Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити

Bitcoin Audit на Bitstamp показва резерви, покриващи всички депозити

На 26 май, 2014 г. Reportwas освободени от Bitstampshowing че обменът успешно преминал одит извършва от Майк Хърн на Vinumeris, който също е добре известен Bitcoindeveloper, и Ричард Muirhead на Firestartr.

Колко ли Bitcoin Bitstamp имам?

Според доклада, в момента има Bitstamp 183,497.40310794 Bitcoin съхранявани на студено. Когато общата сума съхранявани на студено е комбинирана с общо те държат в своите горещи портфейли, обмена има ~ 45 Bitcoin повече от общата сума на депозитите на всички потребителски мнения. Това е невероятна новина за обществото Bitcoin, тъй като не е имало нарастващото недоволство и недоверие на обмена, afterthe Mt. Gox debacledecimated Bitcoin стопанства много индивида. Bitstamp отдавна е смятан за най-легитимни, и конюшнята, на останалите борси и този одит засилва това твърдение.

Какво означава това за обикновения потребител?

Този одит създава прецедент за борсите, и може да доведе до Bitstamp да се обхване по-голяма част от пазара, ако другите големи играчи не следват примера им. Това ще повиши безопасността и сигурността, на цялата общност, като обмен на информация ще бъдат държани отговорни за тяхното управление на средствата от потребителите. При този тип на прозрачност, Bitcoin като цяло ще стане много по-привлекателна за бизнеса и инвеститорите, които биха могли да стимулират приемането и растеж по начин, който не е Bitcoin изпитвали досега.

Средната потребителят може да очаквате да видите стойността на техния стопанства увеличение, и да се чувстват по-малко предпазливи относно използването на размяна. Разбира се, това не означава, че се осъществява обмен трябва да се използва като банкова сметка, както и не означава, че не съществува риск с Bitstamp. Винаги има някаква степен на риск, когато се прехвърли bitcoins на друга страна, независимо дали става въпрос за онлайн портфейл или размяна. Въпреки това, когато се знае, че размяната е с достатъчно голям, за обединяване на средства, за да покрие това е депозитите на потребителите, както и обмена обработва големи обеми на търговия, като по този начин печелите висока сума на приходите от това е такси, рискът е значително намален.

Това е достатъчно?

Видът на одита, извършена от г-н и г-н Хърн Muirhead е доста ефективен при предоставянето на доказателства, че размяната е разтворител, и работата им да се приветства. Това се каза, по-задълбочен одит ще бъдат необходими като Bitcoin продължава да расте, и системите за обмен ще трябва да бъдат актуализирани, за да се осигури пълна прозрачност, като същевременно се поддържа високо ниво на сигурност. Развитието на този тип система ще бъде времеемко и скъпо, но това е абсолютна необходимост.

След този дисплей с Bitstamp, аз вярвам, че те най-вероятно ще се движи в тази посока. Изглежда, че най-малко един обмен разбира какво ще се изисква, за да оцелее ход Bitcoin е в масовото.

Свързани новини


Post Bitcoin

Най-добрият минни хардуер за етереум (2018 г. актуализиран)

Post Bitcoin

Основни положения на Bitcoin обяснени: МНО на БТК

Post Bitcoin

Питър Шиф - Евробарометър, за да приеме Bitcoin

Post Bitcoin

5 Златни правила, които да следват при закупуване на Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: EFGs на БТК

Post Bitcoin

Bitcoins 2016 Наполовина: Какво е и защо трябва да се грижиш?

Post Bitcoin

Какво е Bitcoin личен ключ, как да го използвате, го пазете в безопасност!

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Ежедневния отчет на Bitcoin: Time Inc. приема Bitcoin, Overstock Falls Short за Bitcoin Sales и др

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralization: Пазарът се определя

Post Bitcoin

Бъдещето на Bitcoin зависи от Вас

Post Bitcoin

Проучване: Пътят на коприната беше промяна на парадигма в търговията с наркотици