Bitcoin Цени Surge & Защо не трябва да се грижите | Bulgarian.lamareschale.org

Bitcoin Цени Surge & Защо не трябва да се грижите

Bitcoin Цени Surge & Защо не трябва да се грижите

Някъде след полунощ на 20 май, 2014 г. Bitcoin цената скочи до $ 470. Цените са достигнали $ 480s по-късно през нощта, а от 24:31 на 30 май, на Bitstamp цена, която е $ 478.17. Този скок в цените е ясно едно вълнуващо събитие за Bitcoin инвеститори. На R / bitcoinmarkets, форум за Bitcoin пазарен анализ на Reddit, хората, които декларират, че сме се удари в следващия Bitcoin "балон". Въпреки това, докато той може да бъде интересно за наблюдение на цените скока след няколко месеца на стагнация между $ 430 и $ 450, то няма да повлияе на дългосрочните перспективи на Bitcoin. Bitcoin не трябва да се съди твърде много от неговия Fiat цена, тъй като крайната цел на Bitcoin е да се създаде система за парична напълно независими от сегашното правителство парични институции.

Какво най-Bitcoin цена всъщност означава

В дългосрочен план, стойността на Bitcoinwill е напълно независим от стойността на долара, или всяка друга книжните пари. Единствената причина, покупателна способност Bitcoin е привидно неразривно свързано с Fiat е фактът, че Bitcoin все още не е широко приета като валутите на Fiat. След това широко одобрение се случи обаче, ще видим преход, където цените ще се да бъде обозначен в Фиат валути да се обозначава в Bitcoin и други криптографски-валути. В момента ние се прецени стойността на Bitcoin, като казва: един Bitcoin е на стойност X размер на долара, и тази сума на долара може да се купи Y количество стоки. След прехода, обаче, ние ще съди покупателната способност на Bitcoin същия начин, както ние в момента съди покупателната способност на Фиат валути: X размер на Bitcoin да си купите Y количество стоки, следователно Bitcoin има Y стойност.

Този преход е защо не ми пука за текущата цена на Bitcoin, и това е защо аз не мисля, че трябва да се грижим един от двамата. Ние не трябва да се притеснявате за получаване на огромна възвръщаемост на инвестициите чрез движение на краткосрочна цената на Bitcoin през покрива. Ние трябва да се фокусира върху разпространението на обикновените хора на информираността за крипто-валута, за да се постигне широко приемане. Ако можем да постигнем това ниво на приемане, единствените цени значимост Fiat ще трябва да Bitcoin ще бъде тяхната роля в подпомагането на преизчисляване на цените на стоките на потребителите по отношение на Bitcoin.

Дали това Bitcoin Цена от пренапрежение Постоянен?

Обикновено бих силно discouragemaking всякакъв вид "авторитетни" прогнози за траекторията на цена Bitcoin е. Въпреки това, в този случай не мога да помогна, но се хвърлят собствените си мнения на ринга. Въпреки че, аз ще кажа, че икономиката може по никакъв начин не се правят точни или надеждни прогнози или предписва действия по никакъв начин; икономика може да се опише само събития след факта, чрез анализ на емпиричните данни и използване на звукова теоретичен анализ да се тълкува, че данните, за да се даде обяснение за ефектите от човешката дейност. Така че, който и да е прогноза може да бъде взето само с едно на ум, тъй като всеки непознат бъдещо събитие може напълно да промени посоката на Bitcoin. Това се каза, ето какво мисля, ще се случи с цената на Bitcoin някъде в бъдещето, и защо мисля, че тази вълна не е постоянен.

Ние знаем, че имаше няколко ранните инвеститори в Bitcoin, които са станали милионери по време цената на връх през ноември 2013 г. Някои от тези инвеститори осребрени, превръщайки своите инвестиции Bitcoin в Фиат съдбата. Въпреки това, някои се държеше за инвестициите си, за предвиждане на още по-висока цена на Fiat. Тези инвеститори, които са решили да се държат за тези bitcoins получили голямо разочарование, когато Mt. Gox разби. След катастрофата, цената на Bitcoin е намалял с повече от 50%, което означава, че в началото на инвеститорите, които провеждат на техните монети взеха огромна загуба. Тези хора все още имат тези монети.

Нови фактори в Bitcoin пазари

Моето мнение е, че този ток скок в цените е резултат от няколко месеца от постоянни иновации, с някои много интересни постижения в рамките на последните няколко седмици. Така например, на Федерацията на Сейнт Китс и Невис наскоро разшири инвестициите си и за гражданство programto приемам Bitcoin като валидно плащане за гражданство на страната си. Освен това, няколко Bitcoin-базирани компании са направили някои интересни съобщения за иновации в платежната система Bitcoin. Един от най-забележителните е обявяване на тяхната Bitcoin дебитна карта Xapo му.

Това дебитна карта ще работи върху структурата на заплащане на вече съществуваща компания за кредитни карти, което означава, че плащанията могат да бъдат направени в Bitcoin във всеки магазин, независимо от това дали в магазина всъщност приема Bitcoin за плащания. Тези видове иновации ще направят Bitcoin много по-достъпни за широката публика, така че, разбира се, някои инвеститори ще имат желание да влязат в света на Bitcoin. Ето защо мисля, че цената е скочил така изведнъж. Въпреки това, аз се съмнявам, че тези увеличения на цените ще продължи.

Защо не те за последен път? Е, тези ранни инвеститори, които са загубили от не е влизал в парите си монети през ноември миналата година, все още заемат монети по ~% 50 загуби. Мисля, че новите иновации в технологиите главно напредък, които правят плащания Bitcoin дори по-удобно, като например дебитна Xapo на card- ще настояват цената на Fiat на Bitcoin дори по-високи през следващите няколко месеца. Всички неща, които са договорени покупки с равен което е много важно, на произволен брой неща могат да се случат, за да наруши тази възходяща тласък на цени- Bitcoin в крайна сметка ще достигне $ 1000 за пореден път. Много е вероятно, че цената ще отиде дори по-висока от връх от ноември 2013 година.

Когато се достигне този нов връх в цената, аз вярвам, че това е вероятно, че в началото на инвеститорите, които са пропуснали възможност миналата година да се влагат средства в техните монети ще се продава всичко, което има за Fiat валута. Ако тези инвеститори да продадат изцяло своите bitcoins, техните по-рано натрупват запаси ще залеят пазара и последващото спад в цените ще бъдат огромни. Докъде цената ще падне, след като тази дупка, зависи от броя на ранните инвеститори, които продават, и колко от техните Bitcoin запаси ранните инвеститори ще изхвърлят на пазара. След този огромен разпродажби се случи, тя може потенциално да доведе до верижна реакция на страх, който причинява много хора да продават своите монети, както добре. Такава паника ще накара цената надолу още по-далеч. В резултат на това цената отново ще бъде доста под $ 1000 и най-вероятно ще се върне до $ 430- $ 450 етаж, която е била създадена през последните няколко месеца.

Bitcoin Цената зависи от много променливи

С това се каза, че трябва да се повтарям, че аз по никакъв начин не твърдят, че прогнозата ми ще се случи, или е авторитетен по никакъв начин. Тази прогноза зависи от много неща са константна величина, които могат да се променят по всяко време.

Без значение какво ще се случи в краткосрочен план, в дългосрочен план бъдещето на Bitcoin изглежда много обещаващо. Ние имаме технология, която може напълно да промени световната парична система, каквато я познаваме. Ние можем да се обърне катастрофалния coursethat централни банки в света са ни поставят на всички, защото на свободния пазар. Bitcoin има потенциал да донесе за нас ниво на индивидуалната свобода, че нито едно правителство не може да законодателство някога произвеждат. Това е, което обществото трябва да се съсредоточи върху. Като имаме предвид дългосрочните последици от технологията blockchain, краткосрочните цени на Fiat на Bitcoin изглеждат нищожни.

Свързани новини


Post Bitcoin

Bitcoin прие: eBay да интегрира Bitcoin с Paypal!

Post Bitcoin

Bitcoin Основи обяснени: ABCs на БТК

Post Bitcoin

Bitcoin банкомати близо до мен - пълна карта на Bitcoin ATMS

Post Bitcoin

Защо Bitcoin експерти не се страхуват от 51% атака

Post Bitcoin

Bitcoin Mining е печеливш през 2018 г.?

Post Bitcoin

Bitcoin Investment 2016: Заслужава ли си?

Post Bitcoin

Дефлация Част 2: Дали цената на дефлацията на Bitcoin е добра или лоша?

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Част 2: Академията и лаетите

Post Bitcoin

9 април 2015 г

Post Bitcoin

На Биткойн и Страх

Post Bitcoin

Пробивът на Bitcoin захранва невъзможните бъдещи платформи, част 1

Post Bitcoin

Защитете моя Bitcoin Wallet: Bitcoin Съвети за сигурност