Трябва ли да си купя Bitcoins сега? | Bulgarian.lamareschale.org

Трябва ли да си купя Bitcoins сега?

Трябва ли да си купя Bitcoins сега?

Въпросът е до инвеститори и хора от цялата мрежа: "С Bitcoin pricesmoving нагоре и надолу, трябва да си купя Bitcoins сега?" Ами, отговорът на този въпрос е, ако имате нужда от него, за да го харчат, със сигурност. Все пак, ако ви се иска да инвестира в БТК, и биха искали да се закупят множество bitcoins с надеждата за печелене на пари от от тях, опитайте се да чакам до Bitcoinis на възможно най-ниската цена, защото тогава само ще има място да се движи нагоре. Разбира се, истинската трик е да се определи какво е "най-ниска цена" ще бъде в близко бъдеще...

Трябва Bitcoins да бъдат закупени в момента? Да, защото има рекорден брой Bitcoin transactionshappening през 2015 г. Повече от всякога хората използват Bitcoin, така че показва, че това е наистина валута започва да се вдигне по-голяма популярност, дори и ако наскоро спад в цената не изглежда да покаже това.

Използвайте Дългосрочно Цена Trend Bitcoin да решите дали да се купи БТК

Дали това е добра идея да си купя bitcoins в този момент? Е, аз мисля, че е така, и аз се купуват БТК, когато мога. Bitcoin в момента е в $ 222,19, а в рамките на последните две седмици не е имало време, когато Bitcoin е в $ 300.00 и по-горе. Така че, ако си купите знам при $ 222.19 и изчакайте, докато не достигне $ 300 и продават ли ще се прави на голям процент от парите за инвестицията Bitcoin. Така че, ако ви се иска да инвестира и мислене трябва Bitcoins да се купят сега, тогава може да бъде наред. Въпреки това, на 2 седмици е за кратък период от време. Цената на Bitcoin е намаляла значително през последната година или така, но като цяло, струва много пъти повече, отколкото е било в началото на 2013 г. Дългосрочно тенденции, както и ускоряване на приемането на Bitcoin от бизнеса, все още са много положителни.

Бъдещето на цената и търсенето на Bitcoin

Bitcoin цена е качвах, тъй като тя се гмурна надолу до 200.00 $ тази година. Това кара хората да се колебаят, когато се решава дали купувате bitcoins е идеално решение. На пазара има голямо търсене на bitcoins и bitcoins се продават през цялото време. Въпреки това, за всеки Bitcoin продадени, има някой, който да го купуват от другата страна. С нарастването на сделките, можем да видим, че това, съчетано с приемането на пазара, е в резултат на по-високо и по-високо търсене на валутата.

Решавайки да купя Bitcoins Изисква мислене на истинската стойност на Bitcoin

Google, най-голямата търсачка в света, както и един от най-foreward мислене компании, помага да се отговори на въпроса с последните си действия. Google се съюзяват с Coinbase да включи Bitcoin в Google Now, поне в известен смисъл. Също така, те са изразили интерес към Bitcoin в миналото, и известни служители на Google, както и бивши служители, се замесват с Bitcoin. Coin Кратко е задал въпроса: "Кога ще приеме Google Bitcoin?" в миналото, и не е трудно да си представим компанията предпочитат да започне да плаща Adsense издатели в Bitcoin, което ще даде Bitcoin така необходимата стабилност и място в дома на хиляди уебмастъри. Дори това да се ограничава само до рекламодатели, които са избрали да плащат с БТК, съвпадащи с интернет страници, които са избрали да приемам bitcoins, това значително ще опрости процеса, позволява с плащане и намаляване на собствените си разноски на Google.

В крайна сметка, мисля, че за разликата аспекти на закупуване на Bitcoin въпрос, и в крайна сметка се създаде отговор за себе си. Само че това може да се направи доста пари чрез инвестиране в Bitcoin, но, както при всяка инвестиция, има риск. Макар че аз мисля, че сега е идеалният момент да се купи bitcoins, никога не трябва да инвестира повече в Bitcoin, или нещо друго, отколкото можете да си позволите да загубите.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin News днес - най-горещите BTC Round Up!

Post Bitcoin

На Биткойн и Страх

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralization: Пазарът се определя

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Сбогом на фракционните резерви

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

Монетен кратък дневен отчет: Bitcoin VeriCoins, Интернет на нещата на IBM, Syscoin срещу Moolah, Bitlendingclub и Bitcon

Post Bitcoin

Анонимно ли е Bitcoin? Ето пълния отговор

Post Bitcoin

Най-добрият минни хардуер за етереум (2018 г. актуализиран)

Post Bitcoin

Накрая един лесен начин да изпратите Bitcoin във Facebook

Post Bitcoin

Процесор за плащане Bitcoin BitPay има 1 милион долара транзакции дневно!

Post Bitcoin

$ 19 млн. От BTC отиват за търг в Австралия - Bitcoin Market реагира!

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Ефектът на намерението върху етичността на собствеността на Bitcoin