако това се случи, това ще означава, че някои от депозитни притежателите няма да може да се оттегли своите средства при поискване. На практика обменът ще бъде до известна степен работи като частичните резерви банка.

Има, разбира се, не би било всяко създаване на пари става-което означава, че кредитната експанзия няма да бъде толкова сериозна, тъй като той е с традиционните банки, но борсите ще се отпускат заеми на пари по начин, който ще ги направи по несъстоятелност. Всичко това ще отнеме е за обмен да се отрече едно лице незабавно оттегляне на неговите или нейните фондове; новините ще разпространява в интернет, и няма да има масово изтегляне на борсата. Клиентите ще поискат обратно изкупуване на своите депозити, размяната не биха имали достатъчно пари, за да плати всички от тях, както и обмена ще бъдат принудени да затворят врати. Такива работи се случиха с традиционните банки по време на Голямата депресия, банките отдадени в твърде много пари и са прекратили дейност, когато техните покровители поискаха освобождаването на средствата си.

За щастие, Bitcoin борси не се контролират от всяка централна власт, като централна банка или "централен обмен", която има силата да манипулира лихвените проценти и да ги държи ниски за продължителен период от време. Поради това, пазарните сили по същество ще принудят борсите да запази лихвените си проценти на ниво, което е в съответствие с времевите предпочитания, обезсърчаване лица от участие в Bitcoin маржин на тълпи. Това обезсърчение ще направи по-лесно за борсите за поддържане на резервни съотношения, надвишаващи 100 %%, като депозитите на клиентите си по-сигурни.

load...

Свързани новини


Post Bitcoin

Трябва ли да си купя Bitcoins сега?

Post Bitcoin

Спечелете USB миньор 100% безплатно - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin от дома!

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 Напредванията придават децентрализация на реалността

Post Bitcoin

Дневен отчет на Bitcoin: Разработване на P2pool за Bitmain, за извличане на CloudManing от Арктическия цикъл на KnCMiner и още

Post Bitcoin

Монетен кратък седмичен отчет за цените на Bitcoin: 21-27 септември 2014 г

Post Bitcoin

Как да купя Bitcoin анонимно и без ID

Post Bitcoin

Творчески начини да се повиши Bitcoin за благотворителност и набиране на средства

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Възможности: Кратко ръководство

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Биткойн фондация Избор на борда: Джим Харпър, Оливие Янсенс, или има ли дори значение?

Post Bitcoin

На Биткойн и Страх

Post Bitcoin

Дневният отчет на Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit повишава $ 3 млн., Bitcoin Spending PAC и др